• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsizlik

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Merhabalar,

ben 27 yaşındayim. Sevgilimle 4 senedir çıkıyorum. Kendisi 28 yaşında ve çok inişli çıkışlı geldik buralara. İlk zamanlar bana çok çektirdi, ne arar ne sorar ne görüşürdük öylesine yazışırdık. Zamanla sevdiğini gördüm. İki seneyi geçkin aramız iyi sevgimiz güzel ama iletişimimiz sırf mesaj. Biliyorum garip bir durum ama görüşme derseniz yılda 10-15 kere olmuştur. 4 yıl böyle sürdürdüm hep sorguladım niye diye hep bir cevabı oldu. Açıkcası biraz sorumsuz bir insan. Kendi arabası yok araba buldukça gelir yanıma ama çoğunlukla ben hatırlatırım görüşmeyi. Kalıcı işide yoktu çağrıldığında giderdi bir yere. Şimdi ise buldu. Evlilik konusunu ben hatırlattım iki senedir oda istiyorum çok az kaldı der ama iş bulunca gelcem derdi. Bende ya bu sene nişan yaparız ayrılırız dedim. Tamam dedi nişana. Bir iki aya nişan olacak ve aniden işte buldu bunun üstüne.
Annesiyle tanıştırcaktı beni bu hafta. Birden bilet alıp tatile gitti, iş buldum başlamadan tatil yapmam lazım dedi. Gelince annemle tanıştırcam ve işler ciddiye biner dedi.

Arkadaşlarım bu adam evlilik adamı değil diyor, olumlu bakan yok çünkü dört sene bekletti, zar zor görmeye gelirdi. Nişanlılık dönemi nasıl olcak bu böyle davranırsa diye korkuyorum. Ama sevgisinede inanıyorum nedense.. biraz çaresizim evlensem mi değil mi diye zaman darardı..

icine sinmiyorsa evlenmenin ne anlami var ki? konuyu keske farkli bi yere(bdv) acsaydin burda görülmesi baya zor...

4 senenizi boşa heba etmişsiniz. bence uzatmadan bitirin.

Bundan birşey olmaz canım.Annesiyle seni tanıştıracağına tatile gitmeyi tercih etmiş erteleyebildiği kadar erteliyor bu olayı bilmem farkında mısın? Yol yakınken dön

Oyalıyor ama bir taraftanda elimin altında olsun diyor boşver tatlım sorumsuz bir adamla ömür gecmezz..anneni dinle..

Sizinle evlenmek istedigine emin misiniz ? Kendinize şu soruyu sorun siz sevgiliniz yerinde olsaniz tatile mi giderdiniz yoksa evlenmek istediginiz insanla annenizi mi tanistirmak isterdiniz ? Bunun cevabini verip kendinize yol cizin derim .

Back