Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar,pazartesi gününden beri bildirim yapamadım.

Küçük bir ilçede yaşıyorum,internette sorun vardı.

Menü bildirimi yapamadım.Listeye girebilecekmiyim

bilmiyorum.Bu günkü menümü yazayım:

Sabah: 2 yumurta,salatalık,domates,12 zeytin,

bir avuç yer fıstığı.

Öğle: 6 tane lahana dolma.

Tarhana çorbası,yoğurt.

Akşam: Çorba,salata,tavuk haşlama.

2 lt. su.

spor: 20 dakika egzersiz.

Rumuz: m.joyy
Başlangıç tarihi:14.10.2011
Başlangıç kg: 80
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 77
Fark: 3
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:
Boy:1,70
Hedef:65-60:KK54:
canım bildirimleri cuma günü yapıyoruz ama senin yarına kadar bir değişiklik olmayabilir diye bugünden yaptın sanırım.:KK34:
bende kayılmak istiyorum daha detaylı anlatırmısın
tabii..ilk sayfada da var,oradan bakabilirsin.cuma günleri bildirim günü yani sabah aç karnına çıplak olarak,ilk wcden sonra tartılırız.çıkan sonucu bildiririz.bildirim sıralamasını görmüşsündür.o düzende bildirim yapıyoruz.bir de oran hesaplıyoruz.1 haftada verdiğin kg,yani fark ve o haftaya başladığındaki kilon yani geçen haftaki kilıon oluyor ( fark/geçen haftaki kg = ** sonra da **x100 = yüzde oranın.herkesin bu oranlarına göre liste yapılıyor.Bu sıralama ve liste olayı bizlerde heyecan ve motivasyon yapıyor.her hafta sırası gelen kişi listeyi yapacak.umarım açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir :KK16: Listeye,sırası gelince listeyi yapmayı isteyenler giriyor.liste öncesi 2 hafta liste adayı oluyor,listenin altına ekleniyor
vakit bulmusken bugunku menumu yazayım.sonra da gecmısı okuyacagım

sabah:

1 yumurta
1 avuc peynır
12 yesıl zeytın
domates
salatalık
maydanoz
yarım avuc cevız
1 mandalına

akşam:
fırında sebze kızartma
yogurt

spor: 45 dk yuruyus
afiyet lsun canım
sabah klasık kahvaltı-süt

ara ysl cay

öğlen 1 kepce nohut-kabak yemegı-yogurt-domates-yesılcay

ara lımonlu su-turk kahvesı

aksam 1 karnıyarık-yoqurt

ara lımonlu su

sanırım 2 lt gecerım suda spor egzersız yapıyorum sabah aksam 10 dk ip atlıyorum:KK8::KK8::KK8:
afiyet olsun canım

Harikasın Saphıracım .. :KK16::KK16:
Ne yapıyoruz şimdi yarın ki liste için.
İsterseniz karışıklık olmasın bu sırayla devam edelim.

:KK70: canımsın
tamam canım bu listeyle devam edelim ama ilk sırada ben varım farkındaysan :KK1: 2 hafta üst üste ben yapmıştım aten.öncesinde de sen 2 hafta yapmıştın.ben bu hafta yapamayacağım.Almanyadan gelenlerimiz var.Yarın işlerim var,akşama teyzemde yemeketeyiz maaile,aynı şekilde cumartesi de ablamdayız,Pazar günü veya sonraki günlerde de bende olacağız.Sana uyarsa sen yap bu hafta,eğer uymuyorsa ceylin veya kime uygunsa o yapsın derim ben

canım bildirimleri cuma günü yapıyoruz ama senin yarına kadar bir değişiklik olmayabilir diye bugünden yaptın sanırım.:KK34:

tabii..ilk sayfada da var,oradan bakabilirsin.cuma günleri bildirim günü yani sabah aç karnına çıplak olarak,ilk wcden sonra tartılırız.çıkan sonucu bildiririz.bildirim sıralamasını görmüşsündür.o düzende bildirim yapıyoruz.bir de oran hesaplıyoruz.1 haftada verdiğin kg,yani fark ve o haftaya başladığındaki kilon yani geçen haftaki kilıon oluyor ( fark/geçen haftaki kg = ** sonra da **x100 = yüzde oranın.herkesin bu oranlarına göre liste yapılıyor.Bu sıralama ve liste olayı bizlerde heyecan ve motivasyon yapıyor.her hafta sırası gelen kişi listeyi yapacak.umarım açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir :KK16: Listeye,sırası gelince listeyi yapmayı isteyenler giriyor.liste öncesi 2 hafta liste adayı oluyor,listenin altına ekleniyor

afiyet lsun canım

afiyet olsun canım

:KK70: canımsın
tamam canım bu listeyle devam edelim ama ilk sırada ben varım farkındaysan :KK1: 2 hafta üst üste ben yapmıştım aten.öncesinde de sen 2 hafta yapmıştın.ben bu hafta yapamayacağım.Almanyadan gelenlerimiz var.Yarın işlerim var,akşama teyzemde yemeketeyiz maaile,aynı şekilde cumartesi de ablamdayız,Pazar günü veya sonraki günlerde de bende olacağız.Sana uyarsa sen yap bu hafta,eğer uymuyorsa ceylin veya kime uygunsa o yapsın derim ben

Geçen hafta sen yapmıştın diye seni düşünmemiştim bile SAPHIRAcım.
Ben de yaptım 2 hafta ama yarın da ben yapayım haftaya kadar sonraki kişi kendini hazırlar.
Devam ederiz öyle.
Ama biraz geçe kalabilir liste.
Yarın genel listeyi de biz yapacağız cuma yarışmalarında.

listeye giriyorum,sıram gelince memnuniyetle listeyi yapıyorum.hepinizi kocaaammaaaaannn öpüyorum.:21::21:
yarın sabahtan bildiricem kilomu En Büyük KK

saol sanırım uygularsam birkaç hafta daha ii anlarım yarın tartı günü gerçektende güzel motive olur böyle insan:)))

sevgili arii , motivasyonumuz süperr burdaaaa:KK52::KK52::KK52:

herkes birbirine destek, yardımcı.En Büyük KKEn Büyük KK
inan ben çok zor kilo veren ve kısa zamanda pes eden biriykenn karatay ve kk sayesinde kilo veriyorumm hem de hiç acıkmadan...:nazar:En Büyük KK:nazar:En Büyük KK:nazar:En Büyük KK

Kızlar ilk sayfada varmış liste yapma sırası.
Görmemişim yarın yazz arkadaşımız yapıyormuş.

Yarınki ve her cuma yapılacak olan kilo bildirim listesine irmek isteyenler.(herkes sırayla listeyi yapacaktır.)

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif (birkaç gün göründü sonra görmedik.eğer gelip listeye girmek isterse aday olarak yazarız)
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk (geçen hafta bildirim yapmış ama son günlerde pek görmedim,listeye girmek istiyor mu bilmiyorum)
11.minyatür(bu arkadaşımızda aynı şekilde,listeye girmek isterse veya adaysa belirtir)
12.papadiya (geçen hafta bildirim yapmış,bu hafta listede)

listenin son halini bu şekilde buldum yalnız bu listede olup günlerdir kendilerini görmediğimiz arkadaşlar var :26:
yeni katılan arkadaşlarımızdan listeye irmek isteyenler de bu listeyi kopyala yapıştır yaparak,nicklerinin yanına aday yazarak ekleyebilirler.2 hafta bizimle burada menülerini paylaşan ve cuma günleri kilo bildirimi yapan arkadaşlarımız,eğer isterlerse listeye eklenecekler

masalcım listenin şimdilik durumu böyle.aday arkadaşlarımızı yine listenin en sonuna yazarız.

Bildirim: 014.10.2011
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:

bu sıralamayı mesaınıza kopyala yapıştır yaparak,boşlukları doldurarak bildirim yapalım arkadaşlar

geçen hafta bildirim yapmış olan liste adayları:
ikiz81
yagmury
gramafon

listeye girmek istiyorsanız yarın sizde bildirin arkadaşlar,bu hafta listeye girersiniz sanıyorum

işte cnm son durummm

X