- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
selam bebısım banttayım aman dıkkat
sana da selamlar canım:)) kolay gelsin bu arada.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bebısım banttayım aman dıkkat
sana da selamlar canım:)) kolay gelsin bu arada.....
merhaba canım.ilk başladığım zamanlarda ben de çok düşünüyodum bunu.ilk zamanlar kahvaltıdan en az 2 saat sonra yürüyodum.sonra dedim kahvaltı yapmadan yürüsem daha mı fazla kilo veririm acaba diye düşündüm ve 1 ay da kahvaltıdan önce yürüdüm.ama önce de yürüsem sonra da yürüsem aynı kiloyu verdim.ben de bi fark olmadı açıkcası.senin de dediğin gibi önemli olan yürümek canım.
aslında canan hocamız da gece uyumadan önce yürümenin daha iyi olacağını söylüyo ama ben üşeniyorum o saatte
ama bir de şu var,ben bi ara hem sabah hem akşam yürüyodum.o zaman daha çok kilo veriyodum
Merhabalarrrr
Bugün sabah klasik karatayıma ek yarım simiti tost yapıp yidim..(Akşam a uyacaktım ama zor tuttum kendimi)
2. öğünümü de saat 2 gibi yidim.. bir tabak kuru fasulye + salata + yoğurt + haşlanmış mısır
Bu tatil dönüşü her gün kaçamak yapıyorum acilen kendime gelmem lazım yaw:26:
Bunları yidim ama hiç durmadan iş yapıyoruz eşimle 60 kilo domatesi salça yaptım yine alır mıyım hazır salçaları vaktim var malzeme bol yaptım kendim ohh misler kimin oldu
Biber salçam 10 kilo oldu kavanoslara doldurdum bilem
40 kilo kaa da kırmızı biber beni bekler ama bugün daha çok bekler kurutacak tepsim de kalmadı hem:26::26:
60 kilo domates ile 40 kilo biberi karıştıracağım abarttım mı ne
Bu arada 55.00 kiloyum 700 gr gitmiş bileeeee
40 dk da 4km bantta yaklasık 2 saatte dısarda yurudum ama dısardakı pek tempolu degıldı
iyiniyetlim ,10 nümero hatunsun,idolümsün
dün akşam gece 23 e kadar klimanın temizliği sürdü ve bitmedi işi..
borusu taşınırken kırıldığı için bugün gelip yine devam edecekler..offff..
taşınmaktan nefret ediyorum..
sabah kahvaltım..
sucuklu ve peynirli omlet
domates peynir
domatesli biber kavurması
zeytin
çay çay..
kuruyemişim bitti..bugün almam lazım.
şimdide şekersiz türk kahvemi yudumluyorum..
iyiniyetlim canım bana da anlatın şu domates konservesini gerçi bizim gelinler de yapıyo ama ben konserveden korkuyodum diye hiç yapmaya niyetlenmedim ama şimdi heves ettim püf noktalarını falan nasıl bozulmaz nasıl yapılır nasıl saklanır kavanozun hepsi kullanılmayacaksa geri kalan ne kadar zaman dayanır ...daha aklına ne gelirse
canım benim eşin çok şanslı sizin gibi ailesi olduğu için ben biraz bilirim hakkariyi, hakkarili arkadaşlarım hep anlatırdı.zor farkındayım ama her şey gönlünüzce olsun
böyle yerlerde kurduğun arkadaşlıklar daha da değerli oluyor, güzel arkadaşlar edinmeni diliyorum onlar unutturuyor stresi
belki yumurta bayatlamıştır.:26:
iyiniyetlim eline sağlık hamarat kadınsın vesselam