Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arizona kertenkelem geri dönmüüşşşşşş yihhhaaaaaaaaapetuşşşşş 3 günde -900 olduuuuu bunu kutlamak için haka dansı mı yapsam
neyyy -900 mü süperr jarnim süperrr sen her gün mü tartılıyon kıss zilli harikasın canım ya şu greyfurt mucizesi mi yoksa ? O konuda gelişme oldu mu? haka dansımı haka dansı değil teke zortlatması paklar seni :) çılgınım davşanımm
dün gözümü korkutmuşlar ellaham bugün çok iş yok gibi öğleden sonrada patron yok yüğrümeyi planlıyorum burdan ayrı kalmak istemiyorummm bende kilo vermek istiyorum jarnimmm bu hafta kaçamaksız gidicem kendime söz verdim zaten bende gündüzleri problem yok akşamları oluyo kaçamaklar ama yapmıcam sekizden sonra tek lokma yok çekirdekte yok
bu arada kavrulmamış fıstık,çekirdek arıyorum ceviz,badem,fındığı buluyorum ama yer fıstığı,antep fıstığı ve çekirdek nerde bulurum acep ?? :44:

afiyet olsun tatlımmm tebrikkklerrrrrr süperrr bir sonuççç tüüü tttüüüüüüüüü
bi de öyle deneyeyimm cnm biberiyeyiii bi denemediğimm şekli o kalmıştı zatennnn

ayyy greyfurt (değil) yemeyi unutuyorum benheee hergün tartılıyom kurtlu gibiyim tutamıyorum kendimibenim akşamları iştahım kapalı oluyor hafif yiyorum onun etkisi herhalyürü bebeğim yürü ayrı kalma bizden bol bol yürü dün hasretinden yandı gönlümü çığıracaktım ki ceee dedin çok şükürakşamları yeme çekirdek mis gibi gider kilolar totonun üstüne oturduğun yok ki yağ bağlayasınben aktardan alıyorum canım ceviz fındık badem yiyorum sadece.fıstıktan soğudum.ceviz ve fındıkta sıkıntı yok bu güne kadar bademi kavrulmuş aldım ama köyden yaş badem gönderdiler.kırma tekniğini bulabilirsem onu hüpletcemsen hangi şehirdesin yaaa ben bilmiyimm süle sen bulamazsan ben sana istanbuldan göndertirim

afiyet olsun tatlımmm tebrikkklerrrrrr süperrr bir sonuççç tüüü tttüüüüüüüüü
bi de öyle deneyeyimm cnm biberiyeyiii bi denemediğimm şekli o kalmıştı zatennnn

1-2-3-4-5-6 sabah yedide kahvaltı her sabah öğretmenime günaydın demek pek tatlı

sağol bebişimonu içtiğinde lavaboya gideceğine kendini inandır.komik gelebilir ama ben hep bunu düşünerek içiyorum yarım saate kalmadan lavabodayım üstelik günde en 2 defa ayıptır söylemesi.iç bebeğim iç ki bağırsakların düşma işgalinden kurtulsun şifa olsun inşallah

günaydın............
sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
6 zeytin
tarçınlı süt
3 gün kurusu kayısı
ceviz

Kizlar dün ögleden beri giremedim..Okudum baya ama daha var..
Su migren öldürecek beni bir gün. Dün inanilmaz migren agrim vardi. Saat 17:00 de yiyip yatim..
Bir ara saat 23:00 gibi kalktim esime masaj falan yaptirdim sonra gene vurdum kafayi yatim sabaha kadar uyumusum.
Neyse dün aksam yediklerim
1 tabak taze fasülye
1 tabak yogurtlu közlenmis biber
2 adet ceviz
2 adet kuruincir

Birazdan yürüyüse cikacam sonrasi kahvaltida görüsürüz kizlar...

maşallah jarnime maşallah şu kilolar gittikçe insan daha bi gaza geliyor darısı başımaaa bu hafta azimliyim inşallah tartıda bana güler canım ben Antalyadayım bademi pazarda buluyorum yeni kırılmış tazecik çiğ badem ama kabuklu geldiyse güzelce bahçeli açık bir alana yada balkona bir yere oturacan örtüyü serecen minderide koyacan totonun altına alacan ekmek tahtasını koycan bademi birde temiz taş bulucan tak tak kıracan başka türlü zor oluyor çerezcilere sormadım bi sorayım bakayım kavrulmamış var mı acep özellikle fıstık ve antep fıstığını merak ediyorum kavrulmamışı nasıl acep neyse yakında bulurum sağol canım benimm sen göndermiş kadar oldun tarçın kokulu elmam benimm

sağol canım...
süpersin...........

canlarım günaydınnn elmalı kurabiyelerimmm(elmalı kurabiyeyi çok ama çok severim)

dün akşamki menüm

2 parça bonfile
1 kase buğdaylı yoğurt çorba
bol salata
ardından 1 ceviz,2 hurma,2 incir abartmışım değilmiii???

bu sabah
1.öğün

yarım greyfurt
1 küçük muz
2 kk peynir
10 zeytin
biraz çökelek
1 çay bardağı ceviz
tere maydonoz

geçmiş olsun burçinn emin yakında migreninde düzelecek ve geçecek bu beslenme ile herşey düzeliyor çünküü
menü harika ama 2 kuru incir eccük fazla gibi 1 tane olsun senin olsun :)) öperim

bende bu hafta kaçamak yapmıyacağım inşaallah...bakalım sonuç ne olacak...:13:

geçmiş olsun canım

Âmin canım hepimize inşallah.

günaydın cnm. çokk iyi geldii sözlerinn sabah sabahhhh
halloldu sanırım senin bilgisayarr.

afiyet olsun cnm.
çok şükür canım yasonunda hepsi haloldu canım janiii yanlış yere üfledi

Kahvaltın oncesi yarım greyfurt suyu. Bütün bütün yiyemiyorum, suyunu sıkıp posalari da icine atıyorum.
Mantarli omlet.
Avuç icim kadar beyaz peynir
Bir avuç ceviz
15 zeytin
Bol yeşillik
Sekersiz tarcinli çay
afiyetler olsun bol bol eneji olur inşallah

bende sizi canım 2 gündür kar bı mühabetti var kıskandım sizi yaaa sabahda burda yağdı ama eridi

hiii geçmiş olsun canım bol su iç karanlık bir yerde uyu iyi geliyormuş diye duymuştum

sağol canım...
süpersin...........

asıl sen sen süpersin süper anne

günaydın gül böreğimben de çok severim elmalı kurabiye ablam çokk güzel yapar bol tarçınlı cevizli ama önemli olan bizim elmalı kurabiye gibi olmamız değil mi
bende bu hafta kaçamak yapmıyacağım inşaallah...bakalım sonuç ne olacak...:13:

yaaa yanlış yere üflemedim ama hava muhalefeti yüzünden geç kalmış olabilir kanımca

Test yaptim hamile degilim ve bu kotu haber bana cok pahaliya patladi kacamaklarla dolu bir gunu kapattim yediklerimi yazsam beni yaka paca atarsiniz bu topikten
canım bence de hayırlısı olsun +ideal kilona ne kadar yaklaşırsan senin için daha iyi olur ben doğum öncesi kiloma döndüm ama ideal kiloma daha var öncekilerin cezasını ödüyorum yani...
tuzsuz yiyecegim diye aldık kabuklu bin pişman oldum keserle kırmam için 3-4
kez vurmam gerekiyor eziliyor onlada gürültüsü de cabası netten arastırdım ben tas badem almısım :26:
ben de aynı hatayı geçen sene yapmıştım direk verdim birine gitti.bizim kuruyemişçide satılıyor kavrulmamış iyice araştır bulursun bence

kızlar bu rejımle 2 ayda yaklasık kac kg kadar verılebılır sızce ?
ben ayda 2 kg veriyorum ama kişiye göre değişiyor.

canım aklıma takıldı sizin toplantı odasında g.zli kamera falan olmasın sakın.ben kavrulmamışı kuruyemişçide buluyorum

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

özlemişim menü bildiririmi
sabah kahvatım
2 haşlanmış yumurta busefer kaysı oldu
1 avuç kars kaşarı
10 tane zeytin
4 tane kaysı
1 çay b. fıstık
ben de akşam şöyle irisinden bi kaçamak yapdım köteğim hak ettim

tebrikler ne güzel gidiyor kilolartopiğimizin neşesi eğlencesisin iyiki varsın

canım akşam zaden bi esiti geldi bı yerlerden ne oluyon anam dedim galiba o senin mubarek üfürüğündü

iri kaçamak yapanlara elektrikli sandalye öneriyoruz bebişim
tebrikler ne güzel gidiyor kilolartopiğimizin neşesi eğlencesisin iyiki varsın

ayyy sağol bebeğim benim neşe kaynağım sizsinizçok mutlu oldum yaaa gevrek gevrek sırıtıyorum biri görmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…