- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
artı elma sırkesı artı lımon dıyo
akşam evde hamurişi olduğu için mecburen şehriye çorbası içtim.içerken aklıma sen geldin şehriye bacımvalla sen kızma diye azıcık birşey içtim yanına da yoğurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artı elma sırkesı artı lımon dıyo
akşam evde hamurişi olduğu için mecburen şehriye çorbası içtim.içerken aklıma sen geldin şehriye bacımvalla sen kızma diye azıcık birşey içtim yanına da yoğurt
ben de ben de
dün akşam bol yoğurtlu baharatlı şehriye çorbası yaptım,ama içine 2 tutam koydum şehriyeyi ve yediğim bir tabağa gelse gelse 1 kaşık şehriye gelmiştir.
1 tanecik biber dolması+1,5 kase de cacık
1-2 parça yaz helvası
(akşamki menüm idi)
he valla ceylınım bu ara ıhmal ettıydım onları daha sık kullanmalıTarçın+çörekotu zaten her derde deva,sağol papadişim
he valla ceylınım bu ara ıhmal ettıydım onları daha sık kullanmalı
aferımmmmgozum ustunde lıste dısına cıkma menulerde
götürrr bacım afiyet olsunakşam menülerinde yaptığın kaçamaklarla bizi şaşırtmaya son verip mis gibi son kilolarını verip bayrağı eline alsan nolurduuuutatlı yaşlı gösteriyormuş bak şimdi bir yazı okuyorum.ona göre ikiz gibi liseli sanılmakta var abla buyur diye yol verilen olmakta süleyim
not:bir yıldır eşşek kadar adamlar abla diyor bana yaaa.pazarda yenge olduğum bile oldu
ben de ben de
dün akşam bol yoğurtlu baharatlı şehriye çorbası yaptım,ama içine 2 tutam koydum şehriyeyi ve yediğim bir tabağa gelse gelse 1 kaşık şehriye gelmiştir.
1 tanecik biber dolması+1,5 kase de cacık
1-2 parça yaz helvası
(akşamki menüm idi)
ya sanırım bende 10 kg.ya yakın vermenin bir rahatlığı oldu...napayım eşim azmettiriyor
biz mevlananın torunlarıyız canım bin kere tövbeni bozmuşsanda yine gel hoşgeldin başarılar
jarnimmm et tavuğumm ancak okuyabildim geçmişi şimdi geldimm sabah doktor işlerimi hallettim meme ultrason kontrolüm,kan tahlili sonuçlarım falan vardı değerlerim harika çıkmış maşallah sadece açlık tokluk kaldı onuda bir ara halledicem saatleri önemli malum memelerimde taş gibiymiş :) ayhh rahatladım valla ha bu arada dün günü 10.365 adımla kapattım 61 dk sı hızlı tempoo :))bugün dünü geçmeyi hedefliyorum bakalımmorganik tavuğum nirdesin bitmedi mi işin?
ne güzel söylemiş mevlanam çok severim bu sözünüü
jarnimmm et tavuğumm ancak okuyabildim geçmişi şimdi geldimm sabah doktor işlerimi hallettim meme ultrason kontrolüm,kan tahlili sonuçlarım falan vardı değerlerim harika çıkmış maşallah sadece açlık tokluk kaldı onuda bir ara halledicem saatleri önemli malum memelerimde taş gibiymiş :) ayhh rahatladım valla ha bu arada dün günü 10.365 adımla kapattım 61 dk sı hızlı tempoo :))bugün dünü geçmeyi hedefliyorum bakalımm
sabah süper bir kahvaltı yaptım
Tereyağlı ,Lorlu,biberli 1 yumurta lorlu biberli kavurma dedikleri nasıl oluyor bilmiyorum ama ben kendimce yaptım bişeyler güzel oldu)
15 zeytin
bir çay bardağı ceviz merak edip tarttım 50 gr oluyor canan hoca 100 demişti ama anlamadım??niye 50 çıktı
peynir,domates,marul
bak bak baaaak :)))
sabahtan beri herkesi pataklıyorsun ceylinim:))
kendine de bir patak çıkar canlı canlı:))))))))
hahahhahh:))))))))))sende dünden meraklısın
1yumurta
1kaseyogurt
maydonozlu peynir
ve bir velim patatesli tandır getirmis aman allh nasıl bir koku o :2::2: yemiycektim da yaa naa maa dımmm 3 kibrit kutusu kadar yedimm
bak sen sımdı yalasak bısey olurmu dıyınce benım aklıma brownıyı ısırıp cıgneyıp cıgneyıp tadını ıyıce alıp yutmamak geldıolmamıcıkkkssss çıkmam listemin dılına.yaa inanmıyorum yaa browni ve poğça vardı sadece uzun uzun kokladım karatay dışında başka bir diyet yapıyor olsam bir kereden bişeycik olmaz deyip hüpletirdim.yalasak bir şey olurmu acaba(şaka yaptım o ka iğrenç değülüm)
cok az yemıssın aslı benceöğle yemeğim::
4 kaşık az bezelyeli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1,5 lt limonlu su
harıka bır menu:35 : kendimi aradan sıyırmaya çalışıyorum
hahahhahh:))))))))))
Öğlen menümü arzederim efemmm
1 tabak mantar çorbası
1 tabak et kavurması
1 küçük tabak havuç-kıvırcık salatası
Petuşum hoşgelmişin
pişmanlık yasasından yararlanıp 10000-15000 adımla günü kapatırsan birşeycik olmaz inşallahbugün biri yazmış en ufak bir kaçamak insilün dirrencini etkilermiş(hocanın yalancısıyım)
bak sen sımdı yalasak bısey olurmu dıyınce benım aklıma brownıyı ısırıp cıgneyıp cıgneyıp tadını ıyıce alıp yutmamak geldıolmamı
cok az yemıssın aslı bence
harıka bır menu