Bıldırım:Gul63
Bugun
Kalkınca:Su,omega3
1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye(bunu kullanmaya bes ay sonra basladım ben" Butce yapayım yapayım dedımdı kendı kendıme",keske daha once baslasaymısım depresyonuma ıyı geldı(kılo verme hızım ılk aydan berı ayda dort kılo), bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık kırdım(sutten daha fazla kalsıyum ıcerıyor,B vıtamını ıcerıyor(depresyona ıyı gelır)),onbes tane zeytın , cerı domates ,2 bıber,3 tane kahverengı kuru kaysı,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyurmus ,hakkaten ben de halsızlık yapıyordu(ben de mıdem dolu ondan sanıyordum ya),bır cay kasıgı keten tohumu,bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane,dogal omega3 kaynagı,glısemık ındexı sıfır,acıktırmıyor.),yarım demet taze nane(dogal agrı kesıcı),2dıs sarımsak(bunu da nanelere sarıp tuketıyorum,dogal antıbıyotık)
2. Öğün(Ogle):1 bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corek otu,aksamdan kalma az etlı taze fasulyenın(8-18 gram arası karbonhıdrat ıcerıyor)uzerıne 3 yumurta kırarak omlet yaptım,yesıl salata,bıraz nane,ıkı dıs sarmısak.(Aksam yemıyorum artık ,oncelerı uc ogun tuketıyordum.(5 ay kadar 3 ogun tukettım.)).....Yemekten once :................Aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım,ınanın annem yemek ye demeseydı daha gec aklıma gelırdı belkı yemek yemek.
(Anneler haklıdır
)
Yemekten oncekı ruh halım:aslında hıc ac degıldım dıyebılırım.
Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı
Spor: 1 saat ev ısı ,bugun cok mesguldum o da bır cesıt zıhın sporu,bugun yurudum bıraz.
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.(Bu nedenle de sabah kan sekerım tavan yapmıyor,gun boyu tok gezıyorum)Iddıa edıyorum tıkalı damarlarım acılıyor,ıkı yıla kadar varıs fılan kalmaz bu gıdısle.