- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.834
inşaallah canım çok kaçamak yapmadımda yuruyuşum aksadı yarınki tartıda bilmiyorum ama bek barlak değil + olmasında bişey istemiyorummerhaba tanemmm, hemenn halletmeye bak şekerimm uzak kalma buralardannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaallah canım çok kaçamak yapmadımda yuruyuşum aksadı yarınki tartıda bilmiyorum ama bek barlak değil + olmasında bişey istemiyorummerhaba tanemmm, hemenn halletmeye bak şekerimm uzak kalma buralardannn
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Kulağımı çekin benimm bugün diyeti bozmak zorunda kaldım yağlı yağlı börekler,pastalar ((( nolur biri ban bişy desin bi günden bişy olur mu? Yrından itibaren silkelenip kendime gelcem ama yarınki tartıdan sonrasından çok korkuyorum off
hiç benm gibi bi gün bozupta kilo almayan var mı acaba?
3.öğün:az etli kuru fasulye
kuru soğan
marul-yoğurt-sarmısak(cacık)
1kk tahin helvası....
afiyet olsunn canım, yarın ben de yapayımmm marullu sarımsaklı bir cacıkk cnm çekti vallaaaa
afiyet olsun canım.
bugun ılk defa dibek kahvesı içtim,sizin memlekette meshurmus,tadı cok guzel,şekersiz olmasına ragmen cok rahat ıctım,bundan sonra ondan alıcam
ooyyyy duymamışş olayımm pepeticimmmm benim de cnm havuçlu, tarçınlı kek istiyorr daaa:44::44:
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Kulağımı çekin benimm bugün diyeti bozmak zorunda kaldım yağlı yağlı börekler,pastalar ((( nolur biri ban bişy desin bi günden bişy olur mu? Yrından itibaren silkelenip kendime gelcem ama yarınki tartıdan sonrasından çok korkuyorum off
inşaallah canım çok kaçamak yapmadımda yuruyuşum aksadı yarınki tartıda bilmiyorum ama bek barlak değil + olmasında bişey istemiyorum
buyur gel canım bizde var geçen misafirler için yaptım eşim yemiyor kalanları papadiyanın ketesi misali hergün tırtıklıyorum
sağol canım...yap çok güzel oluyor..........
Kızlarrrrrrrrrrrrr
sağol tatlımm ideal kiloma inene kadarr yememeliyimmm başarabilirimmm bunuuuuu
15 tatilden çok korkuyorumm yaaa annem yapar yinee börekler, çörekler, pastalarrr
biberiye çayı içiyon mu sen bebikkbencede alma fırsat buldukca dısarda temız havada yuru en ıyısı ceylınım
kosu bandıda aynı olcak ıkızım
kızlar yarın tartıdan once wc ıcın her turlu onerıye acıgım
sen bu delü delü avatarları nerden buluyon acep?1 hafta tartılmadım hiç, gecen haftada tartılmamıstım fakat sabaha kadar aklım mesgul olıy acaba kac kılo cıkacam dıye ya sızdede oluyormuu:26:
tesekkurler canım,bir rahatsızlıgım yok cok sukur,ilaç da kullanmıyorum,rahatca yıyebılırım sanırsambir de canan hocadan cevap gelse süper olcakgeryfurt içeiği nedeniyle hem kolesterol düşürücüdür hem de yağ yakıcıdır.posası veya suyu farketmez ama ben suyunu daha rahat içiyorum, zaten posasıyla yerken dilimlerinin zarı çok acı geliyor bana.
SADECE ŞU KONUDA UYARMAK İSTERİM,ŞİDDETLİ MİDE ŞİKAYETLERİ OLANLAR VE ÖZELLİKLE GUATR HASTASI OLANLAR GERYFURT TÜKETMESİNLER !!!!!!!
ayyy ne hamarat kadınsınnnnhavuclu tarcınlı fındık badem cevızlı gecen yaptım ve mısafır gıdınce hemen buzluga attım .sana bır dılım yolluyum olmamı bır dılım kızıma cıkardım tap taze oldu kısım yedı . bugunde elmlı pasta yapcaktımda zamnım olmadı yapsaydımda buzluga atcaktım ılk gelen mısafıre cıkıarmak ıcın ve sadece bır tane yemek ıcın ama korkmasın kımse yapmadımm
kolay gelsın canım,hiç sevmem tasınma ıslerını ben deBugün yidiklerim:
Sabah:
2 yumurtalı omlet
Peynir
9 zeytin
1 ceviz
Akşam:
Salata
Ispanak kavurması-biraz lor biraz da yoğurt ekledim-
1 parça kaşar peyniri
1 avuç fındık fıstık
4-5 kuru kayısı
Sıvı: 3 lt şimdilik
Spor: evde koşturmaca bugün, ustalara getir götür dolapları boşalt evi sil süpür vs...
greyfurt çılgınlıgımız büyüyorgeçmişi okudum geldim,baktım ki greyfurt ünlü olmuşbenim de eşim 4 yıl önce her öğünden önce 1 bardak greyfurt suyu içerek ve günde 1 saat spor yaparak 3 ayda 18-20 kilo civarı vermişti.hala da koruyo kilosunu.pekiiiiiii burdaki arkadaşlar birşeyi dener de ben kalırmıyım?hayırtabiki kalmam.o zaman bende deneyeyim hazır kilo vermem durmuşken.
bugünkü menüm
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
5 zeytin
biraz yeşillik
omega 3
biraz tuzsuz çekirdek
biberiye çayı
3 günkurusu
2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
1 kase yoğurt
biraz antep fıstığı
spor:3 km yürüdüm
sadece 24 saatcik ayrı kaldım canımtabii hakkını verdım o sürede,o ayrı meseleLoxandra sahalara döndü desene
senin yaşadığın şehirdemi benim yaşadığım şehirdemi meşhur ben bilmiyorum onu...senin yaşadığın yer benim memleketim ya...
sanada afiyet olsun
senin yaşadığın şehirdemi benim yaşadığım şehirdemi meşhur ben bilmiyorum onu...senin yaşadığın yer benim memleketim ya...
sanada afiyet olsun
ablamla konuşuyoruz telefonda kaç kilo verdin dedi 11 oldu dedimm fazla zorlama 15 tatilde annem sayesinde alacaksınn zatenn dediiii
hayırr bu sefer kararlıyımm dedimm. bakalımm inşallah dayanabilirimm. :18::18:
2 haftada kilo almazsam ne mutlu banaaa:26::26::26::44::44::44:
almazsın ayoll,asurelerı bol bol götürme yeter
nasıl da biliyom hain planlarını
Teşekkürler arkadaşlar :) Yemek zornda kaldım çünkü ısrar etti arkadaşlar ayıp olur dediler ondan :/
Arkadaşlar ben bu Canan hocanın dediklerini dinledim valla çok mantıklı konuşuyo. İnanın ekmek yerken ben gerçekten daha hızlı acıkırdım ve yiyeceklere saldırırdım. Şimdi ekmek yemiyorum ne kahvaltı da ne akşam yemeğinde fakat öyle hızlı bi acıkma olmuyo. Meğer ekmekte şeker varmış. O da hızlı acıktırırmış. Ben istediğim kiloya kavuştuktan sonra bu dyeti bırakmak ta istemiyorum. O zman ekmek yerine ne koycaz sizce? BAzı yemekler ekmeksiz olmuo?
loxıden kacar mı ah kıyamamhafızana hayranımm loxiiii
aşure içimde kaldıı hepiciğinizz yedinizz bi benn yiyemedimmm zatennn gariban kaldımmm gurbett ellerdeee