Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz cuma bildirimlerine katılamıyorum galiba. Ne zaman bizde bu liste olayına girebileceğiz yardımcı olursanız sevinirim.
Loxandra üzülme ben 1 aydır karatay yapıyorum sadece 600gr - 1 kg arasında gidip geliyor verdiğim kilo üstelik yok denecek kadar az kaçamakla. Bu konuda yalnız değilsin. Sabır göstericez, kafamıza takmıycaz ve devam edicez. üstelik sen baya bi kilo kaybı yaşamışsın bu diyetin ne kadar işe yaradığını yaşayarak gördün demekki devamıda gelecek. Inşallah eninde sonunda gidecek bu kilolar.
Bu günkü mönümüde yazayım
sabah 10.00
2 günkurusu kayısı
2 omega3
yumurtalı menemen
7 zeytin
1kk beyaz peynir
1çb ceviz
500ml su+250ml yeşilçay
ınsallah tatlımSen yarın insanların gözünü yuvalarından fırlatınca verirsin fazlasıyla)
Tebrik ederim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
Arkadaşlar bu linki incelemenizi rica ediyorum.Eğer Katılım olursa Karataycıların Yardımı diye başlık açacağım ve bizim grubumuza kalpli bir logo verilecek.Katılmak isteyenler isimlerini madde olarak eklesin
1) SAPHIRA
sapıracım dünden beri ben dedim sesimi loxi burçin e papadiya duydu bende baska bır grupla bu etkinliğe katıldım
haydi kızlar yardımaaaa
yürü bebeğim yürü ben dün 14.000 adımla kendi rekorumu kırdımevet evet ben sonbahar diye düşünüyordum ama bu motivasyonla mayıs sonu taş gibi totom ve göbeksiz sıkı karnımla karşınızda olicimmm inşallah
gidenlere gelince öpmüyorum onları son gidişleri olsun parım parım parçalansınlar inşallah(part 2)
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
Canım burada da ismin yazılamıyor mu acaba,yani 2 grupta birden.Ben 7. takıma da duyurdum aynı şekilde ve ismimi yazdım :26:
vayyy 14 bin adım demekkk aman tanrımmm ilik gibi hatunlar grubuna katılırsın sen yakında hehe :) ziv ziv yürüyek biz hacııı bende yemekten az önce geldim az daha bekleyip potinleri değiştirip başlıcam gizli odada :) kaçak yürüyüşlerr kimselerde yokken 40 dk yapsam muhteşem olur hatta 45 dk hadi bakalım cevat kelle iş başında
sanırım olmaz canım sonuçta 35 tl yatırdım canım burda da olmak istersem bi 35 dehe olmalı ki 15 kisinin parası tamamlansın
evet ya gitmeseydiiii...düsüncesi bile korkunc. Bunada sükür di mi!!2 kg gitmesi çok iyi Ya gitmeseydi:26:
Haftaya kapatırsın yılbaşı arasını canım
neden 45dak. asla gecirmesin???eevt canım çok sükür yaaa neydim bi ara bunalım takılıyordum:26:
loxii canını sıkma canım ya ben bi ara nasıldım tam 2 ayıma maloldu belki simdi ideal kilomdaydım . sende haftada 3gün yürü beslenmeye devam. yürüyüşün 45 dk asla geççirme evde egzersiz tamamdır
ya saphira ben varimda toplayamadik bir 10 kisicik. Kizlar yokmu yardim etmek isteyennnnnnnnn....http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
Arkadaşlar bu linki incelemenizi rica ediyorum.Eğer Katılım olursa Karataycıların Yardımı diye başlık açacağım ve bizim grubumuza kalpli bir logo verilecek.Katılmak isteyenler isimlerini madde olarak eklesin
1) SAPHIRA
Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta:62
Fark:0.8
Toplam fark:5.7
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63
Yas:31
Bu hafta kacamak haftasi oldu benim icin resmen ama yinede vermisim 800 gr bunun icin cok mutlu oldum. Birde olculerim degismisss ama kalcadan gitmemis hic
Oncesi
Kalca 96
Bel 74
Gosus 92
Sonrasi
Kalca 94
Bel 72
Gosus 88
Karatayim seni seviyorummm...
Sen de verenler kulübündensin canım, tebrikler
karatay diyetine yeni başladım ve sürekli kaçamak yapıyorum.sizleri uzun süredir takip ediyorum.motivasyona fazlasıyla ihtiyacım var.siteyi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum.bildirim yapmak.hedef belirlemek ve bir çizelge oluşturmak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
İşte bu haftanın listesi......
1. Tanem111 %2,8
2. İdealist33 %1,6
3. Leylak70 %1,3
4. Hayattanazicik %1,3
5. Gul63 %1,2
6. Papadiya %1,1
7. İkiz81 %1
8. Aslı72 %0,9 64:
9. Alınyazımkaderimsin %0,8
10. Handan_06 %0,7
11. Pembekalp %0,6 :64
12. Pepeti %0,5
13. Gamzeed %0,2
14.Gozleme %0
15. Saphira +%0,5
16. Ceylin1907 +%0,5
17. Burcin79 +%0,6
18. Zeynepfaz +%1,5
19. Mattika +%1,7
20. Eski_bir_masal - İzinli
21. Loxandra - Bu hafta listede olmamak istedi
22. Şekerkız67 - Bugün tartılmayı unutmuştu
23. Profit - Henüz bildirimde bulunmadı :26:
24. Yosun30 - Henüz bildirimde bulunmadı :26:
Ayyyy nihayet ben de liste yapabildiğim için çok mutluyum, umarım bir yanlışlık yapmamışımdır...Yaptımsa affola
Burada emek veren, bildirimde bulunan herkese çooook teşekkürler. kilo veren vermeyen benim gibi yerinde sayan ama her daim burada olan herkesi çok seviyorum, iyi ki varsınız