- 12 Mart 2012
- 3.424
- 3.589
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangı aletten almıs leylakımm bende bı ara alsam dıye dusunmustumm
uzulme asyacım canım 1 dılımcıkten ne olur benım arkadsım aradı haftasonu sana gelcem dıye sadece 2 saatım vardı . bend ehemen aglayan kek yapimm dedım mercımek koftesı sıgara böregı yaptım hepsınden yedım ve bır borcam aglayan kek vardı nerden baksan 2 gun boyunca yarısını ben yedım pişman degılım cok guzeldıııı bayılıyorum ıslak kakolu şeylere
benım eşimde öledır ıyınıyetlım ben bısıler yapmaya basladıkca yapası gelır .onuda alalım bunu da yapalım der durur . bu sene malesef henuz bısey yapmadım. kıstan sırke yapmıstım hafıf bır sırke oldu berrak ondan tursu yaptım 2 kıloluk kavaonza olmus ve cok guzel.
hosgeldın emzırıyorsun ya gunluk 500 cal gıdıyor ıyı degerlendır ve verebıldıgın kadar ver canım spora gerek kalmaz ıste
hayırlı olsun okul cok sukur acıldıda duzenımıze donduk
saat 9 da sabah 1 yumurta- az peynır-bıkac zeytın-3 köz biber-cay
semınerde sekersız nescafe:26:
saat 13 de eve geldım 1 armut bır seftalı bıraz badem
saat 16 da yogurt ve zzeytınyaglı fasulye yemgı yedım tükkkanı kapattım artık
saat 6 da da arkadslarla ayarttıklarımla yuruyuse gıdecegızzzz
Selam canım,yeni fark ettim,sen tickerındaki BMI ye göre çok zayıflık sınırının da altındasın,ya da bir yanlışlık var çizelgende
uzulme asyacım canım 1 dılımcıkten ne olur benım arkadsım aradı haftasonu sana gelcem dıye sadece 2 saatım vardı . bend ehemen aglayan kek yapimm dedım mercımek koftesı sıgara böregı yaptım hepsınden yedım ve bır borcam aglayan kek vardı nerden baksan 2 gun boyunca yarısını ben yedım pişman degılım cok guzeldıııı bayılıyorum ıslak kakolu şeylere
benım eşimde öledır ıyınıyetlım ben bısıler yapmaya basladıkca yapası gelır .onuda alalım bunu da yapalım der durur . bu sene malesef henuz bısey yapmadım. kıstan sırke yapmıstım hafıf bır sırke oldu berrak ondan tursu yaptım 2 kıloluk kavaonza olmus ve cok guzel.
hosgeldın emzırıyorsun ya gunluk 500 cal gıdıyor ıyı degerlendır ve verebıldıgın kadar ver canım spora gerek kalmaz ıste
hayırlı olsun okul cok sukur acıldıda duzenımıze donduk
saat 9 da sabah 1 yumurta- az peynır-bıkac zeytın-3 köz biber-cay
semınerde sekersız nescafe:26:
saat 13 de eve geldım 1 armut bır seftalı bıraz badem
saat 16 da yogurt ve zzeytınyaglı fasulye yemgı yedım tükkkanı kapattım artık
saat 6 da da arkadslarla ayarttıklarımla yuruyuse gıdecegızzzz
selam canım alttaki rakamlar doğru ama üste dikkat etmemiştim neyi yanlış yaptımki acaba
çizelge nasıl yapılır konusu var oraya bakıp yapmıştım :44:
boyunu yanlış girmiş olabilirmisin acaba
çok kolayCanım hayırlı olsun yeni yılınız inşallah,şu ağlayan kekten bende çocuklara yapsam,nasıl yapılıyor
sabah 2 yumuta ve kuruyemııs eksık etmezsen acıkmazsın garantı canımevet bende düzeni seviyorum okulda ya acıkırsam diye düşünüyordum fındığımla gittim ama hiçbirşey olmadı inşallah öğrenciler başlayıncada öğlene kadar sabrederim ara öğün yapmak istemiyorum
Altis AB100 AB Roller Mekik Aleti AKM GittiGidiyor'da 61843462
bundan aldık canım,ama kipadan aldık biz.fiyatı da 34 ya da 39 tl idi(tam hatırlayamadım şimdi)bu sitede daha pahalı ama....
çok kolay
4 yumurta
3fıncan seker çırpıyorsun
2 yemek kasıgı sut ekle cırp
3fıncan un
3çorba kasıgı kakoo
kabartma tozu vanılya
kalıbı yagla dök 175 derecede pısır( benım guzel kabarıyor ama sonra sönuyor neden bılmıyrorum)
kek fırından cıkınca sıcakken 2 su bardagı sutu gezdırerrek dök
ustune 1 su bardagı sutle krem santı hazırla sur
ayrı bır yerdede cıkolatalı sos hazırla(ben hazır ulkerın falan olan soslarını kullanıyorum)
ister tepsıde ıster tabaga kekı koyunca usstune dok aglayan kıısm çikolatalı soso kısmı oluyor
sabah 2 yumuta ve kuruyemııs eksık etmezsen acıkmazsın garantı canım
gule gule göbek erıt sekerım ınsallh hıc kalmz göbecıgın
propıcılm nırdeee yaaa basına bısı mı geldı endıselendımmm:26::26::26::26::26: duyan bılenınız varmı
iyiniyetlim kışlıklara gömuldu ya kız bak gelırsende gecırırırm kıısı ha haberın olsunn:86::86::86::86::86:
Tamam canım kaydediyorum hemen teşekkürler,kalıp yuvarlak ya da dikdörtgen fark eder mi?
çok kolay
4 yumurta
3fıncan seker çırpıyorsun
2 yemek kasıgı sut ekle cırp
3fıncan un
3çorba kasıgı kakoo
kabartma tozu vanılya
kalıbı yagla dök 175 derecede pısır( benım guzel kabarıyor ama sonra sönuyor neden bılmıyrorum)
kek fırından cıkınca sıcakken 2 su bardagı sutu gezdırerrek dök
ustune 1 su bardagı sutle krem santı hazırla sur
ayrı bır yerdede cıkolatalı sos hazırla(ben hazır ulkerın falan olan soslarını kullanıyorum)
ister tepsıde ıster tabaga kekı koyunca usstune dok aglayan kıısm çikolatalı soso kısmı oluyor
sabah 2 yumuta ve kuruyemııs eksık etmezsen acıkmazsın garantı canım
gule gule göbek erıt sekerım ınsallh hıc kalmz göbecıgın
tüm öğretmen arkadaşların yeni öğretim yılını kutlarım..
bugün 2.öğünüm
kısır ve ev yufkasından peynirli börek
çay çay..
sevgili öğretmenim içimi gerçekten rahatlattın. sonuçların süper çıkması çok güzel. YAŞASIN KARATAYbu günkü yediklerim
sabah:
1 haşlanmış yumurta yarım domates 8 zeytin 1 peynir ceviz
öğlen:
1 kase yoğurt 1 tabak patlıcan yemeği
kahve ( özlem kartal kulakların çınlasın nerdesinnnnn)
akşam:
etli kereviz yemeği salata 2 kaşık bulgur pilavı az yoğurt
bu arada bu gün tahlil sonuçlarımı aldım süper hormonlar kan harika şeker yok iyi kollesterol yüksek kötü kollesterol düşük karatay diyetini karalayanların kulakları çınlasın karaciğer değerlerim biile hiç olmadığı kadar iyi idi:)
kendi adıma çok teşekkür ederim sersumcuğummtüm öğretmen arkadaşların yeni öğretim yılını kutlarım..
bugün 2.öğünüm
kısır ve ev yufkasından peynirli börek
çay çay..
Kendi adıma teşekkür ediyorum
Tün meslektaşlarıma mutlu ve huzurlu bir eğitim yılı olsun
bu günkü yediklerim
sabah:
1 haşlanmış yumurta yarım domates 8 zeytin 1 peynir ceviz
öğlen:
1 kase yoğurt 1 tabak patlıcan yemeği
kahve ( özlem kartal kulakların çınlasın nerdesinnnnn)
akşam:
etli kereviz yemeği salata 2 kaşık bulgur pilavı az yoğurt
bu arada bu gün tahlil sonuçlarımı aldım süper hormonlar kan harika şeker yok iyi kollesterol yüksek kötü kollesterol düşük karatay diyetini karalayanların kulakları çınlasın karaciğer değerlerim biile hiç olmadığı kadar iyi idi:)