canım benim bildiğim bu ilaçlar kandaki şekeri dengelemek için, bizde de insülin direnci var ve esas olarak onu kırmamız lazım ben şekeri olumsuz yönde etkileyeceğini sanmıyorum, öyle olsa dr lar vermez ben kaç tane dr a sordum
et balık kurumunda temizlenmiş doğranmışş ve poşetlenmiş şekilde satılıyormuş,bize sadece haşlaması kaldı..
hüpleetim mideye süperdi valla,merkeze gittiğinde al mutlaka yapp tertemiz ve zahmetsiz..
sakatat ysak değil miydi karatayda:26:
sabahı sorma yaww aneeyy sabah sabah poğça kokularıyla uyandırdı benii..
nası dayanayım ha nasıı..
muhallebiyide akşam getirdi kaşıkla ağzıma sokuyodu..
sabah yerim şimdi yiyemem dedimm..
vallaha darılmasın diye yidim hee..
kahvaltı sofrasına koymuş kadıncağız..
bu saat oldu bişey yemedim ama daha..
30 dk kadar da yürüdümm dışarda hafifi tempoda...
inşallah yarıısnı yakmışımdır..
az önce aylardır görmediğim iş arkadaşlarımın yanına gittim..
zayıflammala ilgili bir iltifat bir iltifat sormaa....
valla karnım doydu bişey yiyeysim yokk
önce tereyağda 1 tane soğanı pembeleştirdim.sonra üstüne yarım ay doğranmış mantarları,tuz karabiber,kırmızı iber ve bol nane koydum..
birazda böyle kavurdum.sonra yıkanmış bulguru ilave edip o şekildede 2 karıştırdım.en son kaynamış suyunu katıp pişirdim.15 dk dinlendirdim.sonra yanında ketentohumlu yoğurtla mideye gönderdiimmmm
Karataycı hanımlar yağ ölçer tarı kullanıyorum.Fakat düzgün çalışmadığını düşünüyorum.
Aynı gün içinde her tartılışda oranlar değişiyor.
1 er gün araylada ciddi farklar ( yağ kas oran farklılıkları) oluyor.Çok canımı sıkıyor.
Kas oranımı artırmaya çalışıyorum. Ama hangi noktada olduğumu anlayamıyorum.
Kullanlardan yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürlerrr
canım benim bildiğim bu ilaçlar kandaki şekeri dengelemek için, bizde de insülin direnci var ve esas olarak onu kırmamız lazım ben şekeri olumsuz yönde etkileyeceğini sanmıyorum, öyle olsa dr lar vermez ben kaç tane dr a sordum
Merhaba kızlar
Sonunda kendi bilgisayarımdayım.
Ama formatlandı,en son hangi sayfada kaldıığımı bilemiyorum geçmiş konusunda fransızım
Nasılsınız yaramaz bir durum var mı?
Kısaca biri özet geçiversin
Merhaba kızlar
Sonunda kendi bilgisayarımdayım.
Ama formatlandı,en son hangi sayfada kaldıığımı bilemiyorum geçmiş konusunda fransızım
Nasılsınız yaramaz bir durum var mı?
Kısaca biri özet geçiversin
KIZLAR
Bende yarın şu ayran olayına giriyorum :)
Bakalım işallah şu saçmaladığım 1 hafta-yaklaşık 10 günü bir az Toparlattırır bana.:)
.
merhaba ceylincim
aynı problemden bende muzdariptim.
Geçmişi bende takip edemedim.
bugün biraz baktım.
Ayran detoksu gündemde,
anladığım ve yarın uygulayacağım kadarıyla:))))
.
merhabalar
2.öğünüm
1 tabak bulgur pilavı
2 parça haşlanmış köy kazı
1 kase yoğurt çorba
biraz turşu
2 dilim kabak tatlısı
Merhaba canım
İkiz hedefine ulaştıktan sonra bayağı moda oldu bu detoks
Ama ben yapamam herhalde...İşyerinde uygulaması zor olmalı ?
merhabalar
2.öğünüm
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt çorba
biraz turşu
2 dilim kabak tatlısı
selam canım...hafta sonu 1 günde olsa denesen.az çok işe yarar belki..
bende ondan kullanıyorum ve aynen dediklerine katılıyorum tatlım. bence doğru değil kafasına göre orantılıyor. ciddiye alma sadece kilonu takip et ve hep aynı yerde tartıl derim.
oohhhh çok sevindim famir süper olmuş.bende mi yapsam acep bundan sonraki 3-4 gün nasıl gidecek haber ver olurmu + ve - leri ona göre yapayım bende barii ödemler zırt diye geri gelmiyorsa
şimdiden iyi yolculuklar canım iyi eğlenceler.30 ocak tartı günü hatırlatayım dedim.ya bu hafta çok yoğun başladı benim cuma günüde ailemin yanına gidiyoruz eşimle işlerimi bitirip kafam rahat gideyim diyorum o yüzden yoğunluğum arttı az girebiliyorum bu sıra annemin yanında 2-3 gün diyetten uzak anne yemeği yemek istiyorum çünkü zaten çok sık göremiyorum ailemi 2-3 gün rahat rahat diyetten uzak olmak istiyorum
bu hafta ben izinli olayım kızlar pzt günü bomba gibi dönmek ümidiyle tekrar karatayıma ve menülerime devam edeyim hepinizi seviyorum 30 ocak pazartesi görüşmek üzere sevgiyle kalınnn mutlu kalınnn
bende 1000 mg var 2 adet sabah kahvaltıyla alıyorum sonra unuturum diye.kızlar dün omega üçü nasıl kullanıyosunuz gümde kaç defa alıyorusunuz
şart değil canım kahvaltını geç yapma imkanın varsa 2 öğün yeterli oluyor.ben hafta sonları yapabiliyorum.Günaydın kızlar kilo verene kadar günde 3 Ogün yememiz şartmi. Ben geç kalktığım icin kahvaltım 12 de ancak bitmiş oluyo. O yuzden 2 Ogün yapıyorum. Uygunmudur kiloverebilmek icin????
ooo ellerine sağlık canım kaçamak yok sakın haaaa.bu arada portakallı kedi dili pasta nasıl oluyor pratikmi misafirim gelirse yapayımmerhaba kızlar
bu akşam yemeğe misafirim var sabahtan beri mutfaktayım
sabah karatay kahvaltısı
akşam içinde yaptıklarım
buğdaylı top köfteli yoğurt çorbası
zeytinyağlı barbunya
dana rosto
patates püresi
brokoli salatası
patlıcan salatası
marul salatası
portakallı kedidili pasta
oohh çok yoruldum pasta çok güzel oldu kaçamak olmaz umarım
herkese iyi akşamlar
kolay gelsin canım.umarım istediğin eksilmeyi yaşarsınKIZLAR
Bende yarın şu ayran olayına giriyorum :)
Bakalım işallah şu saçmaladığım 1 hafta-yaklaşık 10 günü bir az Toparlattırır bana.:)
.
vayy kızlar kabak tatlısı haa alsanaüç tane şaplakkk çok ayıp ne güzel yemişsin şimdi kabak tatlısına ne gerek var hıııı
merhabalar
2.öğünüm
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt çorba
biraz turşu
2 dilim kabak tatlısı
canım bu kez ben yapmadım annemde yedim,yapmak kolay da sana nasıl ulaştırırız?:)))Handan ne bitmek bilmez kabak tatlın var kız,bitiyor da yine mi yapıyon yoksa? Canım çekiyor yapan olsa da ben de tatsam
yine mi kabak tatlısıııı..
off nası yapıyınuz diyin gariiii
bende sabah yediğim ev poğaçası ve muhallebiden sonra bu saat oldu bişey yemmeiştim..
2 fincan bitki çayı
2 ltye yakın su
az öncede yarım avuç kabak ve ayçekirdeği yedimmm
çerezden sayılıyor dimi bişey olmaz inş.tuzsuzdu..
akşamıda hafiif atlatırsam poğaçanın ve muhallebinin hesabını ödemiş olurum inş