Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmiş olsun canım basın sagolsunmu denir bilemedim...:26::26:üzüldüm ama...hayal değil bire bir cuk oturdu aynen öyle biriyim canım çok kırılgan değilim ama
her şeyi içime attığım ve karşımdaki kırılmasın diye kendimi kıran bir insanım
sevmiyorum bu özelliğimi ama ne yapayım değiştirmek mümkün değil
psikolojik duruma gelince sıkıntılı günler geçirdiğim doğru canım belki onunda
etkisi olabilir haziran ayında ilk bebeğime hamileydim 2 aylıkken karnımda sebepsiz
öldü. Korunma sürecindeydim eylülün 4'ünde 3 ay doluyor işte tekrar aynı durumlar
başlıyacak acaba yine aynı şeyi yaşarmıyım nasıl olucak korkusu beynime yer etti galiba
geçen gün eşimede söyledim korkuyorum diye
dediğin gibi takmıyorum bu gün eczaneden bir şurup aldım bağırsak düzenleyiciymiş
düzelirse düzelir artık düzelmezse keyfi bilir napim artık
ayrıca çok mutlu oldum biliyormusun bir kaç konuşmada böyle bir detay hissettiğin için
demekki ihtiyacım varmış çok sağol
bugun cok guzel kilo werdiğin için çantadan yırttın..ben bir halt yedim haltın adı çikolatalı gofret
cok gecmiş olsun canım basın sagolsunmu denir bilemedim...:26::26:üzüldüm ama...
bence canını hiç ama hiç sıkmamalısın,eger hayırlı olsaydı o bebek dogardı canımcım...sen sadece hayırlı olanın hayırlı zamanda olmasını dile,cunku biliyosun sadece hayılı olması yetmiyo,zamanda cok onemli..ve daha once soylediğim gibi sinir sistemiyle sindirim sistemi paralel hatta bi cok sistem sinir sistemiyle paralel..bi bakışın bile bütün sistemlerini alt ust edebilir yada süper düzene oturtabilir..sen akışına ve zaman bırak ve o hassas ve düşünceli kalbini hiç yorma bidenem..öpüyorum seni..
bugun cok guzel kilo werdiğin için çantadan yırttın..
çok teşekkür ederim canım dediğin gibi Allahım her şeyin hayırlısını
versin hakkımızda sonuçta hayırlı olsaydı olurdu bir bildiği var
çok üzüldüm ama üzmüyorum artık kendimi sadece sağlıklı
ve hayırlı bana ve bütün bebek isteyen herkese nasip etmesini dua
ediyorum. Doğru zamanda olur inşallah. Çok doğru söylüyorsun ben
sinirlendiğim zaman direk mideme vurar mesela her şeyi etkiliyor ya
Bende seni çok öpüyorum canım tekrar her şey için teşekkürler
çok geçmiş olsun canım kızlara katılıyorum hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Afiyet olsum canım.. Burdayım ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı.. Çoğu arkadaş sen yazmışsın yok yakında gelirlerbugunku menumu de yazıp kacıym artık..
sabah
2 yumurtadan tereyag,carlibiber,sogan ve eski kasarlı omlet
yarım cay bardaa ceviz 5-6 tane fındık
1 salatalık yarım domates
az beyaz peynir
2 omega
aksam
1.5 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase bulgur pilavı--5 kasık
1 kase tas gibi koyun yogurdu
siporum:sabahın köründe 1 saat yuruyuş,birasdanda 1 saat yuruycem..
evet canım yaa.. sadece et ve salatalardan yedim..bununla yırttım diyeyimCanim benim,tok agirlamasi da zor olur,neyse gi si 0 olan seyler ne de olsa,sana cok zarari olmaz,bir de yurursun esinle,eritirsin sen onlari
sağol canım iyi dileklerin için.. enekliliğin hayırlı olsun sağlıkla ve mutlulukla yaşarsın bu dönemi de inşallah..Tesekkur ederim, sevgili Sersum. Iyi sayilirim. Yalniz cok tembelim bugunlerde. Degil ev isi(hic sevmem), artik canim yemek bile hazirlamak istemiyor. Aksam oglum gelecek, giderken goturecegi yemekleri de hazirlayip, dondurmam lazim. Iste calistigim yillar ne guzelmis. Emekli oldum, isim daha da artti. Bugun havam pek iyi degil anlasilan. En onemlisi Allah saglik ve mutluluk versin. Agir-aksak domestik isleri elimden geldigince yapmaya calisiyorum. Bu arada kisa surede yeni yerinize uyum saglamaniz ne guzel. Insallah hep boyle keyifli ve guzel dostluklar kurarak gorevinizi tamamlayacaksiniz. Sevgiler, gozlerinden opuyorum.
etleri ve salatayı yedim canım diyet miyet hiç bahsetmiyorum zatenOlsun mangalı ye ayıp olur resmen
Yanında bol yeşillik yedinmi vücuduna zarar da vermemiş olursun. Arada olur böyle şeyler dikkat ediyorum , diyet yapıyorum cümlelerini de kurma sakın yoksa sana daha çok yedirmeye kalkarlar aman
afiyet olsun
yeni saçlarnı güle güle kullan canım1.ÖĞÜN : 12:00 DA BİTTİ
2 kk yumurta
peynir
8 zeytin
1 bardak ceviz+ fındık ( sanırım ceviz ve fındığa resmen aşığım ben o derece yani)
1 büyük domates
1 yeşil biber
4 gün kurusu
2.öğün: 18:45 de bitti
1 kase z.yağlı,k.tıhumlu yoğurt
5-6 kaşık fasulye yemeği
1 büyük domates
1 biber
10 tane badem
su: 2.5 lt
spor : yok
-200 g veremedim malesef ama almamışımda bugün diğer günlere göre az yediğimi düşünüyorum yarın biraz az çıkarım kanımca
Saçlarımı boyattım bugün herkes çok beğendi Kuaförde arkadaşımı gördüm cildime ve yüzüme naptığımı sordu ben ceviz+fındık deyince güldü ondan değildir dedi stres yapmayı bırakmışındır falan dedi.. Ben ısrar edince kabullendiResmen herkese ceviz ve fındığı öneriyorum üstelik saça da çok iyi bu üç kuruyemiş
ben de regl yim canım bildirim yapmadım..slm kislar 2 gundur sacma sapan beslendim.. bugun r. l olmusum sanirim ondan oldu..oysaki bu hafta guzel kilo vermistim tartiya cikmaya korkuyom simdi..yarin kilo bildirimi yapmicam yoksa cok moralim bozulcak..yarin sifirdan basliyorum ins....
afiyet olsun canım...ıkındın mangal yaptık ve 1kılo 600 gr dana bıftegı esımle ıkımız yedık. yanında közlenmiş sogan patlıcan bıber ve domates eşligind ebırde ayran ıctım vicdanen rahatım
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..babanem iyiye gitmeye başladı..Dualarınızı eksik etmeyin..
iyiniyetlim kolay gelsin
hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık
Ben sana demiştim canım onlar ödemdir diye,bak hemencecik gidivermiş
İyiyim canım,sen de daha iyisindir inşallah ağrıların biraz daha azalmıştır,yürüyüşlere de başlamışsın ne güzel,ramazan bitince başlayacaktım hala başlayamadım,biraz motivasyonum düştü,niye bilmiyorum,ama yürüyüşsüz de olmaz,inşallah başlayabilirim
Ben de marincap special kullanıyorum,günde 2 adet alıyorum
Ben de anlatamıyorum bizimkilere Karatayı,çok üzülüyorum ,üstelik babamın şekeri yüksek,ikisi de kilolular,daha da beni vazgeçirmeye çalışıyorlar
Canım kolay gelsin,ne güzel şeyler yapıyorsun ellerine sağlık,bitirince güzel bir dinlen
Canım meyveyi ara öğün olarak tüketmiyoruz,sabah kahvaltınla birlikte bütün olarak yiyebilirsin
motherandtwins'e
canım napıyosun..tamamlayabildinmi alıswerisini...cok ince detaylara takılma ok.
olan oldugu kadar,,zamanla oturur nasılsa..senin ikizlerinmi war kızs buarada..aman Allahım ne tatlıdır onlar şimdi..Allah bagıslasın canım..sewgiler..
Teşekkür ederim canım.. Kolaylıkla gitsin kiloların ..eğer 2 haftadır yediklerini burada yazıyorsan listeye girebilirsin. özelden mesaja gerek yok birazdan ben kilomu yazacağım aynısını kopyalayıp kendi bilgilerinle değiştirip yeniden yapıştır. kolay gelsin