Loxicim,
Bende seninle aynı duygudan mustaribim. Uzun süredir 3-4 kiloyu verememek bende acayip bir motivasyon eksikliğine yol açtı. Fıstık ezmesi filan bu işin bahanesi aslında:-( Zaman zaman ben de yediklerimin miktarlarını ölçülü hale etirmeyi düşünüyorum açıkçası...Mesela son hafta benim beslenme düzenim bozuldu; bugün neredeyse 62 kg olduğumu gördüm. Haftasonu kaçamak sayılabilecek sadece bir miktar un helvası yedim(haftasonu menülerimi henüz yazmadım). Sonunda 2 kg fazla çıktı. İstediğimiz kiloya ulaştığımızda bunu muhafaza etmek için deaynı hassasiyetle beslenmeye devam etmek gerekiyor sanırım.
Evet siz baktığınızda benim hedef kiloma az kalmış olarak görüyorsunuz. Ama ben 73kg ile geçen sene nisan ayında başlamıştım. Neredeyse 1 sene olacak ben hala kilo vermeye uğraşıyorum, bu da beni fena halde bunaltıyor açıkçası... Sürekli diyet yapma modunda olmaktan yoruldum:-(((
Benim bu mücedelem etrafımdaki insanları da yoruyor, en başta eşimi tabii. Nereye gitsem yine mi diyettesin serzenişi ile karşılaşıyorum....
Neyse, tabii bu beslenme düzeninden vazgeçecek değilim ama sizden başka da bu duygularımı paylaşabileceim ve beni anlayacak kimse yok malesef. İyi ki varsınız sizleri çoooookkkkk seviyorum