Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. sayfa ilk mesajda ne kadar kilo verdıgımızı gorebılırsın.her hafta guncellenıyor listemız
vaaay loxandra süper vermişsin. ne kadar zamanda verdin
öğün aralarını 4-5 saat yapmamız gerektiği için ara öğünde meyve yememeliyiz tuya...ancak ayran ve süt olur en masumu onlar:)
Masalım tontişim listeyi ne zaman yapıcaksın?malum sabırsızlıkla tabloyu güncellemeyi bekliyorum
Masalım tontişim listeyi ne zaman yapıcaksın?malum sabırsızlıkla tabloyu güncellemeyi bekliyorum
2 ay 13 gunde
çok özdendim cidden tebrik ediyorum. bana da yardımcı olur musunuz acab
valla ben de çok sevindimm. dün 89 du. bugün wc ye gittim öle tartıldım 88 olmuşum:) 1 kilo yaptım mı kiPPP
ya bide şu ilk sayfada olması işi noldu ya acaba cevap geldi mi konuyu açan arkadaştan
Geçen hafta bildirim yapmamıştın sanırım değil mi TUYAcım?
mazeretlerı onceden bıldırmek gerekıyor.gunluk menulerı de paylasmayınca cıktın sandı heralde eskımasal.
neyse bu hafta düzeltir
çok işi olcak bugun eskimasalın,o kadar sayfadan tek tek bıldırım toplayacak,Allah yardımcısı olsun
özel msj olarak mı atsak, sayfalar hızla ilerliyo. çok zor olur liste hazırlaması
Sahiracım benim bilgilerimi yanlış yazmışsın.Boyum 1.70 yaşım 36 hedef de 65 canım
şimlik 80burdan doldurabılırsın canım
1. Bildirim:
Rumuzrofit
Başlangıç tarihi:23.09.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: yok
Bu hafta: 89.400
Fark: + veya -yok
Toplam fark:yok
Beden:
Spor: yok
Boy: 148
Hedef:
kitabı biraz inceleme fırsatım oldu ancak çalışan bi bayan olarak öğle yemegi bana sıkıntı olur. sizler şayet çalışan arkadaşlar aramızdaysa nasıl hallediyorsunz
1.6 mı1. Bildirim:
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:03.09.2011
Başlangıç kg:64
Geçen hafta:62.6
Bu hafta:61
Fark: -1.6
Toplam fark: 3
Beden: 38-40
Spor: bu hafta yok gibi bir şey
Boy: 170
Hedef:55
Cidden bu haftadan sonra özel mesaj atsanız süper bir iyilik yapmış olursunuz.
Teşekkür ederim loxandıracımm
Önceden mazeret bildirmek gerekli bence bu durumlarda.
2 haftalık bildirim olduğundan kilosunu 2'ye böleriz sanırım.
Ama bundan sonrası için arkadaşlar önceden söylerse iyi olacaktır.