- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
örtmenım goruyonmu uyuz handan neler yapıyo yaaaa
evett yaa gıcıkk, pisss
eylül e ne demeliiii
handan napıo bana da anlatın nolurrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
örtmenım goruyonmu uyuz handan neler yapıyo yaaaa
evett yaa gıcıkk, pisss
eylül e ne demeliiii
bıde cuneyt eylulu savunmuyomu delı oluyorum yaaa.bu arada menun guzel gun kurusu ıcınpısmanlık duyma onları yemeyınce wc sıkıntı oluyo her ogunde bırer ıkıser yemek lazım bence
allah iyiliğini vermesin emii bende bizim handan sandımdı
bıde cuneyt eylulu savunmuyomu delı oluyorum yaaa.bu arada menun guzel gun kurusu ıcınpısmanlık duyma onları yemeyınce wc sıkıntı oluyo her ogunde bırer ıkıser yemek lazım bence
zıllı cemıle cıkmadınmı daha cık hadı gec oldu
ye annemmmmm
cüneyti de sevmiyomm hiçççç
gün kurusu yemeden duramıyommmm annemmmmm:)))))
ye annem ye ben gunkurusunu gecen hafta hıc yemedım wc nın yolunu unuttum bence her ogunde ıkıser ucer tane yenmelı annemmmmmmm:)))vicdan azabı çekiyodumm annemmmm gün kurusu yediğimde.
alışkanlık oldu yemekten sonra 2 taneee. sonuçtaa yiyebiliyoruzzz abartmadıktan sonra bişey olmazzzz di miii amaaa di miii annnemmmm?
gün kurusu can'dır iyi yapıyorsun bende bıraktım günde tek sefere indi wc ile randevum oysa önceden sabah akşam hasret giderirdik
Cüneyt kim bilmiyom amasiz sevmiyorsanız bende sevmiyorummm örtmenim eee kaka cüneyt
ye annem ye ben gunkurusunu gecen hafta hıc yemedım wc nın yolunu unuttum bence her ogunde ıkıser ucer tane yenmelı annemmmmmmm:)))
cok ılgınc ama ılk kez sana katılıyorum:))) katılıyorum ama gulmektensaka bır yana gunkurusu onemlı hacı:))))cuney ferıdenın eskı eylulun yenı nısanlısı bıldınmı:)))))
gün kurusu can'dır iyi yapıyorsun bende bıraktım günde tek sefere indi wc ile randevum oysa önceden sabah akşam hasret giderirdik
Cüneyt kim bilmiyom amasiz sevmiyorsanız bende sevmiyorummm örtmenim eee kaka cüneyt
Herkese iyiii güzelll bol endorfinli tıkır tıkır çalışan leptinli ve güzel rüyalııı bir akşam diliyorummmmmm
Yollar tıkır tıkır allah yola çıkanları korusun
merhaba güzeller,nasılsınız bakalım?ben çok kötüyüm 1 ay tartılmıycam demiştim ama dayanamadım,nerdeyse 3 hafta olunca belki değişiklik olmuştur dedim.ama nafilekilom hala aynı.gram bile değişmemiş 5. kattan atıciimm artık kendimi:84:neden böyle ya..............
ben iki aydır bu diyeti yapıyorum sadece 1 kg civarında verdim. çok dikkat etmeme rağmen. artık motivasyonumu kaybetmeye başladım mutsuz ve umutsuzum.