- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinSirf yorum yapmak için ve biraz motive etmek icin geldim.Senin yasinda bir cok ogrencim var ve yazdiklarin beni cok umitlendirdi nekdar bilincli ve ileri goruslu bir ogrencisin sen oyle:) keske butun ogrencilerimiz senin gibi olsa.
Yazdiklarinda ifadende yanlislik yok hic bence iki yilliktan daha iyi puan alabilirsin seneye.Bi kere daha sansini denemelisin mutlaka cunku iki yillik bi okul seni memnun etmicek gibi duruyor su anda.Bir yil daha dene daha tecrubeli daha olgun sekilde hazirlanirsan cok daha iyi puan yaparsin.Okul ve sinav zor cunku.
Tek sıkıntı baban onu da mutlaka daha iyisini yapacagim kendime guveniyorum seklinde ikna edebilirsin.Yasin daha çok kucuk zaten bir yıl kaybin bile olmicak gibi bişey.Bence kesin denemelisin
Sinif ogretmenligi zor biraz hem atamalari sıkıntılı yıllarca koyden cikamiyorlar eş durumu tayini olmazsa.Cok mesakatli cok daha ozveri gerektiren daha cok sabır gerektiren bi bolum bence.Brans daha iyidir.Liselerde calisirsin cok agir olmaz ogrenci yükü.Bence daha eglencelidir.Kucuk cocuklarin sorumlulugunu almak daha zor bence.Çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinaslında sınıf öğretmenliği küçük yerler tutuyor ama işte düşünmediğim alan ve beni mutlu eder mi bilmiyorum mesela siz de ogretmensiniz sizce nasıl kişiler mutlu olabilir ogretmenlik de ben karşıda ki kişiyi çözümlemeyi ona tavsiyelerle yön vermeyi ve biraz da ekşın sever biriyim ama mesela sınıf öğretmenliğinde stabil gibi geliyor çok tuhaf şeylerle karşılaşmazsın gibi
Gitmemi isteyen annem kalmamı isteyen babam aslında babamda beni korkutan çalışma seklime sürekli karışması ama özel hoca düşünüyorum belki onla bi plan yaparsam ve bahane edersem o da karışmaz
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için bana mantıksız geliyor sırf en çok atanan öğretmenlik diyip okumak için gitmek hem istemediğim yer hemde sonrası dediğiniz sıkıntıları yaşamak daha çok ömür törpüsü benceSinif ogretmenligi zor biraz hem atamalari sıkıntılı yıllarca koyden cikamiyorlar eş durumu tayini olmazsa.Cok mesakatli cok daha ozveri gerektiren daha cok sabır gerektiren bi bolum bence.Brans daha iyidir.Liselerde calisirsin cok agir olmaz ogrenci yükü.Bence daha eglencelidir.Kucuk cocuklarin sorumlulugunu almak daha zor bence.
Öyle yapmayı düşünüyorum ama işte babamın herşeye karışıp sinir etmesinden de korkuyorumTmcisin sanırım.
155 bin ile tercih yapma.
Mezuna kal sıralamanı seneye daha güzel yapabilirsin
Sayısal 430k olması lazim tyt de o civardaydı galibaSayısal sıralama ve tyt ssiralamanizi soylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Şuan iki yilliklarda paramedik biraz daha ön planda.
Sayısal sıralaması mi 430 bin anlamadım.Sayısal 430k olması lazim tyt de o civardaydı galiba
Evet sayısal siralamam oSayısal sıralaması mi 430 bin anlamadım.
Sosyal hizmetler 5 6 yıl önce çok popülerdi ilk mezunlarını o z analar verdi mezun az olunca 70 75 puanla atandı lar şimdi birçok ünide açıldı aöfü açıldı atama puanları 80 kusurlara çıktı birkaç yıl sonra 90 lara çıkacaktır hem kadrosuda azaldı. Bende sosyoloji mezunuyum içeriği benzer olunca bu bölümü aöften okumak için araştırıp vazgeçmiştim. Öncesinde 2 yıllık muhasebe okumuştum. Sonra sosyoloji okudum benim tavsiyem kafana yatan 2 yıllık bir bölüm oku kpss de önlisans tan yüksek puan almak kolay eğer yeterli puanı alıp atanırsan sonra zaten bölümünü DGS ile tamamlayıp maaşında artırabilirsin böyle yapan birçok insan var bilerek lisans okumayanlar yada bilerek mezuniyetini ertekeyenler var sırf önlisans olarak atanmak içinKuzenim arkadaşıyla konuştu ataması yok şuan yazmasın demiş kararsız kaldım yaz diyende çok yazma diyende siz neden yaz diyorsunuz
Bugün rehberlik hocasıyla görüşeceğim bu 2 yıllık mevzusunu da konuşacağım bakalımSosyal hizmetler 5 6 yıl önce çok popülerdi ilk mezunlarını o z analar verdi mezun az olunca 70 75 puanla atandı lar şimdi birçok ünide açıldı aöfü açıldı atama puanları 80 kusurlara çıktı birkaç yıl sonra 90 lara çıkacaktır hem kadrosuda azaldı. Bende sosyoloji mezunuyum içeriği benzer olunca bu bölümü aöften okumak için araştırıp vazgeçmiştim. Öncesinde 2 yıllık muhasebe okumuştum. Sonra sosyoloji okudum benim tavsiyem kafana yatan 2 yıllık bir bölüm oku kpss de önlisans tan yüksek puan almak kolay eğer yeterli puanı alıp atanırsan sonra zaten bölümünü DGS ile tamamlayıp maaşında artırabilirsin böyle yapan birçok insan var bilerek lisans okumayanlar yada bilerek mezuniyetini ertekeyenler var sırf önlisans olarak atanmak için
Valla orta bi bölüm o tercih et diyende çok etme diyendeSosyal Hizmeti değerlendir bence
Valla tıp okumadiktan sonra hiçbir bölüm iş garantisi vermiyor. Psikoloji demissiniz bir tanıdığım işsiz diğer tanıdığım da bizim gibi kpss kursuna gidiyordu. Beslenme ve diyetik mezunu arkadaşım işsiz. Ama çocuk gelişimi mezunu arkadaşım atandı mesela. O gözle bakma diyorum. Yüksek puanla alan bölüm iş garantisi vermiyor. Sosyal hizmeti değerlendir diyorum bu yüzdenValla orta bi bölüm o tercih et diyende çok etme diyende
Evet maalesef iş garantisi yer yok artık psikoloji de kendimi geliştirirsem bulabileceğimi düşündüm ama sosyal hizmette bu olasılık daha düşük gibi geldiValla tıp okumadiktan sonra hiçbir bölüm iş garantisi vermiyor. Psikoloji demissiniz bir tanıdığım işsiz diğer tanıdığım da bizim gibi kpss kursuna gidiyordu. Beslenme ve diyetik mezunu arkadaşım işsiz. Ama çocuk gelişimi mezunu arkadaşım atandı mesela. O gözle bakma diyorum. Yüksek puanla alan bölüm iş garantisi vermiyor. Sosyal hizmeti değerlendir diyorum bu yüzden
Anladım. Tercih yapacaksanız yazdığınız bölümü okuyup mezun olduğunuzda kendinizi o meslegi yaparken hayal edin eğer heyecanlanmiyorsaniz tekrar deneyin. Yeniden denemek 1 senenizi alacaka ama o meslegi ömür boyu yapacaksınız.Evet sayısal siralamam o
Tyt siralamam hatırlamıyorum ama 400k civarı
Bende öyle düşünüyorum o yüzden mezunluk daha içime siniyor obur türlü her meslekte iş sıkıntısı çok ama istemedigin alandan mezun olup bide ıssız kalmak daha yıpratır benceAnladım. Tercih yapacaksanız yazdığınız bölümü okuyup mezun olduğunuzda kendinizi o meslegi yaparken hayal edin eğer heyecanlanmiyorsaniz tekrar deneyin. Yeniden denemek 1 senenizi alacaka ama o meslegi ömür boyu yapacaksınız.
Benim bolumumde bazı yıllar hiç atama olmuyordu. Ama ben çok severek okudum ve bu işi gerçekten yapmak istedim. Çok şükür sonunda da atandim. O yüzden bence iş garantisi ilk olarak dikkate alınması gereken birşey degilBende öyle düşünüyorum o yüzden mezunluk daha içime siniyor obur türlü her meslekte iş sıkıntısı çok ama istemedigin alandan mezun olup bide ıssız kalmak daha yıpratır bence
Kesinlikle öyle zaten severek okursan kendine bisi katmış olursun ve iş bulman da kolaylaşırBenim bolumumde bazı yıllar hiç atama olmuyordu. Ama ben çok severek okudum ve bu işi gerçekten yapmak istedim. Çok şükür sonunda da atandim. O yüzden bence iş garantisi ilk olarak dikkate alınması gereken birşey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?