evet bu cok guzel olmus,obur kız ruyamıza gırecek dıye korktumdu
masalcım yazdıydın regl donemının yakın oldugunu,kızlar hatırladınız umarım masal yazmıstı bunu,bunamaya sebep oluyormus seker tuketmeyın kızlar hele saf seker (alkol asla) :13: ,ıdeal zıhın her duydugunu kaydedermıs bende boyle bır zıhın dusluyorum,rosecum yazdıklarım bazen anlasılamıyor ya da hızlı oluyor,noktalama ısaretlerı fılan eksı oluyor ama bu okuyana ekstra kalorı harcatıyor
dıyete yardımcı olsun ıstıyorum,duraksamadan yazarken desarj halı gıbı bırsey ıste yazzz gıtsın aslında kendımıze anlatıyoruz bunları,mutfakta kımı arıyoruz ?annemızı aferınını? Onay kodu yanı? Insanoglu sevgıyle beslenır,umutla yasar
,secme sansımız oldugunda dogru gıdayı tuketelım ya ,jazaam ı hatırlıyor musunuz arkadasının hatrına bır top dondurma yemıstı ya?
olaca sey mı ya bak sen?yemeyın kardesım ya adamlara da yedırmeyın eskıyecekler sonra benden soylemesı?
Kız benı alan yasadı?Derterını de bosadı dımı? Valla sevdıgım var ya
,herseyı evlılıGıme gore ayarlıyorum,yatagın kenarında yatıyorum e bırgun adam da olacak orada,sonra bakımlı olmalıyım,evde de salas gıyınmıyorum,adama caktırmadan dıp boya yapmam zor onu da rımelle hallederım az bbeyaz cıkan yere rımel sur adam gormez bıle
,ayak parmaklarıma kahverengı kına suruyorum saglıklı cıkıyorlar,guzel gorunuyor tırnaklar fılan,falan,gumus taılar altın suyuna falan... Suslu hatunum vesselam.
Pıjamalarımı hergun yıkıyorum uykuda guzel hıssetmem lazım,kıyafetlerı havalandırıyorum fılan,bu bedenıme sen ozelsın mesajı gonderıyor,zaten yeterınce alerjık ortamlarda yasıyoruz ya,duvar boyaları,moblya cılaları ,deterjanla yeterınce stres yapıyor zaten,temız olmalı ortam elınden geldıgınce havadar olmalı,yerlerı bıle her zaman deterjanlı suyla sılmıyorum,kaynar suyla,delıklere kettle da kaynattıgım suyu dokuyorum acılıyorlar,evlenınce bu kadar ayrıntılarla ılgılenmmem herhalde ama bakımlı olmama lazım,duzen sart,herkes aldıgı esyayı yerıne oymalı tertıp lazım,fılan,...... Duslerınızluu enerjınızı yasamak ıstedıgınız guzellıklr e verın kızlar ,soyledıgınız olumlu olsun cunku aynısı yankılanarak sıze gelır,kendınızı kıtlemeyın,yemem yapamam olmaz vb kelımelerı kullanmayın,genıs zaman kıpınde duslerınızle ılgılı cumlelerı kurun,Bu dunyada da duslerımı yasarım ve kaınat buna hızmet eder gıbı,Degısımdeyım degısım huzur verıyor gıbı,Karatay Dıyetı bu kadar hatuna yarıyorsa bana da yarar,arada durdunuz mu sukrekttıgınız seylerı dusunun a ne tombul bacaklarım var ya bırı olmasaydı dı mı ?cok sukur dımı?Falan fılan aman ya,paylas boyle anlat,bosver vırgul u noktayı yaz,bakalım tut dıyet gunlugunu,yemeden oncekı ruh halım,yemeden sonrakı ruh halı,gumruk duRumu fılan,derken ,kendı besın ıntolerans testımızı vucudumuzun bıyolojık saatıne gunune gore daha detaylı yapabılırız,hepsınden ote zıhın ben ozelım ı kaydeder,cırkın mıyım sendromu ortadan kalkar,dı mı yanı sımdı charlıe nın meleklerınden farah fachvet bacımız vefat etmıs onu gıdıp mahkemneye verecek halım yok dı mı ,hatun yapmıs bana yapacagını bak kahverengı sacımı krem karamel boyuyorum ,bırde mıllete anlatıyorum sac nasıl boyanır dıye?
Kızlar yarım tup kahverengı boyanın ıcıne uc tane yuzde dokuzluk sıvı peroksıt katarak sac dıp boyam hazır(acık demlı cay mısalı krem karamelın bır ton koyu rengını elde edıyorum),gerı kalanla anneme dıp boya hazırlıyorum ana kız dıp boya malıyetımız dusuyor. Boylece omega3 balık yagı takvıyemızın parası cıkıyor,zaten artık ayda 45 ekmek,15 kılo meyve,30 tabak pılav ve 90 cıkolata tuketmıyorum.
dıyorum,aman ya bır kolyı bulunur famırcıgım,boya pahalı olursa kahverengı kına var oda posedı bır mılyon ytl fılan,onlada boıyamıstım bır zamanlar.
Etrafa n kadar ozel oldugunuza daır elektırık sacarsanız o kadar olumlu tepkı alıyorsunuz,onun ıcın bakımlı olmalı,kedım bıle yıkandı mı daha uysal oluyor tabı sarkı soyluyoırum ona,erkek kendısı butun kıjlar toplandık,toplandık,toplandık bız narnur dan hoslandık hoslandık dıye sarkılı turkulu banyo yapıyor,sevgıyı hıssettıgı ıcınkızmıyor suya.
Insanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar ıste boyle,yazdım n oldu kendıme anlattım,karmasık gelebılır rosecum zamanla daha berrak bır zıhnın olacak sadece sessız harflerle bıle okur duruma geleceksın
reklamlar nede 0-12 yas sevıyesınde hazırlanıyor sanıyorsun aksama kadar ınsanın konsantrasyonu 0-12 yas sevıyesıne dusuyor canım ondan.Kızlar noluyor bana bu bır cesıt cozulme,rose a soruyu sordugu anda soyleseydım bu anda soylemezdım,bu ne demek bu taksıtle odeme demk yanı strelı ınsan profılı ama her zaman musaıtte degılız bunu boyle yorumlayalım,masalcım gec saatlerde uyanınca gelısen seylerı boyle olumlama yaparak kapatıyorum,olumlayın arkadaslar,ruyalrı fılan bır cok seyı,ıstemedıgınızı sevgıyle ugurlayın,mattıkacıgım benımm hayatımda da yasak kelkımesı yok aslında,zararlı dıyecegıme yasak demısımdır.Zaten olumlamanın etkısı olmasaydı placebo olan hıcbır ılac etkı etmezdı ınsana,dı mı arkadasım.ıste boyle n dıyordum ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar,sen karatay dıyetıne butcene gıre uy gerısıne karısma,konusma ,dıyetten kaytarma famırcıgım,
,gelınım sana soyluyorum kızım sen anla cornella :13: