- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
ben artık kilo veremiyorum..............
sen artık vücudu sıkılaşmış enerjikkk bir süper annesinnnn bebeğimmm bir kilonun lafımı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben artık kilo veremiyorum..............
aslında bilmiyorum öyle birşeymi yapsam....:44:
tamam ozaman,bundan sonra burdasın....
taşla bebeğem taşla,sana canım feda
sen artık vücudu sıkılaşmış enerjikkk bir süper annesinnnn bebeğimmm bir kilonun lafımı olur
buradayım buradayım ikizcim, gel bana arkadaş ol yapalım 2 gün ayran detoksu.
acaba yapabilirmiyim...:44:bende geçen baktım ona...nezaman yapacaksın...
Yarın öbür gün ikizcim.
Bana çok rahat geldi detoks.
tamam ozaman enazından deneyeyim......:26:
Anlaştık o zaman deneyelim verelim kilocuklarımızı hem değişiklik olsun.
tatlımm hoşgeldinnnnn
çok özledikk bizz seniiiii.
ben 61 e düştüm sen yokkeneeee. nasılımmmmm?
Hoşbuldum idealistiimm ..
Valla ben de sizi çok özledim.
Harikasın maşallah sanaa
heralde bend e 61e çıkmışımdır
canlarrrrrrrr ben saat 7 de arkadaşa gidecem. zorla çağırdııı. şimdi bir sürü bişey yapmıştırrr. :44::44:
pasta börek salata vb. bakalım sağsalim atlatırım inş.
salata ağırlıklı çay falan idare edecem artık. kahvaltıyla duruyomm bi de inş dayanabirimmm:26::26:
hmm zor durum valla ama çeşit varsa sana göre birşeyler mutlaka vardır bence
canlarrrrrrrr ben saat 7 de arkadaşa gidecem. zorla çağırdııı. şimdi bir sürü bişey yapmıştırrr. :44::44:
salata ağırlıklı çay falan idare edecem artık. kahvaltıyla duruyomm bi de inş dayanabirimmm:26::26:
tartılmadın mııı tatlımm sen?
neysee birliktee veririzzz artık masalcımmm.15 tatile gidiyorum ben de ailemin yanına. bakalımm nolacak kilolarrr?
iyi kii geldinnnn canımmmm
Aman aman yapma sonra artıları görünce ne yaptım diye düşürsün hatta tartıdan korkarsın ..
normalde tartılmadan duramayan ben şimdi korkudan tartılmıyorum
İdealistcim o kadar çok şey yedim ki tartılmayayım diyorum haftaya kadar bu süreci de sıfır kaçamak ve düzenli sporla geçireyim artı çıksam da biraz az artı çıkayım bari.
İnsan ister istemez o an kiloyu takmıyor ama almak da kötü oluyor cidden.
inşallahh tatlımmmm.
öğretmenim sen bize kötü örnek olacak bir şey yapmazsın kiiiiyaparsan yarın ceylin hacıyatmazı gösterir sana
örtmenım bıze ıhanet etmıycegınden emınım arkadasına soyle empatı yapsın anlayıs gostersın bu arada handanı gebertmek ıstıyorum eslık etmek ıstermısın