- 7 Ağustos 2011
- 285
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam şekerler,
Bu hafta evde tadilatlar ve dolayısıyla ustalar var, yazmayı bırak girip okuyamadım bile doğru dürüst:-(
Arada benim diyet de feci sabote oldu:-((((
İnşallah haftasonu biter işler de ben de normale dönerim....
kızlar ya ben bu tickerfactory.com a giriyorum tickeri yapıyorum herşey çok güzel tamam sonra aşağıda çıkn adresleri tek tek deneyip kopyaladım profilimdeki tiker yerine ama olmuyo yaaa..nerde yanlış yapıyorum hangi adresi kopyalıycam
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w4Qq3Ga/weight.png BÖYLE BİR KISIM KOPYALICAN CNM
kızlar ya ben bu tickerfactory.com a giriyorum tickeri yapıyorum herşey çok güzel tamam sonra aşağıda çıkn adresleri tek tek deneyip kopyaladım profilimdeki tiker yerine ama olmuyo yaaa..nerde yanlış yapıyorum hangi adresi kopyalıycam
ilk kutucuktaki 2. satırı kopyalayacaksını ] bu işarete kadar olan yeri
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w4Qq3Ga/weight.png BÖYLE BİR KISIM KOPYALICAN CNM
ayy yaptım çok teşekkürler sonundaaa
güle güle kullannnnnn..bizden tarafa sağa doğru kaysınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
korkarım eve gidnce yapcam 1 tane yiycem eşim ve kızıma bırakıp buzluğu koycamaaa 600 adım mı ezik ayşebenim 2000 adım oldu şu ana kadar çatla da patla frambuazlı dondurmambende öğleden sonra yoğunum ama ayran içelim ama ayrı düşmeyelim yine de
tarçınlı elma ya da muzu dövülmüş fındık ya da cevize bula ohh ohh mis
ilk kez diyet yapmak çok önemli ver kurtul bir seferde bim gibi bir senedir 6 kiloyu süründürme2 gün sonra 4 bitiyor...Ve ben ilk kez diyet yapıyom hayatımda...
gamze de yokYaa pegasus nerelerde bileniniz var mı?
Şekerkız da yok??
30 dakika yürüyüş
20 dakika aerobik...
Ay ayy..Allah kolaylık versin canım sana...
Bu arada jarni senin boy kaç ?
korkarım eve gidnce yapcam 1 tane yiycem eşim ve kızıma bırakıp buzluğu koycam
sana maşalllah çekmeye benim güçlü mübarek nefesim bile yetmiyo gayri
:
selamlar mayalı poğaçalarım
kahvaltım
3 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
az peynir
1 büyücek turp
2-3 kaşık kuymak(ziyan olmasın deyi)
1 mandalin
1 kupa biberiye çayı(güzeldi,aktar kokuyordu)
yeşilçay