geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarımmerhaba
oğlum grip hastane falan derken yeni giriyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
biberli lor kavurması(biberleri küçük küçük doğrayıp zeytinyağında kovuruyorum,içine loruda atıp birazda pul biber hafif pişiriyorum ılık seviyorum,petunya sormuştu dün)
10 zeytin
1çay bardağı fındık
roka
2 gün kurusu,2kuru erik
7-8 kuru üzüm çekirdekli
2tane omega 3
aramıza hoşgeldin kolay gelsin bebekle herşey zor hele de spor ama olsun herşeye değerler iyiki varlar.allahım isteyen herkese nasip etsinmerhaba bayanlar
bende dun karatay kıtabını aldım çoktan berı aklıma yatan bı yontem ve bugun başladım ınşallah:)
bu arada 23 yaşındayım 8 aylık kızım var doğum oncesı ve doğum sonrası kılolarım var şu an 81 kg
boyum 173 kılo vermeyı çokkk ıstıyorum ınşallah verırım bende bugun yedıklerımı ve yıyceklerımı yazıyım
kahvaltı
2 yumurta haşlama
avuç ıçı beyaz peynır
1 ç.b ceviz
5 tane gün kurusu
öğlen
dil balığı tavada
azcık marul salatası
akşamda yemdım ama yıycem:)
2 adet pırzola
1 bardak ayran
salata
kıtabımda daha bıtmedı:))malum bebekle:)
canım mutlaka bişeyler ye...:18::18::18:yaa belki güzel bi şey belki ama benim iştahım çok kesildi sabah 8:30 kahvaltı yaptım şu saat olmuş daha yemek istemiyorum sadece su veçay içtim bu ilerde kılo vermemi durdurmu yemek istemiyorum acaba yemesemmi??????????????
ne güzel tempolu birgün olmuşşşya çok hızlı geçti bugün totoma motor taktım resmen koştur koşturr ama hızlı vede hareketliydi patronun doğum günü vardı o bu şu randevular telefonlar mailler derken akşam oldu mesai bitti hala çıkamadım birazdan çıkmayı umut ediyorummm eşimle plan yapmıştık yemek için inşallah çok geç kalmam farkında olmadan 4188 adım yürümüşüm bu demek oluyorki istenildiğinde ofistede hareketli olunabiliyor mutfağa git gel aşağı in çık oraya buraya koştur derken 4188 adım olmuş akşamda evde tepinirim biraz inşallah 7 bin 8 bin adımla noktalarım günü spor yapamadım ama olsun bugünde böyle geçtiii şükürler olsunki açlığım bitti eskisi gibi oldum 3 günde ancak düzeldim neyseki bitti kabus dolu günler hepiciğinizi öpüyorum handanım,loxam,pepetim,papadiyamm,leylağım,ikizim,jarnimm ve yazamadığım herkess iyi akşamlar olsun mutlu kalınn yarın bomba gibi dönmek umuduylannnn mujkkk
akşama hamsi,salata yemeyi planlıyorum inşallah yerim hadi bakalım ben kaçar byyyy
Bugün öğlenden beri misafir vardı akşam gittiler, onlar gelmeden azıcık bakabildim o da yarım kaldı:-( ancek toparlandım geldim üfff coşmuşsunuz gene ne güzel)
Bugünkü mamalarım:
Sabah:
çörekotu+su
yeşillik
1/2 yumurtalı kıyma(yarısını kızım yedi)
1/2 dilim ekmeğin sadece kabuğu(içini kızım yedi), tereyağı ile
20 zeytin(18 yeşil, 2 siyah)
Peynir
1 çay bardağına yakın yer fıstığı
Akşama:
Bol yeşil salata
Biraz biberli lor kavurma
Biraz kuru sebze kavurması
Yoğurt
(misafirim vardı, uygun olan herşeyden yedim doyana kadar)
1 kuru erik+omega3
Misafirim çikolatalı kek ve kurabiye yapıp getirmiş ama koklamadım bilene
Sıvı: 4 lt su
Spor:45dk pilates+misafire koşturmaca-sayılırsa tabii
Herkes sülüman yada kuzeyde anlaşılan, ben de minişi uyutam
iyi geceler canlar, öptüüümmmmm
iyi geceler canım tebrikler kaçamaksız olmuş...