- 26 Temmuz 2011
- 2.215
- 22
Hosgeldınız, ben de tam dogalselam bayanlar...karatay diyeti çok dikkatimi çekti uzun süredir.dukanı daha yakından takip ediyodum gerçi.çok kararsız kaldım hangisini yapacağım konunda.dukanı 1-2 hafta denedim...cıks...olcak gibi değil.çok çok ağır geldi bana.kusacaktım artık sürekli et et et...
karatay diyeti konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.kitabı aldım.yarısına geldim.ilk sorum şu:
ekmeksiz bi diyet sizce ne kadar mantıklı?çok eleştri almış bu konuda.sizce bi insanın ekmeğe de ihtiyacı olmaz mı hiç hayatı boyunca?
bir de biz köy tavuğunu nası bulcaz...illa ki marketten kasaptan alıyoruz tavuğu..illa ki her ürünün organik olması şart mı bu diyette?
Urun bulamıyorum ,buna ragmen 42 kg verdım,ayda 4 kg verıyorum,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze