- 14 Aralık 2011
- 2.670
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gündür omega 3 arastırıyorum.hocanın önerdikleri bütçeme uygun degıl cunku artık sureklı kullanacagım
internette arastırdım ama güvenemiyorum da.uyduruk kıytırık bişey de istemiyorum.lütfen bana öneride bulunun.memnun oldugunuz güvenerek kullandıgınız omega 3 ün markasını benımle paylasırmısınız.1 ay oldu karar verip alamadım.alayım artık
s.ven seas p.lse kullanıyorum reyhancım ben 24 TL sanırım
ya yapmıyordum ama mısafırım geldı.birde bu hafta 3 yere davetliyiz.ben ne yapcam.pufffffff.:18: gözümden kaçmıyo sanma,sen de bu ara yazmıyorsun yediklerini.yaz da kendini patakla biraz
hoşgeldin aramıza mecodank.
ohhh ohh .ben de dun aksam yaptım bi delilik,12 bucuk 1 .15 arası yürüdüm
500 mg olanlardan dimi.ben de baktım onlara epa ,dha degeri düşük diye tereddüt ettim.günde kac tane yutuyosun
haftalar sonra bugün koşu bandımla barıştık:119::119::119: oh yürüdüm çok iyi geldi.akşama da yürürüm belki:124::124:
Nasıl seviniyorsun di mi canım ara verip yürümeye başladığında çok sevindim senin için ben de :112: Yürüyebilirsen akşam da yürü leylakım benim
Benim bıcırığım şimdi uyuyup akşama enerji topluyor bolca uyumaz gene 12:00 gibi şanslıysam uyur bide eşimi o saatte yürüyüş için kandırmam gerekecek sanırım
yok canım bu oldukça iyi fiyatı da uygun.. Günde 2-3 mg öneriyor hocamız.. Ben toplam 3 mg tüketiyorum.
İçinde omega 3 olacak omega 6-9 olmayacak canım.. bu uygun..
ben omega 3 konusunda bilgisizim illaki dışardan takviye almamız gerekiyormu yeterince et ve yeşillik yiyoruz bilgilendirirsen sevinirim
neden olmasın bebeeam..sen yeterki gel..masadakilerden yersin hem..yalnız masayı filan kurdum ben ha..solistlerimiz de iyiniyetli ve sersum..gitarda da iyiniyetlinin cimcimesi..Sana da günaydın canım. Yakalayamadım gerçi seni...
Ben de gelmek istiyorum. Soda içerim ben de, olmaz mı?
Benim nükleer tıp doktorum, ilk görüştüğümüzde sordu:
Sigara içiyor musun? Hayır.
İçki içiyor musun?Hayır.
Hiç mi? Hiç.
Sen boşa yaşamışsın be ya...
:))))
yok canım benim fazla değil..kahvaltını cok cok iyi yap..10-15 tane zeytin ye..ama tuzunu al..soguk suyun içine koy onun içinde beklesin zeytin.yani hep suyun içinde dursun..ozaman iyi oluyo..bide peynirin cok az..yumurtayı ikiye cıkar..ama muzu kaldır bence..ama illaki yemek istiyosan gene de ye..yumurtayı düşürme ama..Az mı buldun gerçekten.Ne ilave etmeliyim ki.Ben fazla yediğimi düşünmüştüm oysa.
iyiyiz cok sukur fit annem..sen nasılsın bakalım..gittimi annenler..karatay nası gidiyo..dondurma yemiyosun demi artık..keyifler nasıl bakalım cıtırlar..
zeytin tavsiye ederim..bana kayısı filan boş..hele keten tohumu acaip şişlik yapıyo..ama 10-15 tane zeytin yeyince sabah bi sorun yok..ama zeytinin içine zeytinyagı da koy..bandıra bandıra ye..hatta peynirin ustune zeytinyagı ve kekik koyunca mükemmel oluyo..kızlar kuru kayısı veya incir dışında kabızlığa ne iyi gelir ya hiç bir şey fayda etmiyor?
kaç gündür omega 3 arastırıyorum.hocanın önerdikleri bütçeme uygun degıl cunku artık sureklı kullanacagım
internette arastırdım ama güvenemiyorum da.uyduruk kıytırık bişey de istemiyorum.lütfen bana öneride bulunun.memnun oldugunuz güvenerek kullandıgınız omega 3 ün markasını benımle paylasırmısınız.1 ay oldu karar verip alamadım.alayım artık
ha bide kuruyemişin azdı canım senin..bi ince belliyi doldursun..kuruyemiş tok tutar..diğer öğünlerde de eger doymadığını hissedersen kuruyemiş yiyebilirsin..sewgiler..Aslında toplu olarak yazmak daha mantıklı ama ben fırsat bulabildikçe girdiğim için şimdi yazayım dedim.
4 tane dolma (bulgurlu)
1 kase yoğurt
Ya aslında normal süt bulup yoğurt yapmak istiyorum kendim ama malesef ulaşamıyorum süte.Hazır yoğurt yemek de çok zor ya..
inşallah canım..yalnız ben kaptırdım kendimi..solistlerimiz sen ve sersum..gitarda senin cimcime..Sağol prooommm.. Evet bızdığım da hamarat pek hem de pek
Bir gün inşl. görüşürüz canım ayyy ne güzel olur ama
Umarım dua etmişlerdir bana 4 yıl önce bıraktığım bahçe kocamandı vee çok verimliydi..sonradan haber aldım herkes bana dua etmiş afiyetle yemişler ne güzel işe yaramış
tebrikler hanım hanımcık leylakım..bu arada avatarını değiştirdiğine üzüldüm...ben onun gizli hayranıydım..haftalar sonra bugün koşu bandımla barıştık:119::119::119: oh yürüdüm çok iyi geldi.akşama da yürürüm belki:124::124:
çok iyi yapmışsın canım,dünyaya bir kere geliyoruz,yaşayacağımız bir tek ömür var,hep daha ince olmayı ve içimize sinerek,üstümüze yakışarak giyinmeyi düşünelim,o koca giysiler bi kenardayken beynimizde açık kapı bırakıyoruz sanki,ben de verdim kıyafetlerimi az bişeyim kaldı,şimdilik yeni almıyorum,idare ediyorum,zorlanınca zayıf halimi ve giyeceğim enfes giysileri hayal ediyorum,yılların acısını çıkarmama az kaldı,sizlerin sayesinde,canlarım ben çok sevdim sizi gerçekten
menulerin gayet guzel canım..bu gidişle düşlediğin kıyafetleri yakın bi zamanda alacaksın inşallah..dün iftarda misafirlerle dışarıda yedik,2 gündür evimde yemiyorum,kaçamak yok ama miktarlar biraz kaçabiliyo
7 köfte
1 tabak çoban salata
5 hurma(şeker oranı çok düşüktü)
bol su ve çay
sahurda ise
1 yumurtadan domatesli,peynirli omlet
1 zeytin,yarım avuç fıstık
1 muz
2 taze kayısı yedim
başladığımdan beri yürüyüş yapamadım,regl olmama da az kaldı,olunca oruç tutmayacağım için yürüyüşe de başlayacağım,eşim işte çok yorulduğu için iftardan sonra yürüyüşe çıkamıyo,ben de koşu bandımda yürüyeceğim
cümmmlenizi öpüyorum canlarım geçmişe dalıyım accık da
lafı agzımdan almıssın bidenembugunden itibaren daha dikkat edecegim canim ama kilo.verdikce bir de oructan ciktigimiz icin cozutuyoruz,dedigin gibi iftar fazla kuvvetliydi,su an aclik hissetmiyorum ama cok halsizim
Iyiniyetlim ruyamda seni gordum,sen benim bitisik komsumdun,cok seviniyorum,sonunda yakinimda karatay yapan biri var diye,bir de sen 42.5 kiloya dusmustun ,cok guzel bir yuzun vardi
Propyycilcim demeden ben diyim ruyam senin pataklara cikti
birini yatır birini kaldır..fedakar annem benim...Allah emeklerini zayi etmesin..Nasıl seviniyorsun di mi canım ara verip yürümeye başladığında çok sevindim senin için ben de :112: Yürüyebilirsen akşam da yürü leylakım benim
Benim bıcırığım şimdi uyuyup akşama enerji topluyor bolca uyumaz gene 12:00 gibi şanslıysam uyur bide eşimi o saatte yürüyüş için kandırmam gerekecek sanırım
afiyet olsun canım..arkadaslar nasilsiniz aksamki menumu yazayim istedim
iftar
domates corbas
bulgur pilavi yogurt