- 6 Aralık 2010
- 7.793
- 0
incir, şeftali ve özellikle mısırı çıkarman gerek bence menülerinden.
menü olarak tüketebilirsiniz gibi bir yazı okudum sankii:44:
sadece ara öğün olarak tüketmek sakıncalı değil mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incir, şeftali ve özellikle mısırı çıkarman gerek bence menülerinden.
menü olarak tüketebilirsiniz gibi bir yazı okudum sankii:44:
sadece ara öğün olarak tüketmek sakıncalı değil mii
bir kere öncelikle, artık piyasadaki mısırların hiçbirinin doğallığından vs. bahsedemeyeceğimiz için tüketilmemesi gerekiyor bence.
onun dışında meyve evet öğünde tüketebilirsiniz diyor hoca, ancak zayıflama aşamasında insülin direncini kırmak açısından tüketmemek daha doğru olur diyor diye biliom ben.
tabi bunların hepsini, akşam yemeğinde 6 duble rakı içmiş biri söylüyor ne derece dinlersin bilemedim
iyi akşamlar arkadaşlar nette dolaşırken böyle bir diyetin varlıgını ilk kez duyuyorum m
sizlere sormak istedigim şey 1haftada kaç kilo veriyorsunuz
ve liste okadar dolu geldiki bu kadar yiyip te kilo vermek garip geldi
nasıl oluyorrr
günaydın kızlar....bugün hayırlısıyla karatay iyetime başladım..
sabah kahvaltımı 4 koyu renkli kayısı
2 adet haşlanmış kayısı kıvamında yumurta
bir ince belli bardak ceviz
9 adet siyah zeytin
ve bir avuç içi beyaz peynir koydum tabagıma yanına da acık şekersiz çay
ama tabagımı bitiremedim çok kötü tıkandım..özellikle ceviz in yarısını yedim ve peynir artıı...gerçekten yerken bile dağlar tepeler yemiş gibi doydum....çok umutluyum bu dieeten..umarım hepimiz en yakın zamanda istediğimiz kilolara ineriz...benim motivasyonum hemen düşer o yüzden sizi takipteyim sürekli...
kahvaltıyı zengın yapsaydınınız acıkmazdınız ekmek pasta krızınızı ceVızle ya da vb ıle bastırabılırsınız,bır lokma dahı ekmek yemeyın zamanla gececek bır durum bu,bır de aksam saat sekızden sonra yemeyın lahana dahı,sut ayran ıcebılırsınız,meyve de yemek yok aksam saat sekızden sonra.ben okumayalı sayfa bayaa ılelermıs sımdı bakamadım neler yazıldı ben menulerımı yazayım
bu hafta bıraz sendeledım galıba
cumartesı
kalkınca maydanoz lımon kuru
1.öğün : 1 yumurta halsama peynır cevız domates alatalık
2.öğün 1 yumurta menemen patlıcan salata 1 bardak ayran
ara 1 avuc badem
3.öğün 1 tabak barbunya 2 yemek kasıgı kadar humus evde nohut unundan kendım yaptım ama nedense cok huzursuz oldum mutsuz oldum aksam yesıl cay ıctım
pazar
ıste bugun bı patlama yasadım bugunden sonra cumaya kadar tartılmama kararı aldım umarım toparlarım gecen haftalar gıbı olurum
kalkınca maydonoz lımon kuru
1.öğün sanırım 3 yumurtayı bulmustur menemen haslama ve yumurta salatası hepsınıde yaptık ve hepsınden yedım
peynır cevız domates
saat 3 gıbı 1 fıncan sut 1 kuru kayısı
saat 5 gbı 1 dılım peynır 2 zeytın
saat 7 gıbı 2 adana ekmeksız fakat son ıkı ogun arasında 1 dılım borek ve yarım dılım kek yedım ve keındımı butun emegımı patlatmısım gıbı hıssettım tekrar dondum eskı halıme dedım zaten bu kılo her dıyette dusebıldıgım kıloydu bundan sonrasını getıremıyodum bu sabah da yuruyusumu yaptım 1 saat ve artık cumaya kadar tatrıya dokunmadan elımden gelenı yapmaya karar verdım zaten 2 gundur tartıda artıs oluyo umarım cumaya 71 lı rakamları gorebılırım
günaydın kızlar....bugün hayırlısıyla karatay iyetime başladım..
sabah kahvaltımı 4 koyu renkli kayısı
2 adet haşlanmış kayısı kıvamında yumurta
bir ince belli bardak ceviz
9 adet siyah zeytin
ve bir avuç içi beyaz peynir koydum tabagıma yanına da acık şekersiz çay
ama tabagımı bitiremedim çok kötü tıkandım..özellikle ceviz in yarısını yedim ve peynir artıı...gerçekten yerken bile dağlar tepeler yemiş gibi doydum....çok umutluyum bu dieeten..umarım hepimiz en yakın zamanda istediğimiz kilolara ineriz...benim motivasyonum hemen düşer o yüzden sizi takipteyim sürekli...
gul 63 merhaba..
konuya hakim olduğunu gördüğümden sana soruyorum.
diyette miktar sınırı var mı?
öğünler arası zaman sıunırı var mı?
kesinlikle yasak olanlar neler*
bugün kitabımın siparişini verdm gelince buradayım...bu diyet kafama yattı epeyce
bır cay bardagı dolusu badem tuketmelısınız ekmek yerıne,ekmegın glısemık ındexı cok yuksek,bır nohut almak ıcın duduklu tencereyı aceleyle acarsanız tum yemek tavana fırlar sızınkı de o mısal bıraz,yemeyın ekmegı,fındık,fıstık,cevızde var zaten ekmekten alacagınız vıtamınler,anayol karatay dıyrtı,talı yollara gırersenız yol uzar daha oncekı dıyetlerınız yarasaydı zaten burda olmazdınız Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...bu sabah yediklerim...
2 yumurtadan omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile yapldı)
3 kk kaşar peynir
yarım dlm ekmek
9 badem
3 gün kurusu kayısı
Bugünlerde kilo vermek isteyen herkes bu kitabın peşinde... Prof. Dr. Canan Efendigil Karatayın Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABCsi - Karatay Diyeti bildiğimiz pek çok sağlık gerçeğini alt üst etti. Alınan kalorinin, yağın, vücuttaki kolesterolün önemsiz olduğunu savunan; ara öğünlere karşı çıkan ve karbonhidratı yasaklayan bu diyet tartışma da yarattı. Kardiyolog ve iç hastalıkları uzmanı Prof Karatay, kitabıyla ilgili hem sokağın hem uzmanların sorularını cevapladı.birde ben et manyağıyım ette sınır var mı
Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...kızlar mesela bugün evde sebzem ve etim yok..dün akşam yogunluktan alamadım..bugün detaylı alışverişe çıkıcam baklagiller serbest ya hani...meselabir yarım çay bardagı mercimek haşlayıp yoğurtla yesem diete göre yasak mı?
proteınlerın glısemık ındexı sıfır,bır de zeytının sıfır bolca tuketebılırsınız ayrıca Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi.gül 63?
bır cay bardagı dolusu badem tuketmelısınız ekmek yerıne,ekmegın glısemık ındexı cok yuksek,bır nohut almak ıcın duduklu tencereyı aceleyle acarsanız tum yemek tavana fırlar sızınkı de o mısal bıraz,yemeyın ekmegı,fındık,fıstık,cevızde var zaten ekmekten alacagınız vıtamınler,anayol karatay dıyrtı,talı yollara gırersenız yol uzar daha oncekı dıyetlerınız yarasaydı zaten burda olmazdınız Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...
ekmeksiz yumurta midemi bulandırıyorr henüz,kahvaltıda ekmeksizliğe alışmadım.
normalde 2 dlm hakkım vardı ama yarım dlme düşürdüm o da bir başarı di mi ama
henüz çiğ badem,fındık fıstık alamadım,kavrulmuş bademide çok tüketmek istemedim..
10 aydır yaptığım ancak 4 aydır dikkat edemediğim diyetimle 11 kilo verdim.
hemde hiç aç kalmadan..
kesinlikle işe yaradı..
ancak değişik bir beslenme şekli ile durmuş olan kilo verme hızımı hareketlendirmek istiyorumm..