Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet......
tadıda güzel,tuzsuz yemeğe alışkın olduğum için tuzsuz olması sorun olmadı.....
sagol canım atlatmaya calışıyorum bu günyenıden başladım akşama kadar ne olur bilememmannem sen niye üzgünsün bakem anlat bana derdin üzüntün bana geçsinn bebeğimmm(malum benim bünyede üzüntüye yerrr yokkkk)
maşallah kelimesini üstüne zimmetliyorummm hatun
yettim gariii leylağımm tıkınıyordummbi de motorum soğusun diyee mola verdim
benim cefakar duygusalll fedakarrr süper annem depresyon dediğin de neymiş çık üstüne tepinnn döv onuu ilaca gerek yokk senin ilacın bizizbakk sen üzülürsen hepimiizzz üzülürüzzz bize yakışmaz kii di miii kırılgan papatyam
geçmiş olsun arkadaşımfit anne adayı Allah gönlüne göre versin inşallah aramıza hoşgeldin
Nane de hoş oluyor üstüne ikizcim ..
Baharatlar daha da tatlandırıyor.
önceliklehoşgeldin canım sizin bu çarbanızı annem de yapar çok da güzel olur farklı olarak içine bol miktarda dere otu nane ve ıspanağı da kaynatıp katıyor süper bir lezzet ekleme yapabiliyorsanız bence deneyin derim kolay gelsinnn
kızlar..
loxinin teli meşgul topiğe girmediğini bilmiyodum..
aramaya devam ediyorum bilgi vericim size..
beni de meraklandırdınız heeee,ayrı şehirlerdeyiz çünkü:26:
ne oldu bıldırım işi karman corman ettınız herseyı ne gerek vardıkı
sagol canım atlatmaya calışıyorum bu günyenıden başladım akşama kadar ne olur bilememm
afiyet olsun jarni neler yedin bakalım
lilaç gibisin canım yaaaönemli olan diyet ya da kilolar değil sensin ayçiçeğimm yemişim diyeti sen her halinle özel bir hatunsunn elbett gidecek bu kilolarrr ayyy giyecek pantalonum kalmadıı hepsi belimden düşiyiii diye isyan edip kocanııı sürüklüye sürüklüye alışverişe götüreceksinnn o da sana bıyık altından söylenip duracakk eski kıyafetlerimizi hıdırellezde yakıp üstünden atlicizzz bütün senemiz şahane geçecekk ve daha birsürü şeyyy üzüntü de neymiş ayıp ayıpp dünyada neler oluyorrr şükredelimmm çikolatalı şekerlemem nane likörüm benim
kızlar..
loxinin teli meşgul topiğe girmediğini bilmiyodum..
aramaya devam ediyorum bilgi vericim size..
beni de meraklandırdınız heeee,ayrı şehirlerdeyiz çünkü:26:
lilaç gibisin canım yaaa
2.öğünümmm
2 kase mercimek çorba
1 kase taze fasülye
bol salata
üzerine inanılmaz tatlı istedi canım 2 tane hurmayı yatırdım bir tabağa çekirdekleri çıkarıp(hurma çok yumuşaktı)üzerine tahin döktüm ve yedim süperdi
kuzu uyandı ben kaçayım
sagol canım atlatmaya calışıyorum bu günyenıden başladım akşama kadar ne olur bilememm
lilaç gibisin canım yaaa
eski yerden alıntı olan bu, ben yazdım cuma diye burda görğnmüyo.
bir de yorumları silmiştim pazt- cuma yazsa yeter diye
Bence deee ..
İnsanın morali bozulamıyor valla ..
Bu is zaten iyice karman corman oldu Saphiradakinde 3-4 kisininki yoktu benimkinde de bir sen yokmussun ne olacaksa olsun ben artik karismiyorum bu konuya hangi gun derseniz yaparim bildirimi oyum belli nasilsa.
Bildirim:
Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta:61.9
Fark:0.9
Toplam fark:5.8
Beden:38
Spor:Yuruyus
Boy:1.63
Yas:31
Arkadaslar gecen hafta bildirim yapmamistim ama ben alirim saniyordum kilo kacamaklarim oldu ama vermisim biraz uzuntulu ve stresli iki hafta gecirdim bundan dolayimi verdim acaba ben duzenim hic yoktu. Pazartesi ne kadar ayran diyeti yapacagim ben birde o zaman tartilacagim.