- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
Biraz önce gardrobumu açıp, büyük gelen kıyafetlerimi ayırdım. Dolap bomboş kaldı. Hele pantolon dolabı... 1 tane kot, 1 tane de kumaş pantolonum kaldı. Şimdi bunları ne yapacağım diye düşünüyorum. Diyorum ki, Karatay yaptığı için kilo vermekte olup, benim gibi ara bedenlerde olabildiğince kıyafet almamaya çalışan bir arkadaşıma verebilirim. Yani, İst da oturan, şu an veya kışa doğru 48-50beden olacak olan birileri varsa, kıyafetlerimi ona verebilirim diyorum. İlgilenen olursa, özelden de msj atabilir.
Aslında kıyafetlerimi saklayayım, lazım olur sonra diye düşündüm. Sonra da hemen bu fikri kafamdan attım. Ben bir daha 90 kilo olmayacağım. Beynime bu sinyali veren hiçbir davranışta bulunmamalıyım.
çok iyi yapmışsın canım,dünyaya bir kere geliyoruz,yaşayacağımız bir tek ömür var,hep daha ince olmayı ve içimize sinerek,üstümüze yakışarak giyinmeyi düşünelim,o koca giysiler bi kenardayken beynimizde açık kapı bırakıyoruz sanki,ben de verdim kıyafetlerimi az bişeyim kaldı,şimdilik yeni almıyorum,idare ediyorum,zorlanınca zayıf halimi ve giyeceğim enfes giysileri hayal ediyorum,yılların acısını çıkarmama az kaldı,sizlerin sayesinde,canlarım ben çok sevdim sizi gerçekten