- 10 Mayıs 2012
- 315
- 0
Öncelikle Propycil'e hoş geldin demek istiyorum. Çok çok geçmişler olsun canım. Sakın gözlerini fazla yorma. Ama sakın burayı da bırakma, e mi?
Bu aralar işler yoğun, topiğe pek fazla giremiyorum ama vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum. Ve de Karatay'a da tabii ki devam ediyorum. Şu andaki kilomda takılıp kaldım 2 haftadır. Bakalım ne zaman kırabilicem bünyemin inadını???
Sersumcum Allah kolaylık versin. Umarım ilk günleri huzur içinde geçirirsiniz kızının okulunda. Çok üzücü şeyler doğrusu İstiklal Marşı okunurken taş atıldığını falan öğrenmek. Ne kadar yazık. Bu memleket hepimizin.
Anlaşılan zor bir hayat bekliyo sizleri. Hayırlısıyla kazasız belasız görev sürenizi tamamlamayı nasip etsin Allah canım.
Sen de hoşgeldin Asyacım. Tatilde pek güzel gezmiş, yemiş ve içmişsin. Çok da iyi etmişsin kendine böyle izin vermekle
Kıslar ben hemen kaçıyorum, işler beni bekliyo dağ gibi.
Herkese sevgiler, yeni başlayanlara da kolaylıklar diliyorum
Bu aralar işler yoğun, topiğe pek fazla giremiyorum ama vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum. Ve de Karatay'a da tabii ki devam ediyorum. Şu andaki kilomda takılıp kaldım 2 haftadır. Bakalım ne zaman kırabilicem bünyemin inadını???
sağol canım..çok zor buralar inan..şimdi kızım okula başlıyacak ona endişeleniyorum..izin alıp ilk 2 hafta götürüp getiricem sonra da arkadaşlar ilgilenecek..İstiklal Marşı okurlarken bazen giriş ve çıkışlarda taşlama olayı oluyormuş:26::26:..bayaa tedirgin oldum..:26::26:
Şehitlere gelince hergün üzüntü hergün ağlamak..
eşim asker hastanesinde çalıştığı için nerdeyse tüm yaralı ve şehitler ilk onlara geliyor..sonra benim hastaneme sevk..gördükçe ve yaşadıkça mahfoluyor insan..
buralarda olmak ve yaşamak çok farklı..bazen haber geliyor bugün hiç dışarı çıkılmıycak deniyor:26::26:..
işte böyle tatlım..bunlar sadece bi kısmı..neyysee..canınızı daha fazla sıkmayayım..hayırlısıyla kazasız belasız vazifemizi bitirip döneceğiz inşallah..
duaların için ve iyi dileklerin için çok sağol canım..Allahım önce Mehmetciklerimizi,Polisimizi ve sonrası bizim gibi olanları korusun ....
Sersumcum Allah kolaylık versin. Umarım ilk günleri huzur içinde geçirirsiniz kızının okulunda. Çok üzücü şeyler doğrusu İstiklal Marşı okunurken taş atıldığını falan öğrenmek. Ne kadar yazık. Bu memleket hepimizin.
Anlaşılan zor bir hayat bekliyo sizleri. Hayırlısıyla kazasız belasız görev sürenizi tamamlamayı nasip etsin Allah canım.
Kızlar ben geldim
Tatil harikaydı, hiçbir şeye dikkat etmedim tatlı matlı hep yedim 3 kilo fazlalık var ama gider nede olsa hızlı alınca hızlı verirsin
sizleri çok özledim ama geçmiş çok birikmiş okuyamam sanırım
Sen de hoşgeldin Asyacım. Tatilde pek güzel gezmiş, yemiş ve içmişsin. Çok da iyi etmişsin kendine böyle izin vermekle
Kıslar ben hemen kaçıyorum, işler beni bekliyo dağ gibi.
Herkese sevgiler, yeni başlayanlara da kolaylıklar diliyorum