bende seni tebrik ederim pegasuss çok yakında 70 lerde olacağına inanıyorum mujkk
hehe jarnimm hemi sapık hemi şirin jarnii :)) yakışıklı bir kaptanla büyük bir asşk yaşamanı diliyorum..
o kadar merak ediyorlarsa kalksınlar yürüüsnler seninle :)) kesin anne baba değil mi evdekiler yaş kaç senin ?
papadiyaa kuskus tehlikeli gibi ama az aldıysan sorun olmaz galibaa ucuz atlatmışsın geçmiş olsun :)
kafa karışacak birşey yok bunu derken neyi kastediyor neye karşı çıkıyor neyi mantıklı bulmuyor açıklasın canan hocanın söyledikleri mantıklı ve yazdıklarının hepsinin araştırmalarını kaynak olarak kitabında belirtmiş karşı çıkanlarda gerçekten tarafsız kaynaklarda açıklama belirtseler keşke firmaların sponsor olduğu araştırmalar değil gerçek kaynakkk birilerinin cüzdanı dolmayacak diye totoları tutuşuyor hepsi bu iki düşünceyi de okumak ve mantık süzgecinden geçirmek tek yapmamız gereken bu bence
geçmiş olsun acil şifalar bulsun ev halkıı
sizinkilerede geçmiş olsun canımm
tanemmm harikasınn bizde seni çoook seviyoruzz şampiyonumuzzz bir tanemizz
salam işlenmiş gıda ,kahvaltın yetersiz hani yumurta,hani yeşillik,hani ceviz ,badem
sıkı bir kahvaltı olmadan olmaz ki bizim menüleri okusana moral bozmadan adam akıllı yaparsan inanki harika hissedeceksin ama düzgün ve tam yap lütfen
günaydınn jarnimmmmmmmmmm mutlu olsunnn inşallahhh öperim kolay geleee yürüyüş için tebrikler mujkk
çok değil tam karatay olmuş harika olmuş sabah böyle sıkı yapmak gerek neden yumurta sarısı sadece beyaza alerjin mi var ? york testi mi yaptırdın yoksa ? merah ettim bir ara yazıver
bunun dışında bence tam not alan bir kahvaltı olmuş afiyet olsun enerji olsun,sağlık olsunnn mujkk
hangi kanal diseneee anam kaçırdık looo
afiyet olsun pegasusss