Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba çıtır kızlar.burdan uzak kaldım uzak zaman ama diyeti bozmadım hiç.fakat tartılmayı takıntı haline dönüştürünce tartıyı kaldırdım.şubat ayının başında tartılıcam artık.bugün ölçülerimi aldım 2 şer cm daha incelmişim.inşallah gerisi gelir.
bugün yediklerimi yazayım hemen
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
3 zeytin
roka-tere
2 dilim pastırma
omega 3
1 avuç tuzsuz çekirdek
2.öğün:
1 tabak etli nohut
2 kaşık şehriye pilavı:26:
küçük bi tabak kereviz salatası
spor:temizlik yapmaktan, spor yapmaya halim kalmadı
sıvı:2 lt olmuştur şimdiye kadar.bu arada burda bi arkadaşın tavsiyesiyle bende biberiye çayına başladım.wc ye etkisi süper
Tadı nasıl cnm neye benziyor?ve nerden aldın sallama çay mı ?
Tadı nasıl cnm neye benziyor?ve nerden aldın sallama çay mı ?
3,30 daki bir miktar bademden sonra 3 kurukayısı yedim (belki şekerim düşmüştür diye)
Çok az iyi geldi,sonra yine halsizlik uykuya eğilim...içim bomboş sanki
tuzlu ayran da içtim belki tansiyondur dedim bu kez..yok anacum geçmedi napıcam ben
3,30 daki bir miktar bademden sonra 3 kurukayısı yedim (belki şekerim düşmüştür diye)
Çok az iyi geldi,sonra yine halsizlik uykuya eğilim...içim bomboş sanki
tuzlu ayran da içtim belki tansiyondur dedim bu kez..yok anacum geçmedi napıcam ben
canım açlık olduğuna emin misin?
geçmiş olsun ceylin.neden böyle oldun acaba
canım açlık olduğuna emin misin?
cnm, grip olucaksın heralde. kendine dikkat et.bitki çayı iç bol bol...öyle yapacam ben.gülüm aslında öğlen yemeğini yerken bile çok aç değildim,ama içim aç gibi boş yani bi de halsizlik gözleri açamama...grip mi olucam acaba bilmiyorumk..off patron da gelmedi ki çıkalım!eve gidene dek arabada kestirirdim belki iyi gelirdi..
merhaba çıtır kızlar.burdan uzak kaldım uzak zaman ama diyeti bozmadım hiç.fakat tartılmayı takıntı haline dönüştürünce tartıyı kaldırdım.şubat ayının başında tartılıcam artık.bugün ölçülerimi aldım 2 şer cm daha incelmişim.inşallah gerisi gelir.
bugün yediklerimi yazayım hemen
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
3 zeytin
roka-tere
2 dilim pastırma
omega 3
1 avuç tuzsuz çekirdek
2.öğün:
1 tabak etli nohut
2 kaşık şehriye pilavı:26:
küçük bi tabak kereviz salatası
spor:temizlik yapmaktan, spor yapmaya halim kalmadı
sıvı:2 lt olmuştur şimdiye kadar.bu arada burda bi arkadaşın tavsiyesiyle bende biberiye çayına başladım.wc ye etkisi süper
merhaba leylakk nasılsınn? özlettin kendiniii
AKŞAM YEMEĞİMGÜNAYDIN HANIMLAR
3-4 bardak su
Sabah kahvaltım
2 kayısı yumurta
9 yeşil zeytin
1aik beyaz peynir
naneli ıhlamur
birazcık badem
Muhtşem vücut öçülerimi aldım.birdahaki ölçümü tam 1 ay sonra yapacağım.kilo ölçümümü de bu cuma değl haftaya cumaya yapacağım umarım.zira sabretmek zor.
neyse gelelim mevzuya.
bel-85cm
göbek altı-109
kalça-115cm
allahım allahım.benim 24 yaşıma kadar belim 63-basenim 93 tü.bu nasıl bir genişlemedir anlamadım gitti.
kahvaltı: 10.30
aç karnına:
su
limonlu su
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
1 yumurta+1 yumurta beyazı
2 kk peynir
5 büyük zeytin
öğlen: 15.00
2 yumurtalı,soğanlı yumurtalı
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 ad. kivi
akşam:
aslnda sadece yoğurt yemek istiyorum aynı eskisi gibi ama......
neyse akşam öğünümü bir yiyem de sonra yazarım onu da