- 7 Aralık 2008
- 3.148
- 1
ya ben yokum listedeee:2::2::2::2::2:
gecen hafta bıldırım yapmısmıydın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben yokum listedeee:2::2::2::2::2:
gecen hafta bıldırım yapmısmıydın?
1 hafta sabırsızlıkla tartılmayı bekledim ama değdi 1 kilo vermişim çok mutluyum. üstelik regl dönemimdeyim belki bu dönemde olmasam biraz daha az gelirdi kilom. neyse çok şükrediyorum diyete devammm.
geçen hafta tatildeydim giremedim. ama öndan önceki yaptım bu haftada yaptım.
mazeretlerı onceden bıldırmek gerekıyor.gunluk menulerı de paylasmayınca cıktın sandı heralde eskımasal.
neyse bu hafta düzeltir
çok işi olcak bugun eskimasalın,o kadar sayfadan tek tek bıldırım toplayacak,Allah yardımcısı olsun
Gün itibariyle başlamış bulunuyorum, vatana millete hayırlı olsun, motivasyon tam, çok ümitliyim, dün karar verdim ama kitabı alamadım bu akşam inşallah edineceğim. İlk sayfadaki kahvaltı ile başladım 3 saat oldu ve yeni yemiş gibi tokum ki ben her bulduğum fırsatta atıştıran biriyim
hosgeldınn.oooooo daha kaç saat ıdare etcek senı o kahvaltı goreceksın.
ben de farkettım kı benı acıktıran ekmekmıs,hem yedıkçe yıyesım geliyor ekmekle,hem de 2 saat sonra acıkıyorum.
1 hafta sabırsızlıkla tartılmayı bekledim ama değdi 1 kilo vermişim çok mutluyum. üstelik regl dönemimdeyim belki bu dönemde olmasam biraz daha az gelirdi kilom. neyse çok şükrediyorum diyete devammm.
evet canım hepsinden yemelisin,zeytın yok menunde 10-15 tane yenecek gunde
domates salatalık bıber gıbı sebze yok
bırkaç kuru kayısı da yersen tatlı ıhtıyacı olmuyor gun ıcınde
ben de suan verilenlerin hepsini bitiremıyorum.(çatlayana kadar da yememek lazım)ama verilen her yıyecek grubundan yıyebıldıgım kadar yiyorum.
bu sabah mesela kıymalı yumurta( 2 yumurtadan)
7 zeytın
yarım avuc ıcı peynır
2 domates 1 salatalık
4 gunkurusu kayısı
1 cay brd badem(ucte bırını bıle bıtıremedım,kalanını oglen yemegıyle yıycem)
hosgeldınn.oooooo daha kaç saat ıdare etcek senı o kahvaltı goreceksın.
ben de farkettım kı benı acıktıran ekmekmıs,hem yedıkçe yıyesım geliyor ekmekle,hem de 2 saat sonra acıkıyorum.
bu hafta kilo veremedim ama göbek ve kalçadan 2 şer cm incelmişim
bu diyete bugün bu hafta başlıyorum başlangıç kilom 89.200
Bildirim:
Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:5 eylül
Başlangıç kg:104
Geçen hafta:99.3
Bu hafta:98.2
Fark: + veya -: -1.1
Toplam fark:5.8
Beden:46-48
Spor:ev işi+müthiş hareketli bir bızdığa annelik
Boy:163
Hedef:76
geçen hafta spor yaparak 500 gr eksilmiştim,bu hafta 1.1 kg farkettim spor yapmayarak
ben de regl döneminde başlamıştım diyete,ama çok şükür önemli krizlere hiç girmedim..gül63 ün de dediği gibi ayran ve süt kurtarıcı oluyor o durumlara ...ama ben meyveyi tamamen kesemedim hergün olmasada arada öğle yemeğinde elma armut ya da biraz kırmızı erik yiyorum
mazeretlerı onceden bıldırmek gerekıyor.gunluk menulerı de paylasmayınca cıktın sandı heralde eskımasal.
neyse bu hafta düzeltir
çok işi olcak bugun eskimasalın,o kadar sayfadan tek tek bıldırım toplayacak,Allah yardımcısı olsun
Canan Karatay şuan beyaz tv de Seda Sayanın programında izlemek isteyen arkadaşlar