- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için aslında sınıf öğretmenliği küçük yerler tutuyor ama işte düşünmediğim alan ve beni mutlu eder mi bilmiyorum mesela siz de ogretmensiniz sizce nasıl kişiler mutlu olabilir ogretmenlik de ben karşıda ki kişiyi çözümlemeyi ona tavsiyelerle yön vermeyi ve biraz da ekşın sever biriyim ama mesela sınıf öğretmenliğinde stabil gibi geliyor çok tuhaf şeylerle karşılaşmazsın gibiSirf yorum yapmak için ve biraz motive etmek icin geldim.Senin yasinda bir cok ogrencim var ve yazdiklarin beni cok umitlendirdi nekdar bilincli ve ileri goruslu bir ogrencisin sen oyle:) keske butun ogrencilerimiz senin gibi olsa.
Yazdiklarinda ifadende yanlislik yok hic bence iki yilliktan daha iyi puan alabilirsin seneye.Bi kere daha sansini denemelisin mutlaka cunku iki yillik bi okul seni memnun etmicek gibi duruyor su anda.Bir yil daha dene daha tecrubeli daha olgun sekilde hazirlanirsan cok daha iyi puan yaparsin.Okul ve sinav zor cunku.
Tek sıkıntı baban onu da mutlaka daha iyisini yapacagim kendime guveniyorum seklinde ikna edebilirsin.Yasin daha çok kucuk zaten bir yıl kaybin bile olmicak gibi bişey.Bence kesin denemelisin
Gitmemi isteyen annem kalmamı isteyen babam aslında babamda beni korkutan çalışma seklime sürekli karışması ama özel hoca düşünüyorum belki onla bi plan yaparsam ve bahane edersem o da karışmaz