Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhtar zilli cemile jarnaaaaaaaaaa napıyon bacım iyimisin?bugün pek sesin çıkmıyo
arkadaşlar merhaba.
Ben aranıza yeni katıldım, öncelikle herkes için sağlıklı ve sevgi dolu fit günler diliyorum. Karatay diyetine 2 ocak itibariyle başladım. Sadece 1,5 kg verdim ve şimdi hiçbir kıpırdama yok
açıkçası moralim bozuldu devam etmesem mi diyorum. Ilk başta bu kadar az kilo vermek normal midir?
kızlarr ben bugün
1 yumurta
avuç içi örgü peynir
8-9 zeytin
öğlen
1 parça tavuk ızgara
yağsız salata(işyerinde ayçiçek yağı var onu istemedim)
ama gene de karnımdaki şişlik inmiyorrrr dün taze ekmeğe dayanamadım moralim de az bozuktu ekmek peynir yedimm
sorma bebeğim sorma bugün ofisimin kadını dosyalarımın anası modundayımmmsen napıyorsun ayçöreğim
geçmiş olsun canım bende düşünüyorumda şu kaçamaklartan sonra belki moralim düzelir diye ama 1 2 kılo verirsem motive olurumyaaa sabah kahvaltı yapamadığım için 10 gibi elma yedimm 12'de öğle yemeği yedimm çok yemememe rağmen şu anda içime taş doldurulmuş gibi hissediyorumm yaaa kıvrılıp yatasım varr yaaa bir daha töbe mecburda olsam ara öğün yokk(eee o zaman niye erken yedin diyebilirsinizz elma acayip acıktırdı dayanamadım)
yaaa şu detoksuu bende mi yapsam acaba şu anda bir duraklama devresi yok çok şükür ama yapanlarda halsizlik gibi birşeyde olmamış yanlış anlamadıysam gezi öncesi güzel olur aslındaa
hemen yediklerimide yazayım..
sabah:
1 domates
1kk beyaz peynir,2-3 parça kaşar peynir
7-8 zeytin
1 omega3
şekersiz çay
öğlen:
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
3 mandalina
şimdiye kadarda 1 litre su içtim..
merhaba canım hoşgeldin sabah ceviz yememişsin+++++mandalina çok olmamışmı?hemen eleştiri:.)))))))))))))
kolay gelsin sana o zaman jarnim.napayım datlum topikte takılıyorum işte
geçmiş olsun canım bende düşünüyorumda şu kaçamaklartan sonra belki moralim düzelir diye ama 1 2 kılo verirsem motive olurum
petüş nerelerde
ögle yemegım:
1tavuk but
yarım kepce sebze corbası
salata
biri bana da diyiversin nedir bu..
geçmişe baktım ama göremedim....
nasıl yapılıyor bu kaç gün yapcazzz..
bende 59u görmek istiyorum artıkkkkk:84:
ya arkadaşalr biriniz şu ayran diyetinin tarifini verebilir mi acaba hafta sonu giremedim şimdide sayfalara bakınıyorum ama bi türlü bulamadım rica etsem ...
SELAM BEBEĞİM,
LOXİMİZEDE ANLAT KİM YAPTIYSA MURADINA ERMİŞ BALLA DARISI BİZİM BAŞIMIZA
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )