- 18 Mart 2011
- 202
- 6
bence bu kadın karatay diyetını ogrenmıs,özellikle yasak olan seylerı getırıyor
ne iyi kadın bu valla sadece onun getirdikleriyle doyarsın .banada aaaa getirsiiiin.
bende nasıl olsa kilo oynaması yok....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu kadın karatay diyetını ogrenmıs,özellikle yasak olan seylerı getırıyor
çok saol çok yardımcı oldun inş. zayıflarım bende
bakalımm gitti mii kilolarrr?
bu hafta pek umudum yok benim regl dönemime rast geldii
bende yazim kaffaltımı bariiii
2 yumurta terayağlı(1 çay kaşığı)
2 yeşil zeytin
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz
1 adet üçgen peynir..
az önce budaki bayan arkadaş akşam yufka yaptım dedi,yemediğimi bildiğinden ufacık koparmış(yarım dlm ekmek kadar) içinede peynir koymuşş...
yemek zorunda kaldımmm...
benim leptin yalan mı oldu şimdiiii:44:
pastaya böreğe hayır diyebiliyorum..
dün yine kek getirmişti yemedim..
ama böle ufacık ekmek,meyve getirdiklerinde iyice abarttıklarımı düşünmesinler diye yiyorummmm
hugomda gelmişş hoş gelmişşşşfamiir yeni diyetin hayırlı olsuun
artık burdasın sanırıım
Reglı donemı yaklasıyorsa acıkırım ben hep acaba ondan mı? Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yenılmeyecek,ayran sut ıcılebılır,bu kurala uyuyor musunuz?Gun ıcınde cok karbonhıdrat ıceren bır meyve mı yedınız acaba?(2 greyfurtta gunluk karbonhıdrat ıhtıyacınız var mesela),kavun ,karpuz da cok karbonhıdratlı,kabakta 2 gram karbonhıdrat var,greyfurtta 15 gram karbonhıdrat var)Benım aclıgımı cevız vb bastırıyor,cunku alıstırmısım vucudumu ayda 45 ekmek yemeye(ekmekte sakınlestırıcı etkı var B vıtamını fılan.),cevız vb de de B vıtamınlerınden bolca var dıyor hoca,ac degıl huzursuz olabılırsınız,cevız bunu saglıyor hem omega3 var ıcınde cevızın,vucut bunu yapamıyor . ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::canım bende seni seviyorum.karatay idolüm benim.ele ele 60 lı kilolara merhaba inşallah.gül ben 2 gündür feci acıkıyorum.ne yapcam ben yaa.
az önce kıymalı kabak yedim küçük bi tabak yanına yoğrt öncesinde de marul yedim ama hala açım aaaaçççç
ben 1 kilo vermişim
hiç tartılmıyor musun cumaya kadar
bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
50 gr. kaşar pey.
10 ad. tuzu alınmış yeşil zeytin
1 ad. ekşi armut
1 çay bardağı kuru yemiş
öğlen:
1.5 tavuk göğsü haşlanmış
1 ad. kırmızı biber
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı tavuk çorbası
1 lokma haşlama tavuk
su:2.7 Lt 2 fincan kiraz saplı form çay. birazdan bir tane daha içebilirim ya da sütlü nescafede içebilirim
spor: bugün yapmadım,yarın tartı günü olduğu için. normalde leslie yle yürüyüş programını yapıyorum
benim okuduğum kadarıyla buradaki herkes az yiyor özellikle akşamları .
ama hoca doyana kaadra diyor.
ben doyana kadar yiyorum ama tartıda bir oynama yok.
ekmek falan yemediğim için dayanıyorum yemeğe haliyle .
ha doğru ellerim falan titremiyor acıkınca ama yinede ackıyorum
ben anlayamıyorum valla .
siz az yemekten mi yoksa karataydan dolayımı kilo veriyorsunuz.
umutla ilk gidecek kilomu bekliyorum.
baloncucum bizim bu paylaştığımız menülerle doymadığımızı kim söyledi ben akşam acıkmıyorum ki,başka şeyler niye yiyeyim.zaten hoca da zamanla 2 öğün yetecek diyor.ilk hafta ben de çok acıkırdım.şaşırırdım buradan yazan arkadaşlara.hatta aynı böyle mesajları ben de yazdım.bana şeker tahlil yaptırma önerisinde bulunan da oldu,biraz sabret düzelecek diyen de.şimdi ben de sana aynı şeyi söylüyorum.biraz sabır.ilk hafta aç gezdim ben ama tamamen beyinen,midem de öyle açlık ya da kazınma gibi şeyler hissetmedim.sabah kahvaltımı çok kuvvetli yapmaya çalışıyorum ama sabah saatlerinde yine de çokfazla yiyemiyorum.aslında daha çok yesem daha bile iyi olur belki çünkü öğleden sonra acıkıyorum.gerçi 4-5 saat çok rahat tutuyor kahvaltım.öğlen yemeğimi çok güzel yiyiorum.çok yiyorum ve çok doyuyorum.bugünkü yemeğimi bitiremedim bile,düşün.neticesinde akşam saat 7.30 oldu hala toktum.8 e doğru,sonra çok acıkmayayım diye yazdıklarımı yedim.şu anda midemde sanki taş var,o kadar dolu midem.hatta soda içsem yeridir.emin ol sende aynı şeyleri yaşayacaksın.diyetin bünyeye oturması da bana göre 1 ayda oluyorbenim okuduğum kadarıyla buradaki herkes az yiyor özellikle akşamları .
ama hoca doyana kaadra diyor.
ben doyana kadar yiyorum ama tartıda bir oynama yok.
ekmek falan yemediğim için dayanıyorum yemeğe haliyle .
ha doğru ellerim falan titremiyor acıkınca ama yinede ackıyorum
ben anlayamıyorum valla .
siz az yemekten mi yoksa karataydan dolayımı kilo veriyorsunuz.
umutla ilk gidecek kilomu bekliyorum.
aslında bu konunun sahibi ben değildim ancak konu sahibi konusu terk etmiş olunca ben devraldım.çünkü 1. sayfada tabloyu ben güncelliyorum.her cuma tartı ve bildirim günümüz,her cuma değişiyor tablo.Merhaba tüm sayfaları okumak imkansız ama 1.sayfada çok güzel bi program var haftalık olarak şimdi bu program hep aynı mı ? Yoksa değişiyor mu ? Hani her hafta başka şeyler yazılıp düzenleniyor mu anlayamadım yoksa sabit midir.İnternette karatay diyetiyle ilgili karmakarışık bilgiler var hiçbir şey anlayamadım kitabı da almam şuan için söz konusu değil konu sahibi olarak beni aydınlantırsanız karatay diyeti hakkında çok mutlu olurum.
çok geçmiş olsun canım.çorba iyi gelmiştir.afiyet olsun.bitki çayı içmeyi ihmal etmeAkşam yemeği: dünden kalan mercimek çorbası, peynir ve ceviz yedim fazla yemedim
bugün biraz kırıklığım var tylolhot içtim üşüyorum yatıyorum ama diyete devammmmmm
Beni yanlız bırakmayın evde tek başınayımmmm:2::2: