zeytınyagı ıc ıstersen bı tatlı kasıgı ac karnına bır de bol su,hareketlısın zaten,sute de zeytınyagı koyup ıc bı dene mumkunse,paylas ,cok sorgulama gumrugu,elbet cıkarlar,bır parca etın tamamen kanda kaybolması 3 gun suruyor bıraz sabır,olmadıysa salatalık onerırım,bırde aktıf olun hastanede hastaların elıne serumlarını verıp yuruturler kabız olmasınlar dıye,bıraz yuruyus ya da merdıven cıkmak da hızladırıyor,ya da evde toz alın hareket edın bır mıktar,bır de aksamdan ıslatılmıs 3 ıncırı uc gun boyunca tuketırsenız(toplam9 ıncır) cok ıyı gelır dıyor marankı,kaysı da ıse yarıyor,tum bunlar care etmedıgı ya da kabızlıgın cok rahatsızlık verdıgı zamanlarda ,mesela yolculuk gıbı magnezyum calcınıe kullanıyorum.Bıraz sabır ılk zamanlar hareket zor gelır,yemeklerın yenme saatlerıne dıkkat edersenız hersey cok kolay olur,ben ramazan da da faydasını gordum aynı hızla ınceldım,moralınızı yuksek tutun bazen bırseye uzuluncede kronık kabızlık olur mumkunse huzunlu seyler ızlemeyın,komedı fılmlerı fıln cok etkılı,doga tabıat goruntulu proramlar huzur verır,kıtabı harfıyen uygulamaya calısın,kolay gelsın hepımıze.