Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevindim canım senin adına valla pes etmek gibi niyetim yok ama motivasyonum kırılıyor ara ara:) su iki haftada 56 ya düşsem cok mutlu olacagımmCanim hic moralini bozma bende basladigimda ilk 3 gun 2 kilo verdim sonrada 62 de tikandim 2 hafta falan cok sinir oluyodum ama vucuduma savas actim ve sen direniyorsan bende direnirim dedim :)) sonra arkasi corap sokugu gibi geldi valla. Bu sabah tartida 57,9 u gordum.... Yuppyy
ficansım ilgin için çok teşekkürler sınavım çok iyi geçti çok şükürCanım sınavın iyi geçmiştir inşallah,okulların açılmasına da az kaldı
canım senin adına çok sevindim1.öğün 08:30 da bitti ..sabah erken kalkıp okula gitmek k.valtı etmek çok zor geldi anlamıyorum:26::26:
okulda herkes çok zayıflamışsın sana ne oldu dediler ama cidden basenlerim erimiş. Etekte çok zayıf duruyorum ama kot pantolonda öyle değil:44:
Beli inceltiyor karatay ama basenimde gitmiş diyorlar
Yarın pantolon giymemi istediler
canım senin adına çok sevindim
başkalarından zayıfladığını duymak insana moral veriyor
pantolonlarda renk seçimi ve model de etkiliyor, mesela ispanyol paça tarzı daha zayıf gösteriyor
yarın giy pantolonu, tepkileri de yine yaz bize hepsinin gözleri pörtlesin inşallah
tarhana çorbası
orman kebabı
salata
1 şeftali :26:
akşam yürüyüş yapıcam omega 3 alıcam çarşıdan tartıldım kilom aynı yaa moralim bozuldu ama başlayalı 1 hafta olmadı daha
herkese selaaaamm yaa ne zamandır netim yoktu uzak kaldım sizlerden depresyona girecektim neredeyse.. hasta yattım zaten kaç gün iyice fenalık çöktü:2::2::2: görüşmeyeli inşallah bol bol kilo vermişsinizdir güzellerim benim.
herkese selaaaamm yaa ne zamandır netim yoktu uzak kaldım sizlerden depresyona girecektim neredeyse.. hasta yattım zaten kaç gün iyice fenalık çöktü:2::2::2: görüşmeyeli inşallah bol bol kilo vermişsinizdir güzellerim benim.
Bana hatırlattığın iyi oldu ben de omega3 alayım;
Benim 1 aydır kilom aynı çok kasma kasarsan bu kez hiç gitmeyecek