A Almeriaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 2 0 27 17 Mart 2015 Konu Sahibi Almeriaa #1 Birsey danismak istiyorum bugun bir arkadasim (erkek)bana sen erkek olsan cok yakisikli olurdun dedi .yesil gozlu ve kumral oldugum icinmis .dalga mi gecti yoksa gercek mi anlamadim fikirleriniz nelerdir ?:/
Birsey danismak istiyorum bugun bir arkadasim (erkek)bana sen erkek olsan cok yakisikli olurdun dedi .yesil gozlu ve kumral oldugum icinmis .dalga mi gecti yoksa gercek mi anlamadim fikirleriniz nelerdir ?:/
U Uniqueangel Bi kahve alayım sade olsun... Kayıtlı Üye 14 Kasım 2014 665 739 36 17 Mart 2015 Konu Sahibi Almeriaa #2 Hihiiii kiz olsan guzel olurmussun demis olmasin sakin
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye 23 Ağustos 2012 49.684 230.490 17 Mart 2015 Konu Sahibi Almeriaa #3 Arkadasin gay olsaymis , kumral, yesil gozlu erkekleri begenecekmis. Benim cikardigim anlam bu :)
Akasya Saçmalamayın! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 9.152 13.872 17 Mart 2015 Konu Sahibi Almeriaa #4 Siz arkadaşınızı bizden daha iyi tanırsınız niyetini anlamanız gerekirdi. Bence size çirkin demek istemiş.
Siz arkadaşınızı bizden daha iyi tanırsınız niyetini anlamanız gerekirdi. Bence size çirkin demek istemiş.
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 1.329 2.959 17 Mart 2015 Konu Sahibi Almeriaa #5 MissCherryBlossom .!.: Arkadasin gay olsaymis , kumral, yesil gozlu erkekleri begenecekmis. Benim cikardigim anlam bu :) Genişletmek için tıkla... Aynısını ben yazacaktım sen yazmışsın Cherrycim bu arada ben deep yeni hesap açtım eskiyi kapattım
MissCherryBlossom .!.: Arkadasin gay olsaymis , kumral, yesil gozlu erkekleri begenecekmis. Benim cikardigim anlam bu :) Genişletmek için tıkla... Aynısını ben yazacaktım sen yazmışsın Cherrycim bu arada ben deep yeni hesap açtım eskiyi kapattım