Kim sordu bu soruyu bakem....
21 yaşında hareketsiz yaşam ve yanlış diyetler sebebiyle 85 kiloyu gördüm.Kitabınızı aldığım gün hayatım için bir milad oldu.2 senedir devam eden ağır depresyonum 2 hafta içinde geçti.Evet sadece 2 hafta.Deli gibi uyurken her sabah 7'de dinç ve uykumu almış bir şekilde yataktan fırlıyorum.Diyetinize harfiyen uyuyorum nefret etmeme rağmen yumurta sarısı ve muzu sabah kahvaltılarımda dönüşümlü olarak tüketiyorum.4 haftada 7 kilo kaybım oldu.Diyetinize harfiyen uyduğum için kas kaybı olduğuna inanmıyorum ama yine de size sormak istedim.Hocam hızlı ve sağlıksız bir kayıp mı?İlaç sektörünün aldatıcı olduğuna her zaman inanan biri olarak tüm medyayı karşınıza almak pahasına doğrularınızdan ve iş ahlakınızdan ödün vermeyip bizi uyarmanız paha biçilemez.ayrıca kadınlar kulübünde karatay diyeti deneyimlerimiz adı altında başarılı devam ettirdiğimiz bir topiğimiz var.Tüm arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ederim ve sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.
07.01.2012 10
00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
İyi hissettiğiniye çok sevindim. Kas kaybı kolay kolay olmaz. Protein aldığınız ve hareket ettiğiniz, yol yürüdüğünüz için korkmayın. Başlangıçta hızlı gibi görünse de, bir kaç kilo, sağlıklı beslendiğiniz için vücutta selerden beri birikmiş suların gitmesi oluyor. Aynı şekilde devam etmelisiniz. Dinç hissettiğinize görei iyi yollardasınız. Kadınlar kulübüne sevgiler. Yaşadıklarını kullanabilirmiyim, ileri de., izin verirseniz.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay