- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
beni,leylak84'ü ve mattikayı unutma jarni
Ayy unutur muyum hiç şekerimhalsizim diyorsun yaa bi bebiş alameti olmasın kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz tenliyim ondandırsenin gibi çocuk yürekli bütün hatunlara nefesim feda olsunbenim ablamların cuma günleri sohbetleri falan oluyor ben söylerim en başta senin için güze lbir amin yaparlar dünya bile dua üzerine kurulmuş dğil mi kardeşzeynepciğimi de unutmam tabü
Ayy unutur muyum hiç şekerimhalsizim diyorsun yaa bi bebiş alameti olmasın kuzu
jarni bak bir sürü varmış bizim güzellerden ay hepimize amin deyiversinler sende üfleyiver :)))
unutma unutma kimseyi unutmaaa jarniii mmm
kızlar tamamdır bu iş okunucaz üflenicezz inşallah iyi olur dua iyidir
ben yavaştan kaçar patron çıkıyor gibi benimde kaçak yürüyüş yapasım var ordan da eve ancak giderim öperim hepinizi yarın görüşmek üzere kızlarrrrr
yok be kuzu daha çok var günüme
aslında 57 kilodayken olursa daha süper olur tabiyaabenim tanıdığım bütün ceylinlerin gözleri ela iri ve acayip güzel.inşallah seninde gözleri güzel bir jr ceylinin olur
kısmet artık cnm ya aslında ne ka zayıflarsam o ka iyi dediğin gibi..
bizde ela gözlü pek yok ben kahverengi eşim yeşil gözlü onun ilesi mavi-yeşil karışık..
Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun da bunlar önemli değil di mi ziynebim?
kızlar benim spor konusunda endişelerim var şimdi kilo verirken yürüyeyim ama seneye okula başlayınca yorgunluktan yürüyemem o zamanda kilo almaya başlarsam... zaten okul başlayınca emzirme sayımda düşecek bi de ordan kilo almaya başlarsam benim bi arkadaş geçen sene hiç sporsuz 70ten 57 ye düştü çokta sarkma olmadı
loxıı canısı sesın cıkmıyo napıyon nasılsın
bilgisayar açık kalmıs canım.
iş arkadaslarıyla buzzz gibi havada 1 saat yurudukkhala ısınamadım,bir çay alayım
herkes yürüyüşünü yaptı mı bakem?
bence yapmayalım 1. bellı oldugunda zevklı olmaz:))))evet arkadaşlar haydi yürüyüşe...aslında yürüyüş veyahut spor yarışmasımı yapsak:44:
mesela ben 6. takımda yürüyüş yarışmasında hep 1. oluyorum
rıca ederım canım kıtap cok onemlı nneyı neden yaptıgımızı onu okuyunca anlıyoruz cunkıÇok teşekkür ederim.Kitapsız olmayacak sanırım gitmiyo bu kilolar (
yurudum valla seker zımba gıbıyım 3km yurudumetme eyleme aybalammm arada hepimize oluyor o tarz şeyler emme acısını vücudundan çıkarma herşey güzel gidiyor kötü olanlarda geçecek elbet sonra keşke yapmasaydım deme olanı olduğu yerde bırak sağlıklı güzel şeyler yemeye devam et bence hem ağır ya da abur cubur yersen daha fena olucaksın emin ol herşey güzel olacak demeye çalışş
iki kitabıda çok güzel ama ikincisi daha ayrıntılı yani son çıkan ama ikisini de al bence
aynen papadiyaaa valal benikizden sonra gaza geldim başlayış o başlayış patladı gitti iyikide patlamışım harika oldu o gün bugün yürüyorum fırsat buldukça ve kuş gibi oldummm kuşşş hadi sanada zevkli yürüyüşler olsun ohhh yandan yandannn
gule gule oku onemlı noktaları bızımlede paylasKızlar şimdi gidip aldım Canan Hoca'nın kitabında şimdi anlıycam bakalım niye kilo veremediğimi:)
oh oh ıyı dıpcık gıbı olmussundur sımdı sen.3km yurudum yemegımı yedım kahvemı ıctım ooohhhhbilgisayar açık kalmıs canım.
iş arkadaslarıyla buzzz gibi havada 1 saat yurudukkhala ısınamadım,bir çay alayım
herkes yürüyüşünü yaptı mı bakem?