- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
ıyı aksamlar kızlar canan hoca cnnturk e cıkıcakmı
yayın akışına baktım cana hoca ile ilgili bişey yazmıyodu amaa...:44::44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı aksamlar kızlar canan hoca cnnturk e cıkıcakmı
canım bildirimleri cuma günü yapıyoruz ama senin yarına kadar bir değişiklik olmayabilir diye bugünden yaptın sanırım.Rumuz: m.joyy
Başlangıç tarihi:14.10.2011
Başlangıç kg: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 77
Fark: 3
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:
Boy:1,70
Hedef:65-60
tabii..ilk sayfada da var,oradan bakabilirsin.cuma günleri bildirim günü yani sabah aç karnına çıplak olarak,ilk wcden sonra tartılırız.çıkan sonucu bildiririz.bildirim sıralamasını görmüşsündür.o düzende bildirim yapıyoruz.bir de oran hesaplıyoruz.1 haftada verdiğin kg,yani fark ve o haftaya başladığındaki kilon yani geçen haftaki kilıon oluyor ( fark/geçen haftaki kg = ** sonra da **x100 = yüzde oranın.herkesin bu oranlarına göre liste yapılıyor.Bu sıralama ve liste olayı bizlerde heyecan ve motivasyon yapıyor.her hafta sırası gelen kişi listeyi yapacak.umarım açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir Listeye,sırası gelince listeyi yapmayı isteyenler giriyor.liste öncesi 2 hafta liste adayı oluyor,listenin altına ekleniyorbende kayılmak istiyorum daha detaylı anlatırmısın
afiyet lsun canımvakit bulmusken bugunku menumu yazayım.sonra da gecmısı okuyacagım
sabah:
1 yumurta
1 avuc peynır
12 yesıl zeytın
domates
salatalık
maydanoz
yarım avuc cevız
1 mandalına
akşam:
fırında sebze kızartma
yogurt
spor: 45 dk yuruyus
afiyet olsun canımsabah klasık kahvaltı-süt
ara ysl cay
öğlen 1 kepce nohut-kabak yemegı-yogurt-domates-yesılcay
ara lımonlu su-turk kahvesı
aksam 1 karnıyarık-yoqurt
ara lımonlu su
sanırım 2 lt gecerım suda spor egzersız yapıyorum sabah aksam 10 dk ip atlıyorum
Harikasın Saphıracım ..
Ne yapıyoruz şimdi yarın ki liste için.
İsterseniz karışıklık olmasın bu sırayla devam edelim.
canım bildirimleri cuma günü yapıyoruz ama senin yarına kadar bir değişiklik olmayabilir diye bugünden yaptın sanırım.
tabii..ilk sayfada da var,oradan bakabilirsin.cuma günleri bildirim günü yani sabah aç karnına çıplak olarak,ilk wcden sonra tartılırız.çıkan sonucu bildiririz.bildirim sıralamasını görmüşsündür.o düzende bildirim yapıyoruz.bir de oran hesaplıyoruz.1 haftada verdiğin kg,yani fark ve o haftaya başladığındaki kilon yani geçen haftaki kilıon oluyor ( fark/geçen haftaki kg = ** sonra da **x100 = yüzde oranın.herkesin bu oranlarına göre liste yapılıyor.Bu sıralama ve liste olayı bizlerde heyecan ve motivasyon yapıyor.her hafta sırası gelen kişi listeyi yapacak.umarım açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir Listeye,sırası gelince listeyi yapmayı isteyenler giriyor.liste öncesi 2 hafta liste adayı oluyor,listenin altına ekleniyor
afiyet lsun canım
afiyet olsun canım
canımsın
tamam canım bu listeyle devam edelim ama ilk sırada ben varım farkındaysan 2 hafta üst üste ben yapmıştım aten.öncesinde de sen 2 hafta yapmıştın.ben bu hafta yapamayacağım.Almanyadan gelenlerimiz var.Yarın işlerim var,akşama teyzemde yemeketeyiz maaile,aynı şekilde cumartesi de ablamdayız,Pazar günü veya sonraki günlerde de bende olacağız.Sana uyarsa sen yap bu hafta,eğer uymuyorsa ceylin veya kime uygunsa o yapsın derim ben
yayın akışına baktım cana hoca ile ilgili bişey yazmıyodu amaa...:44::44::44:
cüneyt ozdemır sımdı soyledı yarın aksammıs 19 30 da
hımm iyi o zamann kızzlarr yarınn ekrann başınaaaaa
listeye giriyorum,sıram gelince memnuniyetle listeyi yapıyorum.hepinizi kocaaammaaaaannn öpüyorum.
yarın sabahtan bildiricem kilomu
canım bildirimleri cuma günü yapıyoruz ama senin yarına kadar bir değişiklik olmayabilir diye bugünden yaptın sanırım.
tabii..ilk sayfada da var,oradan bakabilirsin.cuma günleri bildirim günü yani sabah aç karnına çıplak olarak,ilk wcden sonra tartılırız.çıkan sonucu bildiririz.bildirim sıralamasını görmüşsündür.o düzende bildirim yapıyoruz.bir de oran hesaplıyoruz.1 haftada verdiğin kg,yani fark ve o haftaya başladığındaki kilon yani geçen haftaki kilıon oluyor ( fark/geçen haftaki kg = ** sonra da **x100 = yüzde oranın.herkesin bu oranlarına göre liste yapılıyor.Bu sıralama ve liste olayı bizlerde heyecan ve motivasyon yapıyor.her hafta sırası gelen kişi listeyi yapacak.umarım açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir Listeye,sırası gelince listeyi yapmayı isteyenler giriyor.liste öncesi 2 hafta liste adayı oluyor,listenin altına ekleniyor
saol sanırım uygularsam birkaç hafta daha ii anlarım yarın tartı günü gerçektende güzel motive olur böyle insan:)))
Kızlar ilk sayfada varmış liste yapma sırası.
Görmemişim yarın yazz arkadaşımız yapıyormuş.
Yarınki ve her cuma yapılacak olan kilo bildirim listesine irmek isteyenler.(herkes sırayla listeyi yapacaktır.)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif (birkaç gün göründü sonra görmedik.eğer gelip listeye girmek isterse aday olarak yazarız)
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk (geçen hafta bildirim yapmış ama son günlerde pek görmedim,listeye girmek istiyor mu bilmiyorum)
11.minyatür(bu arkadaşımızda aynı şekilde,listeye girmek isterse veya adaysa belirtir)
12.papadiya (geçen hafta bildirim yapmış,bu hafta listede)
listenin son halini bu şekilde buldum yalnız bu listede olup günlerdir kendilerini görmediğimiz arkadaşlar var :26:
yeni katılan arkadaşlarımızdan listeye irmek isteyenler de bu listeyi kopyala yapıştır yaparak,nicklerinin yanına aday yazarak ekleyebilirler.2 hafta bizimle burada menülerini paylaşan ve cuma günleri kilo bildirimi yapan arkadaşlarımız,eğer isterlerse listeye eklenecekler
masalcım listenin şimdilik durumu böyle.aday arkadaşlarımızı yine listenin en sonuna yazarız.
Bildirim: 014.10.2011
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
bu sıralamayı mesaınıza kopyala yapıştır yaparak,boşlukları doldurarak bildirim yapalım arkadaşlar
geçen hafta bildirim yapmış olan liste adayları:
ikiz81
yagmury
gramafon
listeye girmek istiyorsanız yarın sizde bildirin arkadaşlar,bu hafta listeye girersiniz sanıyorum
o liste iptal masalcımm ... çıkanlar oldu ,yapmayalım diyenler olduu... o yüzden yeni liste yapıldı...
Tamam o zaman ben listeyi görünce.
Yarın yapıyorum o zaman değil mi?
listeye göre öyle masalcımm ama işin varsaa senden sonra gelen yani ceylinn yapar bu durumdaaa...
Yok yok yarın yaparım problem yok.
Sadece listeyi görünce demiştim.
tamam cnm
bakalım gitti mii kilolarrr çokk heyecanlıı yaaa
Gitsinler ya ne olur gitsinler .
Resmen cumaları iple çekiyorum.
Şöyle sıfır fazlalık olduğumuz zamanlar gelsin artık.