- 6 Ocak 2012
- 348
- 0
kız ne güzel kilo verdin sen öyle maşallah...
sağol canım emzirdiğim için hızlı veriyorum yoksa bu kadar hayatta gitmez kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne güzel kilo verdin sen öyle maşallah...
:) Ayran diyeti ile 2 kilo gidiyormus 59 la baslarsam pazartesiye varya 50 olana kadar durmam artik ben SIFIR KACAMAK :)
.
jarni ajdarın şarkılarını da iyi biliyon heee
püf notam lilacım piskoloğum aslikopetim senpatik jariimm
ne yaparki karbonat anlat hele
yine dökürmüşünnn ikiizmm maşallahh topikte gene kaynıyor maşllah maşllahhh30 dakika egzersiz-30 dakika yürüyüş............
ay sorma yavaş yiyince insan tıka basa doyuyormuş bugün anladım bu gerçeğiii leylakkkımmmpetuşcum dün akşam yemeğinde aç gözlülük yaptım hamsi tava vardı 1tabak yedim kalktım 1 tabak daha koydum onuda hüplettim varya gece uyuyamadım
az az yesek sıkıntı yok emme
canım hepsi geçecek kolaymı herşeyin değişti adapte olma süreci vs... bırakma kendini seni seviyosssss hindistan cevizli kurabiyemmmcanım atlatamadığım doğumdansonraki depresyon var biraz ağır geçiyor doktor mezirmeyi kes ilaç kullan dedi bende kıyamıyorum yavruma
onuniçin ara ara böyle ağlama krizleri geçiriyorum canm şimdide kendimi temizliğe verdim oyalanmak
bende herhade pztsi verecem tartının yanıdan dahi geçmek istemiyorum
afiyet olsun canım
geçmiş olsun aramıza hoşgeldinnnn arkidişşşKadınlar kulübu üyesiyim ama daha önce hiç yorum yazmamıştım aranıza yeni katıldım yani.Ben bu diyet ile ilgili pek birşey bilmiyordum. Yorumları okuyunca çokta zorlanmadan ve aç kalınmadan kolayca kilo verildiğini anladım. geçen ay bu diyeti yapmaya çalıştım ve 8 günde 1,5 kilogram verdim ancak hamile kaldığımı öğrenince bıraktım şimdi düşük yaptığım için tekrar başlamak istiyorum. Tüp bebek yaptırmadan en az 5 kg. verirsem kendimi daha iyi hissedeceğim.zaten haftada 2 gün fıtnes 1 gün plates yapıyorum spor problem değilde ekmek ve börek onlar zorluyor inşallahsizlerinde desteği ile bunuda aşarım herkeze sabırlar
anamm papiş kızmış köpürmüşş canını seven kaçsınn:18:ne oldu bıldırım işi karman corman ettınız herseyı ne gerek vardıkı
tabağamı yatırdınnn kız o nasıl anlatmak öyle önce soydum sonra yatırdım sonra yumuldum der gibiii2.öğünümmm
2 kase mercimek çorba
1 kase taze fasülye
bol salata
üzerine inanılmaz tatlı istedi canım 2 tane hurmayı yatırdım bir tabağa çekirdekleri çıkarıp(hurma çok yumuşaktı)üzerine tahin döktüm ve yedim süperdi
kuzu uyandı ben kaçayım
yaw sennn varya sennn koparıyon beni hacıııı :))Şurup gibiyim şurup
Turp gibiyim turp turp
Ben ateş sen barut, hmmm hmmm
Öptüm seni şap şup
Şaaap şuup
Ha şaaap, ha şuuup
Şaka değil işte şurup
Krizlere girme, beni unutup
Çikita muuuz
Çikta çikta çikta çikta çikçikçik çikita
Çikita muuuz
famir çok sağol yaaa öperikkk yakında gelir elbettt bekleyozzzkızlarrrr loxi yeulaştımm..
dün akşam itibariyle kabul günü varmışş..
günlerdirrrrona hazırlık yapıyormuşş ondan girememiş...
şimdide kızıyla eşi hastaymışş..
onlara bakıyomuşş..
fırsatım olmuyo girmeye dedi..
sizlere çokkk slmı var....
kilosuda aynıymışş...azcık morali bozuk...
yılma didimm,kalk silkelen acık diidm..
sıkılaşıyorsundur kilon değişmese de didim.
iyi dimişim di mi,,,
işte bu kadar
sıcakmı ay sıcakta lafmı ayoll alev alevvv bacım alev alevvvvArkadaşlar hepinizin ilgisinden dolayı hepinize teşekkür ederim bu kadar sıcak bur ortamda karşılanacağımı bilseydim daha önceden girerdim içinize beni mutlu ettiniz. çok sağolun sürekli foruma giremiyorum ama girdikçe takikp edeceğim herkeze kolay gelsin
ajradcı o ajdarcııı hepsini biliyoo ellaham :) zottirikkkjarni ajdarın şarkılarını da iyi biliyon heee
evet canım,tartıda eksileri göremeyince motivasyonumuz düşüyo bazen ama yılmak yok.bende hemen 91 kiloluk halimi aklıma getiriyorum ve bu halime olsun şükrediyorum.bahar ve yaz ayları geldiğinde duraklama dönemlerimizin acısını çıkaracağımızı düşünüyorum,o zaman daha hızlı gidecek kilolar:13:
yazın altı patlamış su bidonu gibi içimizzz boşalırrr light hatunlar oluruzz inşallah
zottiriksin zillisin komiksin şahanesinnn aminnnnnnyazın altı patlamış su bidonu gibi içimizzz boşalırrr light hatunlar oluruzz inşallah
İNŞALLAHşahsen ben eskiden kış aylarında ayılar gibi yağ bağlayıp yazın verirdim.bu sene en azından almıyorum.bu da bişey dimi ama
Canım geçmiş olsun,takıl jarniye bize hiçbişeyin kalmayacak,haa en önemlisi Karatay'dan şaşma !!canım atlatamadığım doğumdansonraki depresyon var biraz ağır geçiyor doktor mezirmeyi kes ilaç kullan dedi bende kıyamıyorum yavruma
onuniçin ara ara böyle ağlama krizleri geçiriyorum canm
Geçmiş olsun,kg.vermek sana çok iyi gelecek...Kadınlar kulübu üyesiyim ama daha önce hiç yorum yazmamıştım aranıza yeni katıldım yani.Ben bu diyet ile ilgili pek birşey bilmiyordum. Yorumları okuyunca çokta zorlanmadan ve aç kalınmadan kolayca kilo verildiğini anladım. geçen ay bu diyeti yapmaya çalıştım ve 8 günde 1,5 kilogram verdim ancak hamile kaldığımı öğrenince bıraktım şimdi düşük yaptığım için tekrar başlamak istiyorum. Tüp bebek yaptırmadan en az 5 kg. verirsem kendimi daha iyi hissedeceğim.zaten haftada 2 gün fıtnes 1 gün plates yapıyorum spor problem değilde ekmek ve börek onlar zorluyor inşallahsizlerinde desteği ile bunuda aşarım herkeze sabırlar
kızlar..
loxinin teli meşgul topiğe girmediğini bilmiyodum..
aramaya devam ediyorum bilgi vericim size..
beni de meraklandırdınız heeee,ayrı şehirlerdeyiz çünkü:26:
kızlarrrr loxi yeulaştımm..
dün akşam itibariyle kabul günü varmışş..
günlerdirrrrona hazırlık yapıyormuşş ondan girememiş...
şimdide kızıyla eşi hastaymışş..
onlara bakıyomuşş..
fırsatım olmuyo girmeye dedi..
sizlere çokkk slmı var....
kilosuda aynıymışş...azcık morali bozuk...
yılma didimm,kalk silkelen acık diidm..
sıkılaşıyorsundur kilon değişmese de didim.
iyi dimişim di mi,,,
işte bu kadar
sağ ol canım iiyyiikkiii varsınızyine dökürmüşünnn ikiizmm maşallahh topikte gene kaynıyor maşllah maşllahhh
ay sorma yavaş yiyince insan tıka basa doyuyormuş bugün anladım bu gerçeğiii leylakkkımmm
canım hepsi geçecek kolaymı herşeyin değişti adapte olma süreci vs... bırakma kendini seni seviyosssss hindistan cevizli kurabiyemmm
geçmiş olsun aramıza hoşgeldinnnn arkidişşş
anamm papiş kızmış köpürmüşş canını seven kaçsınn:18:
tabağamı yatırdınnn kız o nasıl anlatmak öyle önce soydum sonra yatırdım sonra yumuldum der gibiii
yaw sennn varya sennn koparıyon beni hacıııı :))
famir çok sağol yaaa öperikkk yakında gelir elbettt bekleyozzz
sıcakmı ay sıcakta lafmı ayoll alev alevvv bacım alev alevvvv
ajradcı o ajdarcııı hepsini biliyoo ellaham :) zottirikkk
İNŞALLAHşahsen ben eskiden kış aylarında ayılar gibi yağ bağlayıp yazın verirdim.bu sene en azından almıyorum.bu da bişey dimi ama
zottiriksin zillisin komiksin şahanesinnn aminnnnnn
hehehe :)))
Sanırım biraz sonra saka yaptiiiiim diye bir mesaj daha atacaksın yoksa karataya yeni başlamış ve ısrarla kitabı bügün de gelmemiş olan biri olarak o yediklerinin serbest olduğunu düşünüp bende yiceeeemkısceler bugun neler yedım bı bılsenız bana ceza verın ya
sabah kahvaltı yapamadım 1 pohca 1 sımıt (arkadas yıyodu dayanamadım)
oglen yayla corba fırın makarna ve sımdı bitter cıkolata hemıde 80grmın hepsını
Canım geçmiş olsun,takıl jarniye bize hiçbişeyin kalmayacak,haa en önemlisi Karatay'dan şaşma !!
.
Sanırım biraz sonra saka yaptiiiiim diye bir mesaj daha atacaksın yoksa karataya yeni başlamış ve ısrarla kitabı bügün de gelmemiş olan biri olarak o yediklerinin serbest olduğunu düşünüp bende yiceeeem
kısceler bugun neler yedım bı bılsenız bana ceza verın ya