- 14 Nisan 2012
- 1.039
- 0
senin tartıda oynak oldu bu sabah deseneteşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize
propycil bildirim için çağrıda bulunmuşsun kaç kez kez ama bi türlü kendime gelemedim bugün...liste için ellerine sağlık canım..
kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım..
ben bu akşam pataklık yedim bulgur pilavı yedim pataklık yanı miktarıydı maşallahım vardı ....bide benim hiç hevesim kalmadı kızlar hem hareketimi sıfırladım hem bugün itibarıyla yediğim miktarlar ve içimdeki hevesin gitmesi tam dayaklıkım bugün 73.6 çıktım tartıda adetli olduğum halde 73.3 çıkıyodum 3 gündür ..tartı günü 73.6 ....böle böle kızlar umarım bugünlük bişidir tekrar aynı hevesle devam edicek gücü bulurum kendimde inşallah
sakın bırakma canım hepimiz zaman zaman bırakmayı düşünmüşüzdür ama önemli olan devam edebilmek unutma
sen kendini 73.3 hissediyorsan öylesindir, geri kalan fazlalık tartının sana şakası diye düşün
bir kaç ay sonra 60 ları görünce iyiki pes etmedim diyeceksin emin ol
canım o zaman sahurda yemeni öneririm bak topikte bir çok arkadaş sahurda yiyor kaçamaklarını hem asıl önemli olan kaçamak yaptığımızda pes etmeyip yola devam etmek unutmaşu an ramazan dolayısıyla gündüz bişeyler yiyemiyorum doğal olarak dün gece saldırdım resmen..bu arada ben 86 kiloyum boyum 170.
dün metabolizmanı şaşırtmışsın öyle düşün
en kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım