kilo veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum
bizde sana teşekkür ediyoruz
tüm arkadaşları bende tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum
canım benım çookk tesekur ederım sana bu arada sakızlı kahve demıısn ben cok sevıyorum damla sakızını sevıyorsan eger onun aroması katılmıs bı kahve aslında tadı degılde kokusu guzel marketlerde faln var canım eger bulamzsan bende san ondan alır yollarım canım
2 kilo gittimiiiii ya işte bi duzenli devam etsen 55 e incen sen de işte..:18::18::18:
kız bahgk söz ver bize ve bidaa gitme biyerlere...
ne dimek canımcım istediğin zeytinyagı olsun..şimdi fazladan yok ama kışa dogru yani kasımda filan söz gönderiym sana 5 kilo zeytinyagı..sen bana adresini yollarsın ben de kargolarım sana..yemeye doyamazsın ama bizim zeytinyagımızı haaaa...
Sersumum senden naber yeni yeriniz nasıl canım Kızın da çabucak alışır inş.
Mangal keyfi nasıldı
İŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15
lacey % 0:44::44::44:
gül63% 0:44::44::44:
nazfiliz + % 0,27
ırmak 23 + % 0,78
aydın_didem + % 1,18
menevşehülya +% 1,38
teşekkürler özlemciğim ,kızımın tahlilleri pazartesi bitecek sonuçları dr gösterince tedavi başlayacak inşallahlacey canımliste için ellerine emeğine sağlık,kızının tedavisi nasıl gidiyor
yerken aklımdan geçtin dedim propycil arada kaçamak yap demişti,yaptım işte içine doğdu sanırım akşam yemeğimtaam kaçamak yapmıssın anladım da anlamadıgım şey tüm ekmek nerene sıgdı kız senin..Allahım yareppim ya,tam bi cimcimesin eşimin tabiriyle..o sana cimcime diyo,buarada msjda yazdıklarını duymamıs oluyim..eşim seni soruyo bazen,senin cimcime napıyo filan diyo..bnde avrupada dedim,o da gıpta etti benim gibi sana...
iyiyim canımcım sen napıyosun,başladınmı yuruyuse...
bide boşwer o doktoru yaw..izlemedim ama oyle ilaçlar bi yarar saglasaydı herkes asyaates gibi dolasırdı ortalıkta incecik..
elifciği öp benim için,memoşu da
kızlar incelikte beni örnek verince pek mutlu oldum sağolun,moral olduZap yaparken rastladım ve sinir oldum,bence de boşverelim canım,evet ilacı olsaydı asyam gibi çıtır olurdu
İkisini de öptüm ablası,seni de
lacey liste için teşekkürler umarım çocuğunun sonuçları da iyi çıkar, tez zamanda hayal ettiğiniz gibi incecik olurİŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15
lacey % 0:44::44::44:
gül63% 0:44::44::44:
nazfiliz + % 0,27
ırmak 23 + % 0,78
aydın_didem + % 1,18
menevşehülya +% 1,38
Ficansım sağol canımm Bugün biraz dinleneyim dedim baktım ev tozlu evi temizledim Yarın gene alırım pazardan salçalıklarımı bitmedi işim daha
Ben de eşimi kandırırsam akşam yürüyüş yapacağız inş. yürüyüşsüz olmuyor
[/QUOTE]Yerden göğe haklısın canım,vucudun yağa ihtiyacı var.
Allah gönlündekini hayırlı şekilde versin,kendini üzme.Her şeyde bir hayır vardır.
Propycil iyi haberlerine çok seviniyorum canım,inş. daha iyi olacak.
Canım seninle ben kışın çok rahat edeceğiz,ben de bir yandan hazırlıyorum,diger taraftan eksikleri belirlemeye çalışıyorum.Allah hayılı insanlarla ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.
çiğ mısır ilginç denemek lazım canım alıp deneyeyim ben bunu çiğ
mısırın tadı da nasıl olur bilmiyorum ama sağol canım
merhaba kızlar
salçadır makarnadır bi türlü fırsatım olmuyor yarın yine makarna yapıciiz salçaları da sıkmadık daha
bugün tartıldım ama bildirim yapamadım malasef +200gr
geçen hafta 71.5 bu hafta 71.7
İŞTE LİSTEMİZ
1.missdance % 2,68
2. sivasın gülü % 1,67
3. amiboid % 1, 22
4. almira 42 % 0,94
5. şebnemgüdücü % 0,8
6. yıldız % 0,61
7. sevgi_liebe % 0,35
8. özlem kartal % 0.25
9. okyanussuda % 0,15