- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
canım benim ona da sana da zordur dimi,genç kız yavrucak zayıf olmak ister tabi,ama en güzel yeri seçmişsin tedavi için,benim kızım da kiloluydu,neredeyse 9 yaşında regl olacaktı,2 yıl aynı bölümde takip edildi,13 yaşında oldu çok şükür,gene balık etli ama şimdilik oluruna bıraktım bakalımÖzlemciğim teşekkür ederim. kızım da obezite tedavisi görüyor. 18 yaşında kilosu 96 üniversite hastanesine endorin bölümünde tahlilleri yapılıyor şu anda
kaneelcim başaracağım sözü senin dilinde ne kadar da inandırıcı duruyor,başaracağına adım gibi eminim canımTeşekkürler canım .. Hedefimi 70 den 65e indirdim .. 5 er 5 er indiriyorum .. Gözümde büyümüyor asıl hedefim 60 kilo olmak inşallah .. Başaracağım ..
ne güzel olurdu karşılıklı içsek ,inşallah bi gün karataycılar buluşup bol bol içeriz,anladın sen onu 54:afiyet olsun canımcım sonra yine beraber içeriz
bravo canım,işi çözmüşsün sen,tebriklertamam davetlerde aşırı ısrar ediyorlar doğru misafirsin onlarda sen yemeyince tedirgin oluyorlar
ama bence birazda bizimle alakalı iradeli olmalı ve hayırı bir şekilde kabul ettirmeli veya
en az zararla nasıl kurtulacağımıza bakmalıyız bence.
dün bende akşam iftardan sonra oturmaya kayınvalidemlere gittim
iftarın hemen arkasına iki dilim börek iki dilim baklava koydular tabaklara
birde ben çay içmiyorum diye nescafe getirdiler önüme sormadan
durdu durdu önümde içmedim yemedim geri gitti bu kadar basitmiş
daha sonra karpuz getirdiler bi kaç defa ye ye yemiycem sağolun dedim
2 dk silip süpürdüler tabağı bana gerek kalmadı bile
çok iyi canım,bebeğin de şimdiden karataycı olmuş bile,ileride de onu bilinçli besleyip sağlıklı bir hayat sürmesine vesile olursun,keşke benimkiler de bebekken karatayı bilseydimGünlerdir bitmeyen taze fasulyem vardı dolapta 2-3 kaşık dedim onu yiyeyim,yanında da 1 kase yoğurt yedim.3-4 tane de közlenmiş kırmızı biber yedim.
Ya ben bu diyeti çok seviyorum ve çok rahat ediyorum.Kendimi inanılmaz iyi hissediyorum bu diyetle ama sürdürememe gibi bir sorunum var.Yani vardı.Şimdi olmayacak öyle bir sorun da.Sonuçta sizin desteğinizle bende artık bu beslenme şeklimi yaşam tarzı haline getireceğim.İnanılır gibi değil ama geçen pzt.başlamıştım diyete emziriyorum biliyorsunuz hem sütüm çok arttı,hem de bebeğimin gaz problemi kalmadı.O da huzursuzlanıp çok fazla ağlamıyor artık.Sadece bunun için bile yapılır bu diyet:))
özlemciğim yarın senide sabit yazayım , bende malesef bu hafta kilo veremedim. zaten ramazanda iyice tembelleştim amacım kilo almamak ramazandan sonra tam gaz devam edeceğimm
yaz canım yaz,inşallah haftada bir bir kiloları uğurlayacağız burada hep birlikte
kızlar hepinize iyi geceler ..öpüyorum