yenı sorular,yenı cevaplar:)
796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:
1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..
2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?
Çok teşekkürler...
04.10.2011 13
00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.
Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
796334 | Soran : gerillaz78 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan hanım,
1-hazır ayran içiyorum zararı var mıdır?
2- anksyete ve panik bozukluk için öneriniz nedir?
3- ailem illa ekmek ye die ısrar ediyor, yarım avuç kadar yiyorum, zarar var mıdır?
teşekkür ederim cevabınız için.
04.10.2011 12
00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Ayran en sağlıklı içecektir. Hazır ayranların tuzu fazladır. Ekmeğin hiiiiiiiiç bir faydası yoktur!!!! 33 yaşındaki bir hanıma ailesi hala ne yemesini söylüyorsa yandık derim!!!
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay