- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar C vitamini ve omega 3 takviyesi konusunda ne düşünüyorsunuz? hangi ürünleri kullanıyorsunuz.
Kızlar ben geldim.
Nasılsınız ?
Şu 3-4 günde çok kötü şeyler yaptım.:18:
Hoşgeldin masalcım..Anne evinde olur azıcık,dert etme:)
öğlen ve akşam yemeklerinde yoğurtta yemeni tavsiye ederim,çok tutuyorİki gündür girip yazamadım arkadaşlar bu gün yazıyorum
sabah:
2 yumurta
peynir zeytin ve ceviz
öğlen: semizotu
akşam: dil balığı ve salata
Dün
Sabah:
Omlet peynirli domatesli
Öğlen semizotu
Akşam 1 Adet tavuk göğüs ve salata
Aradaçay içiyorum formçaylarından.
gözün açık mı uyuyorsun.bu uyurken bile gözüm açık hee ona göre yani mi demek oluyorben anlatamamışım sana yani
alınma canım ya,bugün sorun bende.bütün gece uyumadım o yüzden anlama yeteneğimi kaybettim.gözü açık uyuyorum bugün..
zeytin ekle canım ve ara öğün yapma.kahvaltıda kuru yemişi ekmek niyetine yiyoruzben yedikleri mi söyliyeym de yanlış bişey varsa uyarın lütfen
sabah
haslanmıs yumurta 2 adt domates salatalık peynir (tuzluydu) şekersiz çay.
arada 2 ceviz 5 gün kurusu
öğlende yeşil mercimek yemeği iş yernde yedim ne kadar yağ vardr bilmiyrm bide yoğurt
Kızlar ben geldim.
Nasılsınız ?
Şu 3-4 günde çok kötü şeyler yaptım.:18:
yeavrim nerelerde kaldın?bıraktın gittin bizi :95: yarın listeyi yapabilecek misin?kaçamakların ancak bu şekilde affolur
Merhaba
kahvaltına özellikle 10-12 tane zeytin eklemelisin, peynirin tuzluysa domates ve salataya ayrıca tuz ekleme, çayı limonlu olarak tüketsen iyi olur
Ben ilk başta canım ne gerek var yiyoruz işte ceviz,balık;dışardan almaya ne gerek var ki diye düşünüyordum omega 3 için.Ama diyete başladıktan sonra 10. günde falan ben kendimi kötü hissetmeye başladım hani regl öncesi sıkıntılı olurya insan öyle oluyordum,sürekli ağlama isteği falan duyuyordum.Sonra alayım bari omega 3 dedim ve kullanmaya başladım.20 gündür kullanıyorum,diğer konuları bilemem ama o depresif ruh halinden çıktığımı söyleyebilirim.Ben c vitamini almıyorum henüz ama belki de almak gerek..
öğlen ve akşam yemeklerinde yoğurtta yemeni tavsiye ederim,çok tutuyor
gözün açık mı uyuyorsun.bu uyurken bile gözüm açık hee ona göre yani mi demek oluyor
zeytin ekle canım ve ara öğün yapma.kahvaltıda kuru yemişi ekmek niyetine yiyoruz
yeavrim nerelerde kaldın?bıraktın gittin bizi :95: yarın listeyi yapabilecek misin?kaçamakların ancak bu şekilde affolur
Ayy gezdim de geldim.
Yarın yapabilirim, derslerim henüz başlamadı ama saati biraz geçe kalabilir.
Pazartesinden sonra da derslerim başlıyor.
yağ yakımınada etkisi varmış ama hangi ürünü kullanacağım, sen hangi ürünü kullanıyorsun, bakıyorum 30 dk dır bi şey anlamadım, EPA+DHEA içeriğine bakın diyo ama yazmıyo ki hiç bunlar
Yazıyor şişenin üzerinde.Benim aldığım yerde 3-4 marka vardı.Ben şu EPA oranı en yüksek olanını aldım.birde omega 6 olmasın içinde diyor ya.Carlson diye bir marka..
Yazıyor şişenin üzerinde.Benim aldığım yerde 3-4 marka vardı.Ben şu EPA oranı en yüksek olanını aldım.birde omega 6 olmasın içinde diyor ya.Carlson diye bir marka..
tamam çok teşekkür ederim, gidip eczaneden bakayım bari
baktım şimdi senin söylediğinde ağır metal olmadığı falan da yazıyor, açıklama yazan bir bu var herhalde, EPA/DHA oranı da baya yüksek, ben de bunu alayım, tekrar teşekkürler