Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne haber kızlar,yazamıyorum ama iyi kötü uyuyorum diyete,10 gün oldu ağzıma ekmek sürmedim,şekerli bişey de yemedim(bir küçük lokum hariç o da meraktan özlemişmiyim diye merak ettim,hiç özlememişim),baskül 1 kilo eksik gösteriyor ama inanmıyorum,dijital değil,sağı solu belli olmuyor,hal vaziyet böyle,bir de çok halsizim,günlük işleri zor yapıyorum sporu hiç gözüm kesmiyor
yardım edin şişiyorum
bu gunkü mönüm
2 yumurta tereyaglı peynirli otlu omlet
sütlü kahve
1 avuç badem fındık ceviz saat 7
saat 10 da süt
saat 2 de zy.lı taze fasulye cacık azıcıkta kuzu kavurma ceviz badem fındık
arada biraz ceviz arkadaşım geldide onunla kıtırdattım azıcık 1 avuç kadar
akşam barbunya cacık 1 kepçe dügün çorbası
1,5 saat önce 1 su bardağı süt içmiştimm...
ama şimdi açımmm,netcezzzz:97::97::97:
kabızlık bende de vardı 2 gündür düzelmeye başladı sanıyoruım. bol su ve spor gerekiyormuşşeker 0 hiç yok meyve yok kuru yemişler evet tuzlu tereyağıda 1 tatlı kaşığı falan .
yıllardır tavaya yapışan yağsız omletlerden sonra pek guzel geliyor ne yalan söyliyim ekmek hiç yok.
anlamadım birde kabızlık sorunum var .
ne haber kızlar,yazamıyorum ama iyi kötü uyuyorum diyete,10 gün oldu ağzıma ekmek sürmedim,şekerli bişey de yemedim(bir küçük lokum hariç o da meraktan özlemişmiyim diye merak ettim,hiç özlememişim),baskül 1 kilo eksik gösteriyor ama inanmıyorum,dijital değil,sağı solu belli olmuyor,hal vaziyet böyle,bir de çok halsizim,günlük işleri zor yapıyorum sporu hiç gözüm kesmiyor
Tebrıkler ,ben de veRıyorum gercekten cok ıyı hıssedıyor ınsan kılo verınce.karatay diyetine başlama tarihi:21/07/2011
başlangıç kilo:77
şu anki kilo:68
mutluyum:)
okula gitmeden hemen önce saat 17.de 2 mürdüm eriği yedimaralarda acıkınca istediğin kadar süt ve ayran içebilirsin.akşam kuruyemıs yeseydın bari,biraz gunkurusu kayısı ile...:26:
bugunku menum:
sabah:
2 kayısı yumurta
1 kk peynır
10-12 yesıl zeytın
1 domates
1 cay brd cevız
5 gunkurusu kayısı
ogle:
1 KASE mercımek corba
1/2 kase yogurt
5 gunkurusu kayısı
(kayısıyı abarttım galiba bugun)
karatay diyetine başlama tarihi:21/07/2011
başlangıç kilo:77
şu anki kilo:68
mutluyum:)
Günaydıııııııınnnnnn
Bugün 7. Günüm ve ben 1 kilo vermişim
Dün tartıldığımda 500 gr eksik vardı bugün tam 1 kg
çok mutluyum
günaydınn arkadaşlarr sabah sabah canım sıkıldı suyu kesmişler yineee
neysee öğleden sonra gelecekmiş ben okuldayken gelir inşallah eve gelince bi de onunla uğraşmammm
arkadaşlar ben kahvaltımı 9- 9:30 da yapıyorum.
öğlen saat 2 gibi 1 bardak süt içiyorum ( öğlen yemek yiyemiyorum okuldayım çünkü)
akşam da 6:30 7 gibi akşam yemeğimi yiyorum. geç mi kalıyorum acaba akşam yemeği için kilo vermede problem olur mu ?:97::97:
Günaydıııııııınnnnnn
çok mutluyum
günaydın
Amaç zaten öğün sayısını 2 ye indirmek, 4-5 saat bir şey yememek ve yemek işini akşam 7-8 den önce bitirmek, sabah kahvaltın kuvvetli olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum.
günaydınnn canımmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
ne bilim kendimi kötü hissediyorumm sankii çok geç yiyiormuşum gibi geliyor akşam yemeğiniii vicdan yapıyorummm
Günaydıııııııınnnnnn
çok mutluyum