Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar , Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye(bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(omega3 ıcerır,B vıtamınlerı var) kırdım,onbes tane zeytın,bıraz domates,3bıber ,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı),,3dıs sarımsak,2 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),1kuru erık,1hurma,bır tutam maydanoz,bıraz salatalık,bırkac kıvırcık(kıvırcıkla durum yapıyorum).
ya kızlar ınternetten arastırıyorum bu alerjı meselesını.yumurta dısında fıstık,cevız,fındık gibi kuruyemısler de alerjıye sebep olabılıyormus.onu da kesersem yıyecek bırsey kalmıyor.ben nasıl yapcam sımdı diyeti
selam kızlar
yarın büyük gün
evettttttt :))))
yarın akşam listeyi yazz yapacaktı ama girmiyor ya da ben mi rastlamıyorum acaba? :26::26::26:
evet canım ben de görmüyorum.eğer o gelmezse ondan sonraki kişi kimse o yapar listeyi
siz bilirsiniz ama bence bu liste yapma işi olmuycak gibi sadece bildirim yapalım daha kolay olur 60-69 da öyle yapıyorduk da ondan şey ettimm
siz bilirsiniz ama bence bu liste yapma işi olmuycak gibi sadece bildirim yapalım daha kolay olur 60-69 da öyle yapıyorduk da ondan şey ettimm
ya kızlar ınternetten arastırıyorum bu alerjı meselesını.yumurta dısında fıstık,cevız,fındık gibi kuruyemısler de alerjıye sebep olabılıyormus.onu da kesersem yıyecek bırsey kalmıyor.ben nasıl yapcam sımdı diyeti
Nasılsınız??
Dünkü menümü bildiremedim,şimdi bildireyim
1.öğün:2 yumurtayla lorlu omlet,domates,1 bardak ceviz,8 zeytin
2.öğün:5 köfte,cacık
3.öğün:balık(palamut 1 dilim)salata
Sıvı:3 litre,bol bitki çayı
Spor:1 saat yürüyüş
3. hafta sırası da bendeymiş..
bende nasıl yapıldığını bilmiyorumm..
grup kaptanı yoksa bencede iptal edilsin..
ben daha kendi yüzdemi bile hesaplayamadım.
herkesinkini nası neası hesaplıcam
yuzdeyı hesaplamadan en cok kılo verene gore sıralama yapabılırız.
yüzde ısını zaten eskımasal onermıstı,ben yaparım demıstı ama 2 haftadır yok,
e kolay yoldan yapalım bence lısteyı
sonucta yarısma yapmıyoruz,liste ve tablo motıvasyonumuz acısından gereklı.bence bu sekılde devam edelım
doktorlar sitesınden sorabilirsin.