Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim..Allah şifa versin sana atlatıcaksın sen bunların hepsini tatlım.göz ameliyatını da atlatıp aramıza gelcen..
amanıınn kıss sen bize bunları iyi görmeden yazıyon ameliyattan sonra canımıza okursun sen bütün kaçamakları kesintisiz görüp döversin bizi kıss
canım benim seviyom ben seni
sağol bebeeemmm
bu yıl ne güzel yedin kıss..Allah acımış sana ekip ekip te yiyememek ne zordur..zaten ben de senden özendim de aldım bostanlarımı kıss..
Allah hepimize yemek nasip etsin tatlım
evet canım zaten doktorlar da 8 den sonra bişey yemeyin diyor..ama oruç tutunca açlık süresi çok uzadı ve ben nerdeyse midemi ağzımda hissettim
ilk tedavimi boşa çıkaran da 3 gün oruçtu zaten:26::26:
busefer 1 gün bişey olmaz diye düşündüm ama oluyomuş
bidaha tööbee bugün ilaçlarımı almama rağmen kötüyüm..inşallah 1-2 günde düzelirim
kıss alemsin bari hafta da 1 şok yaşat adamcağıza..yazık
iyiyim canım..beklemedeyim işte:44::44:
yarın eşim loj.gezecek,seçim yapacak, çarşambaya dağıtım var..inşallah perşembeye de eşyalar yola çıkacak..
11 ağustosta da biz uçucaz inşallah
çok erken kalkmışsın datlum
kıss reflülü beyaa.. ondan ötürü de oruçsuz beyaa
bize karşı hiç öyle diilsin neyse ki..
kıss yazmadım ki yediklerimi ..hayal mi ettin de canın çekti
asıl sen bizim canımızı çektiriyon.. havuz veya çeşitli etkinliklermişşş.. hayal ettim canım çekti bak
hayırlısı olsun canım eviniz için
verilen kilo için de
selam kısslarr
misafirlerimiz gitti..
ben de aranıza döndüm..
salı günü kardeşimin arabasıyla izmire yola çıkıcam..aslında uçakla gitmek istiyordum ama annemde çok eşyam var.onları izmire taşımam lazım ki kamyonla hakkariye gitsin...yalnız araba yolculuğunu da hiç sevmem ama mecburum...arabada da eşyalar olunca başkasına yer yok..ev olmayınca orduevinde kalıcam mecburen...
sabah 5-5.30 gibi yola çıkmayı planlıyorum..flash belleği full müzik doldurup,kendi kendime şarkı söyleye söyleye hayırlısıyla 11-12 gibi izmire ulaşmayı umuyorum.. ..
perşembe kamyon gider,cuma da ben ilişik keserim..kısmetse cumartesi de geri dönerim
işte bööyle..planlar planlar
Canım ne demek hemen veriyorum tarifi:
Bamyaların başlarını temizleyip yıkayın.. birer pişirimlik şekilde hazırlayın.. Yarım kilo bamyaya 4-5 domates rendeleyip yarım limon sıkın..Bamyaları domatesi limonu harmanlayıp 20 dakika kadar bekletip, buzdolabı poşetine koyun doğğğruuu buzluğa.. Bol domatesli lezzetli oluyor kızlar..
Afiyet olsuunn prom
ya mesaja bi gülümseme ekliyim dedim gitmiş...neyse,yemediklerim ise karpuz,boyalı içecekler(ben meyve suları ve kola vs ye böyle diyorum) güllaç,kemalpaşa
sahurda ise
1 gram omega 3
1 kase dolu fıstık
1 muz ve 1 taze kayısı yedim
Dostluk sarayının çatlağı yoktur ve damı akmaz.
Ahmet Hamdi Tanpinar.
Günaydınnnn dostlar..
Canım sahurda yediklerin biraz az değil mi? Belki biraz protein ekleyebilirdin. Protein içeren gıdalar açıkma süresini biraz daha uzatıyor. Ama yemediklerin için
Hasta oldugum icin maalesef bu hafta oruç tutamayacağım..
Kahvaltim;
Birazcik pide,
5 zeytin,
2 yuvarlak organik waffle .. ( kaçamak yapiverdim.. Ama birazdaannn en az 1 saat yürümek
için dışarı çıkacağım..)
Sabriniz, azminiz bol olsun arkadaşlar..
Allah niyetlerinizi kabul etsin .. Kolaylıklar versin..
propum geçmiş olsun canım benım,durumunun bu kadar cıddı oldugunu bilmiyordum.inşallah iyileşir ardından da küçük propycilini kucagına alırsıncanımcım benimki cok karısık gercekten..once haşimato olan tiroidim sonradan hipere cevirdi..bunun sebebi de verdikleri levotron hapını kullanmadıgım için vucut kendi kendine yetmesi için nodul uretmiş,bu noduller de beni zehirli yani hiper yaptı..ama bunu maalesef tam bi senede anladı doktorlar ve bu surecte tiroidim bazen cok asırı dustu bazen cok asırı yukseldi..iğneoyası gibi ben de atom yutcam noduller için..zaten cok az ve cok minikler..milimetrikler..yani tamamen kurtulcm inşallah..ama bunun için tiroidi normale getirdiler bi ay once ama ben gözden dolayı muallakta oldugum için halen daha propycil kullanıyorum ve cok dustu tiroid..işte bian once levotron alıp tiroidi yukseltip atomu yutmam lazım..gözden sonra inşallah..benim tiroid hikayem de bu..
ama sana tavsiyem ilacını sakın ama sakın ihmal etme,levotron kullanıyosun demi..ilacı aldıktan 4 saat sonra süt ve süt ürünlerini al..bunu türkiyede eczacılar henuz bilmiyomus..ırmak23 soylemişti..daha yeni bilinmeye başlamıs bu yurtdısında..
bide ilacını duzenli alırsan bi sure sonra ilacı tamamen bırakabilirsinde o hiç belli olmaz..ben cok arastırdım bu konuyu cok doktora sordum ve cok hastane gezdim..tiroid vucudun lokomotifi..aman dikkat et canım..bide o tibet filan o tur seylere girme..karatayda yediğin seyler ve leptin hormonu tiroidini duzenlemeye yeter..oyuzden hiç oyle seylere girme..karatay kahvaltısında yediğimiz hersey tiroidi yukseltiyo..yani dusuk olanlarınkini...
günaydın arkadaşlar ,dün iftara misafirim vardı gün boyu uğrayamadım. malesef karataya uymadım dün , kendime çok kızdım. sahurda sadece su içtim. bugünden itibaren yeniden düzelteceğim menülerimi
aynen oyle canım ya..nerdeyse 1 aydır bekliyorum ve habire ilerliyo numara..sıkıntı bastı hakkaten..bide gozu halleder halletmez radyoiyot alıcam..onun için tiroidimi normal sewiyeye getirdiler bi ay once..ve ben hala ilaç kullanmaya dewam ettiğim için tiroidim cok dustu..bi ana once levotrona baslayıp tiroidi biraz yukseltip atom almam lazım..bunlar için de beklemek lazım ve herdakka aleyhime işliyo maalesef..ayy seni de sıktım kııızzz...
ha bu arada sana takılıyorum arada kusura bakmıyosun demi..senin uslubunu cok sewdiğim bi kuzenim war ona benzetiyorum,o da senin gibi namazlı abdestli ve mizah anlayısı gelişmiş..