- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
ben de iyiyim tatlım.
.izinliyim daha da iyiyim.
iyiyim sersumum sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim sersumum sen nasılsın?
eeee tatilin tadı da başkaben de iyiyim tatlım.
neyse kısslarr..ben gidip biraz kocişime yardım ediimm..adam tekbaşına klimacı için ortalığı toparlıyor..öpüyorum sizi
Sut misiri cok lezzetli oluyor, tatlari guzel olanlar cok kolay yeniyor. Duzenli yemeye calis, kalorisi de dusuktur. Benim yediklerim cok cok lezzetliydi.
Diger bir husus, bazi vucutlarin troid bezinin kafein ile arasi iyi degildir. Bu bunyelerde kafein troid bezini yorar, kabizlik yapar, sonucta hipotroide de yol acabilir.
Protein, ozellikle kirmizi et, sindirimi zordur ve uzun surer. Gundelik protein gereksinimi vucut agirligi kadar gr. olmasi yeterli imis. Ornegin, 70 kg. isek, 70 gr. protein yeterli imis. Bilindigi gibi, sut, yogurt, yumurta, bakliyat ve hatta, daha az da olsa sebzelerde de protein var.
Bol su icilmeli.
İŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15
lacey % 0:44::44::44:
gül63% 0:44::44::44:
nazfiliz + % 0,27
ırmak 23 + % 0,78
aydın_didem + % 1,18
menevşehülya +% 1,38
aramıza hoş geldin yeniden
kolay gelsin tez zamanda kolayca hedefine ulaşırsın umarım
buraya her gün yaz çok motive edici oluyor
taze fındık çıktı mı acaba ya pazara 2 haftadır gitmiyorum marketten alıyorum hep alacaklarımı? çıktıysa yiyebilcez ondan da :))))
taze fındık çıktı mı acaba ya pazara 2 haftadır gitmiyorum marketten alıyorum hep alacaklarımı? çıktıysa yiyebilcez ondan da :))))
ayrıca şimdi farkettim canım nickinde 07 var toprağımmısın yoksa
antalyalımısın sen?
bugun aldığım en güzel haber bu çıkışta markete gideyim hmn yada yakın pazar war oraya gideyimm çok tşk ederimmm
ewt toprağımmm :)
sağlıkçı arkadaşlar tahlil sonuçlarınızı bende merakediyorum bende cuma tahlil verdim pazartesi alacağım nette kafa karıştırıcı yazılar okudumda o yüzden sonuçları merakettimkolay gelsin sana cnm, herkesin mesaisi bitti gittiler. acildekiler we kat sekreterleri olarak hastaneyi bekliyoruz biz :) buarada pzt endokrine gidip tahlillerimi yaptırayım hastanede oldugum halde diyete başlamadan tahlillerimi yaptırmadım
sağlıkçı arkadaşlar tahlil sonuçlarınızı bende merakediyorum bende cuma tahlil verdim pazartesi alacağım nette kafa karıştırıcı yazılar okudumda o yüzden sonuçları merakettimneyse kısslarr..ben gidip biraz kocişime yardım ediimm..adam tekbaşına klimacı için ortalığı toparlıyor..öpüyorum sizi
karatay diyeti için en uygunu zaten 2 öğünKizlar bu sabah yediklerimiz bize fazla bile geldi,çok doyduk.. Öğle yemeğimi yemeyip aksam yesem olur mu ?2 ogun?Bu sekilde doya doya kilo verebilmek mucize gibi bı şey .. göreceğiz bakalım ..kuzularımı havuza sokacağım..görüşürüz gene..
ewt toprağımmm :)
rica ederim canım inşallah bulursun afiyet olsun
ayy çok sevindim bak merkezdemisin canım ilçedemi?
Ben elmalı ilçesindenim ama istanbulda oturuyorum ama tüm ailem
Antalya'da tabi benim kalbimde gönlümde orda çok özledim
kurban bayramını iple değil urganla çekiyorum ama gelmiyo
rica ederim canım inşallah bulursun afiyet olsun
ayy çok sevindim bak merkezdemisin canım ilçedemi?
Ben elmalı ilçesindenim ama istanbulda oturuyorum ama tüm ailem
Antalya'da tabi benim kalbimde gönlümde orda çok özledim
kurban bayramını iple değil urganla çekiyorum ama gelmiyo
topraklarım benim yaaa gaydirigubbak cemileeeem