Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde çok mutlu oldukkkk oğleyyyyen az inceldiğin hafta böyle olsun inşallah
hepimiz inceliriz böyle inşallah cemile bacım
canım ben bu menude bır facıa gormuyorum gayet normal ustelık saglam kahvaltı aksamustunun hafıf gecmesıne sebep oluyoSelam kızlar...Kahvaltımı yazayım da biraz kızın bana Kaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
1 yumurtalı,kıymalı yumurta
2 yumurta beyazı (haşlanmış,kızım sadece sarısını yiyor da)
4-5 ad. minik acı biber turşusu
az peynir
3-4 zeytin
1 geryfurtun posasıyla birlikte suyu,250 ml kadar
1 dilim tam buğday ekmeği+tereyağ,labne ve bal ile birlikte
1 fincan limonlu biberiye çayı
tenks:)))))
bütün üfürüğüm feda olsun saba bebekimmm üfürük banyosu yaptırcam sanaa sözbenim piknik tüpüyle cin çıkaran hocalardan ne eksiğim var değül mü
eferinnnn şehriye bacımmm gözüme girdinnn
akşam menüm:2 kase yarmalı yoğurt çorbası,3 kaşık nar,20 adet yeşil zeytin,1 kase çekirdek (tüm bunlar sekize kadar yenmişti)
sonra iradesiz ben gittim koca tencere mısır patlattım ve hepsini yalnız yedim açıklaması ve bahanesi yok tamamen pis boğazlık yaptım
kendime kızıyorum bu gereksiz kaçamaklar ve bunları akşam yapıyor olmam tartıda eksileri görmeme engel oluyor ve neden bilmem ben bunu hep yapıyorum 2 ileri bir gerii ve bu konuda uzun uzun düşünmeye karar verdim niye böyle diye birşey bulursam haber ederim
spor:yok totomu büyütüp mısırın üstüne uyudum
bu sabah: 1 tabak yoğurtlu yarma çorbası,bir adet yerli muz,bir avuç badem, bir avuç ceviz
spor :henüz yok iş çok moral düşük ama kendime gelirim birazdan tartı günü belli oldumu ??
Selam kızlar...Kahvaltımı yazayım da biraz kızın bana Kaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
az peynir
3-4 zeytin
tatlım hiçte abartılacak bir durum yok inankiSelam kızlar...Kahvaltımı yazayım da biraz kızın bana Kaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
az peynir
3-4 zeytin
sağol jarnim sağoll davşan kanı çayım,tarçın kokulum sağoll eksiğin yok fazlan var kıss zilli cemilembütün üfürüğüm feda olsun saba bebekimmm üfürük banyosu yaptırcam sanaa sözbenim piknik tüpüyle cin çıkaran hocalardan ne eksiğim var değül mü
canım ekmektense bal tedirgin etti,dolu bir tatlı kaşığı kadar yemişimdir çünkü.dopal bal diye aldık,eğer doğruysa içinde şeker yok ama g.i. i ne olursa olsun yüksek.bakalım bugün ne zaman acıkıcamcanım ben bu menude bır facıa gormuyorum gayet normal ustelık saglam kahvaltı aksamustunun hafıf gecmesıne sebep oluyo
yaaa ben sana vurmaya çekiniyorumm nedensebiberiye ve greyfurt midende hakkından gelmiştir o kaçamaklarınbugün başka kaçamak yapmayıp yarında şahane bir karatay kahvaltısı ısmarlarsın kendine olur biter
tünaydın güzeller ne zaman buraya isyanımı belirtsem vucüdum karşılığını veriyo,korkuyo benden galibabugün ölçülerimi aldım 3 er cm incelmişim.çok mutluyum bugün
canım arada gel aklıma kötü şeyler geliyorben geldimmm..
ara ara okudum ama yazmaya fırsat yok zira fırsat olsada o kadar hızlı ilerliyor ki burası yetişmenin mümkünatı yok.
Herkes iyidir ve kilo vermeye devam ediyordur umarım.
2 hafta yerimde saydıktan sonra kaçamaklar yüzünden bu gün nihayet 100 gr verdim
öpüyorum hepinizi karatay çıtırlarım benim
deliiihmmm benimde 10 hafta olduaslında hiçte az bir süre değilmiş sen yazınca farkettim burası yüzünden diyette olduğumu bile unutuyorum daha dün gibiii9 kilo süpermiş benim yağlar mehter takımı gibi iki ileri bir geri kafalarına göre çalıyorlar valla
Selam kızlar...Kahvaltımı yazayım da biraz kızın bana Kaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
az peynir
3-4 zeytin
hepimiz inceliriz böyle inşallah cemile bacım
aminnn aminnnhatta bir daha amin aminnnnnnn
ya aslında ben de öyle yapsam diyorum çünkü aynen bimden alıyoruz çoğunlukla bilibili ama tok tutsun diye yiyorum.Aslında 1 tam ymurta yiyorum,bir de kızım beyazını yemedğinden,onun beyazını yiyorum.yalnız bazen diğer öğünlerde de yiyorum,kıymalı ymurta,menemen vs..ben haftada 7 yumurta yıyorum cunkı dogalını bulamıyorum bime talım:)))))
tatlım hiçte abartılacak bir durum yok inanki
birincisi bunları sabah yemiş olman büyük avantaj benim gibi akşamları olmaması çok daha iyi tüm gün yakarsın
ikincisi sadece tek dilim ekmek ve bal çok sakıncalı duruyor bana kalırsa sadece bal diyebilirim gerisi masum ve gün içinde halledilebilir
bence harika gidiyorsun
sağol jarnim sağoll davşan kanı çayım,tarçın kokulum sağoll eksiğin yok fazlan var kıss zilli cemilem
evet geçte olsa gidecek fazla kilolar böyle yaptığım için biraz geç olacak sanırım neyse kaldığım yerden devam edicem sağol leylakımmmoralini bozma petunya,hepimizin böyle zamanları oluyo,nedense kaçamak yapma ihtiyacı duyuyoruz.burdaki çoğu arkadaşımızın dediği gibi önemli olan ertesi gün kaldığımız yerden devam etmek moralimizi bozmamak
canım nerdesin hangi şehir pazarınızda yok mu?ben haftada 7 yumurta yıyorum cunkı dogalını bulamıyorum bime talım:)))))
afiyet olsun canım buğday ekmeği wc için yardımcı olur diye düşün,en kötü kaçamağın böyle olsun
ben haftada 7 yumurta yıyorum cunkı dogalını bulamıyorum bime talım:)))))
tatlım hiçte abartılacak bir durum yok inanki
birincisi bunları sabah yemiş olman büyük avantaj benim gibi akşamları olmaması çok daha iyi tüm gün yakarsın
ikincisi sadece tek dilim ekmek ve bal çok sakıncalı duruyor bana kalırsa sadece bal diyebilirim gerisi masum ve gün içinde halledilebilir
bence harika gidiyorsun
sağol jarnim sağoll davşan kanı çayım,tarçın kokulum sağoll eksiğin yok fazlan var kıss zilli cemilem
canım ekmektense bal tedirgin etti,dolu bir tatlı kaşığı kadar yemişimdir çünkü.dopal bal diye aldık,eğer doğruysa içinde şeker yok ama g.i. i ne olursa olsun yüksek.bakalım bugün ne zaman acıkıcam
inşallah dediğin gibi olmuştur,bal biraz tedirgin etti beni ama ağzımda bir güzel tat bıraktı ki anlatamam ki ben eskiden hiç bal yemezdim.yani çocukluğumdan beri sevmem ben bal ama şimdi dünyanın en güzel yiyeceği gibi gelior bana
deliii
:
Petuş akşam az kalsın ben de mısır patlatıp yiyordum Allahtan biz de Sülümana takılıp kaldık ta mutfağa gidemedim
Uzun zamandır pantalonlarımı daraltmayı düşünüyorum çünkü bariz inceldim ben sporda... bir türlü fırsat yaratamadım ...
Bugün yeni bedenime göre aldığım kanvası giydim,patronum bir süzdü şöyle sen cidden zayıflamışsın Ceyo dedi,(yalandan mı dicektim ben de )
Harikasın cnmmm
sağol tatlım