- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
Beni de yeseydin şekercim ..
Dayanamadın da bir yudum al bari hepsinden ..
Bir de utanmadan şimdi diye yazıyor burayı okurken mi yedin kız
yazmadan 5dakka once kedımı buraya attım naptım ben:2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de yeseydin şekercim ..
Dayanamadın da bir yudum al bari hepsinden ..
Bir de utanmadan şimdi diye yazıyor burayı okurken mi yedin kız
bu neya ben bile bukadar kaçamağı bir arada yapmadım...
kısceler bugun neler yedım bı bılsenız bana ceza verın ya
sabah kahvaltı yapamadım 1 pohca 1 sımıt (arkadas yıyodu dayanamadım)
oglen yayla corba fırın makarna ve sımdı bitter cıkolata hemıde 80grmın hepsını
bir tane hocam bana vidaların gevşek senin derdii şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorummm
8de cıkıcam ısten eve gıdınce yapıyım :18:uuuf ne ettin sen kardeş şimdi dur derin bi nefes al ve en uygun olduğun bi vakitte en az 45 dakika yürü ama bu gün yürü ki yediklerin depolanmasın yürüyemiyorsan akşam aç müziği suyun çıkana kadar oyna hobaaaaaa:)))
bu neya ben bile bukadar kaçamağı bir arada yapmadım...
nasıl başlarsa öyle gider demişsin al sana
gıız senin avatar ne ediiy öyle yaw ben anamadım döviy mi seviy mi
Kızlar ben yürüyüşü sallıyom bu sıra bugün hazır fırsatta bulmuşken iki sallanayım dönüşte görüşürük türk lokumlarım
Bildirim:20/01/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 78kg Bu hafta:78kg
Fark: 0 kg 66: Reglı donemım)
Toplam fark:42kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
Sanırım biraz sonra saka yaptiiiiim diye bir mesaj daha atacaksın yoksa karataya yeni başlamış ve ısrarla kitabı bügün de gelmemiş olan biri olarak o yediklerinin serbest olduğunu düşünüp bende yiceeeem
hayır kesınlıkle saka deıl bugun kendımı sevmöıyorum naptım ben :26:
gıız senin avatar ne ediiy öyle yaw ben anamadım döviy mi seviy mi
el ense.............
jarnana sen bılırsın bacım nooldu bızım tartı ısı.kac aydır her cuma senlık olan topıc bu cuma kan aglıyo ne bır lıste var ne bır hareketlılık neden boyle oldu ya nedeeeennnnnnn
sallan da gel bebek
sana daa bu şarkı gelsinnn nerden aklıma geldiyse
:
Bakla değil, vakitsiz baklava olsa yenmez kıızzzzz naptınn hemen gittt prize parmağını sokta aklın başına gelsinn
yeni arkidişşşşş sen ona bakmaaa birazdan elektrikli sandalyeye oturtupp günah çıkaracakk oobak bu şaka değil
tamam tamam kız üzülme biz seni seviyoruzbol su bol yürüyüşş geçer gider
Allah sağlık sıhhat versin sana canımıniçi:16:[/QUOTE .!.:amin canım heppiciğimizeeee
jarnana sen bılırsın bacım nooldu bızım tartı ısı.kac aydır her cuma senlık olan topıc bu cuma kan aglıyo ne bır lıste var ne bır hareketlılık neden boyle oldu ya nedeeeennnnnnn
topiğin muhtarımı belledin sen benii gıısaphıra bacı dedikii bu gece 12'ye kadar oylama var sonrasında belli olacak kızgın boğam
döviy bacım dövıy hakettım
tatlım oylede haftalardır neler geldı gectı onumdende donup vbakmadım yazık gunah yaaman ya millet neler neler yiyorda kilo almıyor.Biz yiyince neredeyse vicdan azabından ölüyoruz.Neyse canım bu yediklerim hiç kilo olmayacak diye düşün beyne komut ver.Bu gün de böyle olsun de geç git.Ne yapalım yani insanız sonuçta robot değiliz ki
Şekerim canım nittin öyle??
Neyse, haydi silkelen kendine gel tatlım, bak pazartesi tartı var hem olmuş bitmiş yimişsin yiyeceğini aman arkasını getirme olur mu????
hemen suyunu iç, yapabiliyorsan sporunu yap tatlım hadi bakem
evet canım yemeklerden sonra alıyorum ama henüz antioksidan alamadım.tavsiyesi olan olursada çok sevinirim :
Ben GNC'den basic antioksidants diye bir antioksidan aldim. A, C, E vitaminleri ve selenyum var. Yeni aladim ve tahmini aldim yani cok fikrim yok, yaniltmis olmak istemem.
topiğin muhtarımı belledin sen benii gıısaphıra bacı dedikii bu gece 12'ye kadar oylama var sonrasında belli olacak kızgın boğam
yazmadan 5dakka once kedımı buraya attım naptım ben:2: