- 4 Aralık 2011
- 166
- 3
Benim bildigim bel ölçüsü en ince yerden alınır.
Ben hem belimi hemde tam göbek deliği üzerinden göbeğimi ölçer öyle yazardim eskiden ölçülerimi.
Ama ne senin kilonda ne de ölçülerinde asla ve asla olmadım. 47 kiloya düşmek isteyen biri için 52 kilo çok olabilir
Ama İnan senin kilonda ve ölçülerinde olmak isteyen milyon değil milyarlarca kadın var bu dünyada.
O yüzden daha fazla dusemesen de hiç üzülme, ama devam et tabi, kendine o kiloyu hedefliyorsan inşallah hedefine ulaşırsın.
sagol canim cevabin icin...evet kilolu insanlar katagorisine girmiyorum zaten..ama her insanin kendini iyi hiseetigi bir kilosu vardir bendekide 47...üsttelik her insandaki vucut ölcüleri farklidir..kiminin üst tarafi kalindir kimin alt tarafi kalindir..degisiktir bu yaradilisa göredir..bendeki sorun her kadinda oldugu gibi göbek ve kalca...belim ve üst taraf cok ince alt tarafa nazaran..o yüzden ideal kilo 47 gibi duruyor..47 her tarafi sanki orantiliyoor gibi:)) INSALLAH bende sizde ideal kilomuza ulasiriz...ve simdiye kadar tek ama tek yapabilidigim yeme sekli aksatmadan kabul ederek ve benimseyerek KARATAY yeme sekli...iNSALLAHTA bu yasam seklim olacak...ama iste bilinc altinda kilo verme kaygisi oldugu icin bazan sabirsiz olabiliyoruz sanirim