Kararsızlıktan Uyuyamadım Keşke Kurtulsam Bu Durumdan

Senin yerinde olsam önlisans kpss atama puanlarını araştırırım. Önlisans kpss sınavını çıkartıp kendimi değerlendiririm. Atıyorum hiç çalışmadan 60 almıssındır , kararını verirsin ben bu puanı atanabileceğim puana yükseltirim ya da yükseltemem şeklinde.

Artık her bölümün sonunda iş bulma sıkıntısı var. O yüzden önlisans kpss değerlendirmeni öneririm.

tm alanım ama matematik çözdüğüm için sayısal da hesaplanıyor biraz tyt fen de çözünce sıralama yine hemşirelige yetebilir eşit olamadı bari sayısal da o zaman giderim diye düşündüm

Dediğiniz şey çok mantıklı teşekkür ederim uygulayacağım onu

Ama bu senin geleceğinle ilgili çok mühim bir konu.Aileni karşına al bi seferliğine uzunca konuş babanla istemediğin bölüme gitme bence işkenceye döner üniversite hayatın.

Mezuna kalırsam zaman kaybı olarak düşünme bence hem okul hem sınav hazırlığı çok zor gidiyor zaten şimdi şu girdiğin sınavı tecrübe olarak gör rahat bi nefes al daha umutlu daha mutlu olarak devam et sınavına tekrar hazırlan daha güzel istediğin bir bölüm olsun hedefine odaklan sınav ortamını gördün şimdiye kadar yaptığın hazırlıklar yanına kar şimdi onların üzerine koymaya devam et başarılar

Bide şey herhalde sadece psikoloji istediğim için ister istemez bi tek o olmazsa nolur kazanmam şart düşüncesine girdim o galiba gergin hissetmeme sebeb oldu sınavda patlak verdi çünkü milli savunmaya da girdim orda bi beklentim yoktu kendimi denemek istedim ve rahat geçti sınavım ama asıl sınavda tam tersi

üniversite sınavı mı?mezuna kalabilirsin ama matematiği halletmen lazım.benim olmadı ne yazıkki umarım sizin olur.yaş aile vs çok takılma.maddi imkan varsa ve başarabileceğinden eminsen kal.şimdiki aklım olsa kalmazdım mezuna.bu konuda dertliyim

Matematiğim aslında iyidir ama sınavda gösteremedim bunu siz de bu yıl mi girdiniz niye pismansiniz

Matematiğim aslında iyidir ama sınavda gösteremedim bunu siz de bu yıl mi girdiniz niye pismansiniz
bu yıl girmedim baya oldu gireli ama geçmiş günler canlandı gözümde.mezuna kaldım istediğim yer gelmedi sadece matematik yüzünden.1 kere kazandım yazmadım 2 kere küsüratla kaçtı öyle diyeyim yaniseveceğimi düşündüğüm ama sonra sevmediğim bir bölümü 2 yıl okudum.okurken sınava girdim hukuk fakültesi kazandım okulu bıraktım.bu yıl mezun oldum.avukatlık stajımı yapacağım.hayat hikayemi anlattım ama kısacası çok zorunda kalmadıkça veya kendinden emin olmadıkça kalmamak lazım mezuna.arkadaşlarımdan kalanlar oldu sadece 1-2 kişi hedefine ulaştı.tabi alternatif istediğin bir yer yoksa sevmediğin bölümdense 1 kere mezuna kalmak daha iyidir.4 yılım falan yaptığım yanlışlarla gitti.

ilk sınava girdiğim sene (2009 veya 2008) inşaat mühendisliği mimarlık vs. Geldi.Çizimim olmadığı için gitmedim.2.sene yeniden hazırlandım niyetim eczacılıktı puanım yetmedi o yıl sayısalcılar edebiyat sınavına da girebiliyordu ben edebiyat sınavına da girdim.Eczacılık hedeflerken avukat oldum.Kısmetten öte köy yok.Tekrar hazırlanmak istiyorsanız kendinize güveniyorsanız deneyin ucunda ölüm yok sonuçta.

Sirf yorum yapmak için ve biraz motive etmek icin geldim.Senin yasinda bir cok ogrencim var ve yazdiklarin beni cok umitlendirdi nekdar bilincli ve ileri goruslu bir ogrencisin sen oyle:) keske butun ogrencilerimiz senin gibi olsa.
Yazdiklarinda ifadende yanlislik yok hic bence iki yilliktan daha iyi puan alabilirsin seneye.Bi kere daha sansini denemelisin mutlaka cunku iki yillik bi okul seni memnun etmicek gibi duruyor su anda.Bir yil daha dene daha tecrubeli daha olgun sekilde hazirlanirsan cok daha iyi puan yaparsin.Okul ve sinav zor cunku.
Tek sıkıntı baban onu da mutlaka daha iyisini yapacagim kendime guveniyorum seklinde ikna edebilirsin.Yasin daha çok kucuk zaten bir yıl kaybin bile olmicak gibi bişey.Bence kesin denemelisin

Sınıf öğretmenliğin de biraz küçük yerler tutuyor çocuklardan nefret eden biri değilim sabırlıyım ama pek sıcak gelmiyor bilmiyorum kararsizim stres yüzünden kaybettim çünkü başka alternatifim yoktu olmazsa napcam düşüncesi vardı ama çözümü olmayınca yapmak zorundayıma dönüştü beynimde patlak verdi sınav günü bu yıl aslında bunu yenip sakin olmayı öğrenmeyi başarıp sınav için hazırlanmayı da düşünüyorum

Boşuna yılım gitti diye düşünme bence sonuçta ömür bu bisi yapsakta yapmasak da geçecek en azından sevmediğin yere devam edip ilerlememişsin şuan sevdiğin yerden mezun olup staj yapıyorsan ne mutlu sana geç de olsa istediğine kavuşmuşsun :)

Msü sınavına girip istediğim şekilde yaptım bi hedefim olmamasına rağmen ama asıl sınavda dondum kaldım o yüzden stresten olduğunu düşünüyorum bide alan matematikten bu yıl hem onu yenmeye çalışacağım hemde fen de biraz bakacağım en azından hemşirelik gibi alternatif de olsun diye olmadi kuaförlük eğitimi alıp devamı getireceğim sanırım bende tek düşünce olunca o olmazsa naparim endişesi oldu

Peki siz o kadar eczacılık isterken hukuk seçtiniz nasıl emin oldunuz yapabilceginize sizi mutlu edecek bi meslek olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…